جزوه «موسیقی را نجات دهید»
(متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بازدید از صدا و سیما و در جمع اهالی موسیقی، ۹ مرداد ۷۵)
دریافت جزوه «موسیقی را نجات دهید»
بخشی از جزوه «موسیقی را نجات بدهید»:
موسیقی متعالی، موسیقیای است که برای هدف متعالی باشد. اگر چنین باشد، آن وقت میشود موسیقی را پاک و مقدس نامید. آن وقت میشود ما هم مثل غربیها کنسرتی داشته باشیم (عنوانش را مثلاً «محفل خوانندگی» بگذاریم، تا اصطلاح غربی به کار نبرده باشیم) که مردم- اعم از معمولی و متدین- بلیت تهیه کنند و برای شنیدن ساز و آواز شما، به آن محفل بیایند. توجهی که بعد از پیروزی انقلاب بایستی از طرف دست اندرکاران موسیقی نسبت به موسیقی صورت میگرفت، نگرفت. البته، این بدان معنا نیست که کارهای خوبی انجام نشده است. مسلماً شده است که ما اینجا مینشینیم و به کار شما گوش میسپاریم.
جزوه «آقای خامنه ای، گلویم را بوسیدند»
(تاریخچه سرودهای انقلاب و زمینه های افول آن، در گفتگو با حمید شاهنگیان)
دریافت جزوه «آقای خامنه ای، گلویم را بوسیدند»
بخشی از جزوه «آقای خامنه ای، گلویم را بوسیدند»:
شب در مسجد قبا اعلام کردیم که میخواهیم گروه سرود تشکیل بدهیم، هر کس صدای خوبی دارد، مثلاً فردا شب بیاید برای تست. آن موقع خیلیها نمیدانستند اصلاً سرود یعنی چه؟! خدا رحمت کند شهید مفتح را که شهامت ایشان سبب شد آن اتفاق بیفتد. مسئولیت فعالیتها هم با ایشان بود. حدود۶۰ – ۷۰ نفر به جمع ما اضافه شدند و با همه آنها تمرین کردیم و بالاخره از بین آنها، حدود۵۰ نفر را انتخاب کردیم. در منزل آقای میناچی که بعدها وزیر ارشاد دولت موقت شد، چند جلسه تمرین کردیم. از این مجموعه دو گروه سرود جدا کردیم که یک گروه در فرودگاه سرود «خمینی ای امام» را اجرا کنند و گروه دوم را هم به عنوان گروه رزرو فرستادیم بهشت زهرا که اگر گروه اصلی که در فرودگاه این سرود را میخواندند، نتوانند به بهشت زهرا برسند، آنجا هم گروهی باشد که سرود را بخواند.
* * *
سرودی ساخته بودم که میگفت: «خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار». یک روز در نماز جمعه داشتیم آن را میخواندیم. آقای خامنهای آن موقع امام جمعه بودند. تشریف آورده بودند بالا تا بچهها سرودشان تمام شود و بعد بیایند خطبهها را بخوانند؛ وقتی سرود تمام شد بلند شدند و گلوی مرا بوسیدند و بچهها را هم یکی یکی مورد تفقد قرار دادند.
Sorry. No data so far.