چهارشنبه 01 اکتبر 14 | 09:56
مقایسه‌ای تلخ از تعداد مساجد و شعب بانک‌ها در کشور!

برای هر ۳۵۰۰ نفر یک بانک هر ۴۹۰۰۰ نفر یک مسجد

بانک جهانی با بررسی آمار شعب بانک در ۱۷۸کشور جهان اعلام کرد، سرانه شعب بانکی در ایران بیشتر از کشورهای توسعه‌یافته‌ای مثل انگلیس، نروژ، اتریش و آلمان است. این درحالیست که در کلانشهر تهران به ازای هر ۴۲۰۰ نفر یک مسجد وجود دارد این آمار در برخی مناطق نظیر «تهرانپارس» به ازای هر ۴۹۰۰۰ نفر یک مسجد می‌باشد.


به گزارش تریبون مستضعفین بانک جهانی با بررسی آمار شعب بانک در ۱۷۸کشور جهان اعلام کرد، سرانه شعب بانکی در ایران بیشتر از کشورهای توسعه‌یافته‌ای مثل انگلیس، نروژ، اتریش و آلمان است. این درحالیست که در کلانشهر تهران به ازای هر ۴۲۰۰ نفر یک مسجد وجود دارد این آمار در برخی مناطق نظیر «تهرانپارس» به ازای هر ۴۹۰۰۰ نفر یک مسجد می‌باشد.

به ازای هر ۳۵۰۰ نفر یک شعبه بانک وجود دارد

براساس آمارهای منتشر‌شده از‌سوی این نهاد بین‌المللی، در ایران به‌ازای هر ۱۰۰‌هزار نفر١/٢٩شعبه بانک تجاری تاسیس شده است که این رقم تقریبا دوبرابر آلمان و اتریش است. این جمله به این معنا است که تقریبا به ازای هر ٣٥٠٠ نفر ایرانی یک بانک وجود دارد.در آلمان به‌ازای هر ۱۰۰‌هزار نفر٥/١٥شعبه بانک، در اتریش ۱۵شعبه، در انگلیس٢/٢٤شعبه و در نروژ٧/١٠شعبه تاسیس شده است. ایران از نظر میزان سرانه شعب بانکی در رتبه۴۱ جهان قرار گرفته است.

به ازای هر ۴۹۰۰ نفر یک مسجد وجود دارد

طبق گزارشی که خبرگزاری فارس منتشر کرده است، در کلانشهر تهران به ازای هر ۴۲۰۰ نفر یک مسجد وجود دارد، این عدد به صورت میانگین است وگرنه برخی محلات مسجد ندارند و در برخی دیگر نظیر «تهرانپارس» به ازای هر ۴۹۰۰۰ نفر فقط یک مسجد یافت می‌شود! بیشترین کمبود مسجد نیز مربوط به منطقه۱ است.
کلانشهر تهران دارای 1941 مسجد است و بر اساس امکان دسترسی به مسجد، نیاز به ساخت و 1016 مسجد دیگر وجود دارد. به طور کلی با توجه به آمار جمعیت سال 1390 و مساجد موجود در شهر تهران به ازای هر 4289 نفر یک مسجد وجود دارد! این موضوع در برخی مناطق تهران نامطلوب‌تر است و مثلاً منطقه چهار، به ازای هر 6453 نفر یک مسجد وجود دارد!
در نبود مسجد، ساخت «حسینیه» عبادت نیست 
به گزارش مسیرانلاین حجت الاسلام قرائتی در آخرین برنامه «درسهایی از قرآن» با انتقاد شدید از ساخت حسینیه در شهرهایی که با کمبود مفرط «مسجد» روبرو هستند گفت: « خيلي‌ها پول خرج مي‌کنند و خيال مي‌کنند خوب است. تمام کساني که حسينيه مي‌سازند، در مناطقي که مسجد نيست، روز قيامت بايد بدون رودربايستي جواب بدهند. کسي ديگر نمي‌تواند اين حرف را بزند. جايي که مسجد نيست شما به چه حقي حسينيه مي‌سازي؟ حسينيه سالي ده روز روشن است. عاشورا، گاهي هم در آن ختم مي‌گيرند. مراسم! مسجد دائماً بايد درش باز باشد. مسجد در طول سال است. جايي که کيلومتر در کيلومتر مسجد نيست، به چه دليلي شما… من خوشم مي‌آيد. باسمه تعالي بي‌خود خوشت مي‌آيد. من مريد ابالفضل هستم. ابالفضل اين کار شما را قبول ندارد… با نبودن بسياري از مناطق، کيلومتر در کيلومتر جمعيت هست و مسجد نيست. با نداشتن مسجد، ساختن حسينيه عبادت نيست. آقاياني که حسينيه مي‌سازند با اينکه کيلومتر در کيلومتر مسجد پيدا نمي‌شود، اينها خودشان را آماده جواب امام حسين کنند. اين يک مورد است. »
  1. mostafa
    2 اکتبر 2014

    ما هنوز دز فکر پرکردن جیب های خودمانیم.ای کاش یک هزارم اعتقاد راسخس که دشمنان در باطلشان داشتند ما درحق مان داشتیم.
    طلبه مبلغ ماشین نداره بره تبلیغ؛پیاده و با هزار مصیبت میره؛فلان مسئول -حاج آقای فعلی و طلبه گذشته-باآخرین ورژن زندگی می کنه…..ای کاش همه مسئولامون مثل آقای قرائتی بودند ای کاش ولی باید بدونیم درخت رو موریانه از داخل میخوره

  2. جنبش ممانعت از جنگ با خدا
    2 اکتبر 2014

    با تشکر به زودی در پایگاه جنبش ممانعت از جنگ با خدا منتشر خواهد شد

  3. میرزا
    6 اکتبر 2014

    این یعنی “دین” را پله قرار دادن برای رسیدن به امورات دنیوی .
    خدا کند که متوجه شویم و مسیر را گم نکنیم .
    چرا که شیطان قسم خورده است که انسان ها را اغوا کند .
    یا الله

  4. رضا
    8 اکتبر 2014

    عددهای اعشار تو مرورگر من راست به چپشون خراب میشه یا برای بقیه هم همینطوره؟

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.