محمدعلی آهنگران در نقد محمود امجد

استاد امجد آن روز کجا؛ محمود امجد امروز کجا؟!

افسوس که در حضرت محمود امجد امروز بیش از ازادگی و حریت و معنویت و عدالت، تاثیر پذیری از عناصر ضد انقلاب و دشمنان بیمار دل جمهوری اسلامی میبینم آیت الله امجد دیروز برای من آیت خدا بود امروز اما راه و نشان دیگری را شاهدم.

قاضی را به ماشین صدور حکم فروکاسته‌ایم

چرا این دادگاه علنی نیست؟

دست کم دادگاه پرونده‌هایی که خود عمومی کرده‌اید را علنی برگزار کنید، ولو در بازنمایی این دادگاه‌ها آسیب‌هایی جزئی به مصالح کشور وارد شود، به امید آنکه مصالحی کلی تدارک شود.

محمدعلی آهنگران در نقد محمود امجد

استاد امجد آن روز کجا؛ محمود امجد امروز کجا؟!

افسوس که در حضرت محمود امجد امروز بیش از ازادگی و حریت و معنویت و عدالت، تاثیر پذیری از عناصر ضد انقلاب و دشمنان بیمار دل جمهوری اسلامی میبینم آیت الله امجد دیروز برای من آیت خدا بود امروز اما راه و نشان دیگری را شاهدم.

تاملی درباره شعارهای انقلابی

از شعارهای ۵۷ تا آروم نمیگیگیریم

شاهرخ مسکوب در روزها در راهش در یکی از روزهای بهمن ۵٧ اینطور ماجرا را توضیح می‌دهد: تقریبا همه شعارها موزون است. شعر ویژگی برجسته فرهنگی ماست. این فرهنگ بصورت کلام شاعرانه تجلی می‌کند و هستی می‌پذیرد: بصورت سرود … امروز هم برخاستن ملت با شعر، با سخن موسیقی توام است.

تصاویر جدید از شهید محسن فخری زاده

تریبون مستضعفین- روز گذشته، شهید محسن فخری زاده در یک عملیات تروریستی در آبسرد دماوند به شهادت رسید. از او به عنوان پدر صنعت هسته‌ای ایران و معاون وزیردفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح یاد شده است.

توضیحات حجت‌الاسلام خسروپناه درباره شخصیت علمی شهید فخری‌زاده

حاج محسن عزیز دانشمند نظریه پرداز و معتقد بود: فیزیک معاصر در حد مرزی علم حرکت می کند و آزمایش نشان می دهد که گاهی ذره با اثرش هست و گاهی ذره نیست ولی اثرش هست و لذا باید از فیزیک ذرات و ارتباط ذره با ذره به فیزیک امواج شیفت داد. ذرات می توانند از طریق امواج تبادل اطلاعات کنند

پیامبر چگونه از سران یهود انتقام گرفت؟

این انتهای کار نبود. بلکه ابورافع، سلام بن ابی الحقیق یهودی نیز در قلعه خیبر – ۱۶۵ کیلومتری مدینه – طی یک عملیات پنهان و حیرت‌انگیز توسّط گروهی دیگر از فرستادگان رسول خدا، کشته شد.

توصیه های ظریفانه گروه بحران!

اجرای موبه موی توصیه های گروه بین المللی بحران در وزارت امور خارجه؟!

چگونه است که از محتوای برجام ، تا پیشنهاد مذاکرات منطقه ای بر مساله یمن تا مذاکره با آمریکا برای تبادل زندانیان و پیگیری تصویب لوایح استعماری FATF و سیاست انتظار و شکیبابی تا اتمام دولت ترامپ و… همگی نعل به نعل با گروه بحران در یک خط و مسیر قرار دارد؟

در دفاع از انقلاب

همه این دستاوردهای مادی از این منظر که در جهت عدالت هستند، خود ارزش بی نظیری تلقی می شوند که برچسب هایی مانند تکنوکراتیک از سرجهل یا سادگی است.

قوه قضائیه و رسالت های مغفول در عرصه بین الملل

حجه السلام رئیسی باید ضمن توجه به این عرصه های کمتر توجه شده ، این وظایف بر زمین مانده را احیا کند و از پیگیری تهاجمی مسائل حقوق بشری در عرصه بین الملل و محاکم قضایی تا نظارت پیگیر و دقیق برحسن اجرای قوانین ، دقت نظر در تصویب معاهدات بین المللی قضایی و نقش و جایگاه ریاست قوه قضائیه را در دستور کار خود قرار بدهد

توصیه هوشمندانه آقا

بنظرم می رسد که این توصیه مهم رهبری درست فهم شده و توسط جریان انقلابی بطور جدی اِعمال شود ولو طرف مقابل به این توصیه ایشان پایبند نماند

عابدان کهنز و جامعه شناسی انقلاب

دیدن فیلم برای فعالان مسجدی واجب است؛ اما واجب تر از آن تلاش برای نمایش آن برای خواص و فعالان فرهنگی و به اصطلاح سرخط های فعالیت تشکلی است، از هر نوع و هر رده و هر تخصصی

مافیای FATF ؛ پناهگاه پولشویان و تروریست ها

چرا دولت های غربی، از مجرمان مسلم عرصه تروریسم و تامین مالی آن، و همچنین اختلاس و پولشویی که از ایران گریخته و در این کشورها پناه گرفته اند، حمایت می کنند و آنها را برای محاکمه و مجازات و باز پس دادن اموال ملت ایران بر نمی گردانند؟

حزب‌اللهی ها باید بخوانند

برای آزادی مرضیه هاشمی باید جبهه‌ی رسانه‌ای را باز کنیم

تجربه‌ی ایالات متحده در پرونده‌هایی مانند دکتر عافیه صدیقی، اثبات کرده است که نگاه نخست، چیزی فراتر از یک ساده انگاری نیست. اگر پیگیری‌های حقوقی خانواده عافیه صدیقی در خلال این سال‌ها توانسته بود ذره‌ای عاقبت این زن محصور در زندان‌های آمریکا را تغییر دهد، می‌توانند امید داشته باشند که شرایط خانم هاشمی هم تغییر خواهد کرد اما خب همه می‌دانند که عافیه صدیقی کماکان در حال گذران دوره‌ی ۸۶ ساله‌ی زندانی‌اش در تگزاس آمریکاست.


پربازدیدترین

Sorry. No data so far.


زایو ایده جسورانه مدیریت جمهوری اسلامی بر جهان است .این رمان در آینده و سال ۱۴۲۰ شمسی میگذرد.
پرداخت به آینده و فرجام جهان، موضوعی است که در متون دینی اسلامی و شیعی زیاد به آن پرداخته شده اما در عرصه هنری این غرب به ویژه آمریکا است که در آثار خود لیبرالیسم را به عنوان منجی جهان معرفی می کند.
این رمان وارد محدوده ای شده که پیش از این فقط غرب و هالیوود از آن سخن می گفتند. رمانی آینده نگرانه که از تشکیل “جمهوری اسلامی فلسطین”، “فروپاشی اسرائیل” و قیام توده های مردم آمریکا علیه رژیم سرمایه داری حاکم بر این کشور سخن می گوید.
زایو چهره ی ایران در آینده ای نسبتاً دور را روایت می کند. داستانی که قهرمان اصلی آن یک دانشمند ایرانی است…

چندرسانه‌ای