تریبون مستضعفین– دقیقا یک سال و سه روز از سوم اردیبهشت 1390 می گذرد، روزی که مقام معظم رهبری در دیدار با هزاران نفر از مردم فارس به تبیین دیدگاه های خود در مورد موضوع تغییر وزیر اطلاعات دولت دهم و دلیل دخالت شان در این موضوع (مخالفت با انجام این کار از سوی رئیس جمهور) پرداختند. بخشی از این سخنرانی مهم در همان زمان مورد توجه بسیاری از افراد و گروه ها قرار گرفت و همچنان در یادها مانده است (به عنوان دهمین جمله به یادماندنی مقام معظم رهبری سال 90 از سوی کاربران سایت khamenei.ir انتخاب شد):
«تا من زنده هستم، تا من مسئوليت دارم، به حول و قوهى الهى نخواهم گذاشت اين حركت عظيم ملت به سوى آرمانها ذرهاى منحرف شود.»
این جمله، تیتر بسیاری از رسانه ها و روزنامه ها در انعکاس بیانات مقام معظم رهبری در مورد قضیه وزارت اطلاعات در همان روز یا فردای آن شد و تاکنون هم در تحلیل این قضایا بارها و بارها مورد اشاره اهل سیاست قرار گرفته است. اما موضوع مهمی مورد غفلت رسانه ها قرار گرفته بود، مقام معظم رهبری در این بیانات خود به مواردی دیگری هم درباره قضیه وزارت اطلاعات و حواشی آن و نحوه برخورد عناصر داخلی (سیاسیون، رسانه ها و …) با این موضوع اشاره کرده بود که به طرز شگفت آوری مورد غفلت (به صورت خوشبینانه) آنها قرار گرفت و متاسفانه با وجود تذکر و اشاره مستقیم و سریع مقام معظم رهبری در این ارتباط (دیدار وزیر كشور و جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی-چهارم اردیبهشت 1390) این قضیه تاکنون هم امتداد یافته است. ابتدا نگاهی به بیانات چهارم اردیبهشت مقام معظم رهبری می پردازیم:
«ایشان با اشاره به سخنان روز گذشته خود در خصوص برخی مسائل روز، افزودند: متأسفانه برخوردی كه برخی روزنامهها با این سخنان كردند، بجای القای آرامش در كشور، القای دوگانگی و دعوا را میكرد.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به صاحبان قلم و تریبون خاطرنشان كردند: نباید به گونهای صحبت و یا مطلبی نوشته شود كه القای تنش و درگیری در جامعه باشد زیرا این موضوع، خلاف شرایط كنونی كشور است.
حضرت آیتالله خامنهای با یادآوری برخی اختلافنظرها میان مسؤولان و فعالان سیاسی در دوران امام(ره) افزودند: امام بزرگوار در آن دوران بارها خطاب به مسؤولان می فرمودند «در جلسات هرچه میخواهید بگویید اما آن را به جامعه نكشانید زیرا مردم گناهی ندارند.»
ایشان با اشاره به تلاش رسانههای بیگانه برای بزرگنمایی برخی اختلافنظرها، تأكید كردند: نباید از گفتهها و یا نوشتههای ما برداشت اختلاف شود و اگر هم اختلاف نظری است نباید جلوی مردم اخم كرد و بهانه به دست رسانههای بیگانه داد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به روحیهی بسیار خوب و مستحكم مردم افزودند: آرامش موجود در جامعه و حركت محكم و آگاهانه مردم به سمت آرمانها چیزی جز لطف و عنایت و قدرت خداوند متعال نیست و باید این نعمت را قدر دانست.»
بازخوانی متن کامل بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم فارس (سوم اردیبهشت 1390) که مرتبط با این موضوع هست، خالی از فایده نیست:
«شما ببينيد در همين پنج شش روز گذشته سر يك قضيهاى كه آنچنان هم از اهميت بالائى برخوردار نبود – سر مسئلهى اطلاعات و امثال اينها – چه جنجالى در دنيا راه انداختند. تحليلها را بردند به اين سمت كه بله، در داخل نظام جمهورى اسلامى شكاف ايجاد شده است، حاكميت دوگانه شده است، رئيس جمهور حرف رهبرى را گوش نكرده است! دستگاههاى تبليغاتىِ خودشان را از اين حرفهاى سست و بىپايه پر كردند. ببينيد چطور منتظر بهانهاند. ببينيد چطور مثل گرگ در كمين نشستهاند كه يك بهانهاى پيدا كنند، هر جور ميتوانند، حمله كنند. ميدانند كه دولت مشغول تلاش و فعاليت و خدمت است. خب، واقعاً در كشور دارد خدمت انجام ميگيرد. هر جا خدمت باشد، هم مردم طرفدار هستند، هم رهبرى طرفدار است. ما كه راجع به شخص قضاوت نميكنيم؛ ما كار را، خط را، جهتگيرى را ملاك و معيار قرار ميدهيم. آنجائى كه كار و خدمت و تلاش هست، حمايت ما هست، حمايت مردم هست. و بحمداللَّه امروز كار دارد انجام ميگيرد. مسئولين دولتى هم حقاً و انصافاً دارند تلاش ميكنند؛ هم اعضاى دولت، هم بخصوص خود رئيس جمهور. اينها شب و روز ندارند؛ من مىبينم، من از نزديك شاهدم. اينها دائم مشغول كارند، مشغول خدمت و تلاشند. خب، اينها براى كشور خيلى باارزش است.
بندهى حقير هم طبق اصول بنا ندارم در كارها و تصميمهاى دولت وارد شوم. خب، مسئوليتها در قانون اساسى مشخص است؛ هر كس مسئوليتى دارد؛ مگر آنجائى كه احساس كنم يك مصلحتى دارد تفويت ميشود؛ مثل اينكه در همين قضيهى اخير اينجورى بود؛ انسان احساس ميكند يك مصلحت بزرگى دارد مورد غفلت قرار ميگيرد، تفويت ميشود؛ خب، انسان وارد ميشود كه جلوى اين تفويت مصلحت را بگيرد. اين، مسئلهى مهمى نيست، نظائرش هم اتفاق مىافتد؛ اما مخالفين، دشمنان بيرونى، تريبوندارهاى بينالمللى، بوقهاى تبليغاتى، از همين مسئله استفاده ميكنند براى اينكه فضاى تبليغاتى را شلوغ كنند.
عرض من به عناصر داخلى، به مردم دلسوز، به برادران و خواهرانى كه در داخل با مسائل تبليغاتى سر و كار دارند، اين است كه سعى كنند به اين آشفتگى كمك نكنند. اين كه تحليل بگذارند، يكى از آن طرف، يكى از اين طرف، اين عليه آن، آن عليه اين، براى هيچ و پوچ، چه لزومى دارد؟ نه، دستگاه بحمداللَّه دستگاه مقتدرى است، مسئولين مشغول كارشان هستند، رهبرى هم كه بندهى حقير هستم با همهى حقارت، خداى متعال كمك كرده، ما در مواضع صحيحِ خودمان محكم ايستادهايم. تا من زنده هستم، تا من مسئوليت دارم، به حول و قوهى الهى نخواهم گذاشت اين حركت عظيم ملت به سوى آرمانها ذرهاى منحرف شود. تا مردم عزيزمان اينجور با شور، با شعور، با بصيرت، با عزم راسخ در ميدان هستند، لطف الهى شامل است؛ اين را بدانيد. تا ما توى ميدان هستيم، سايهى لطف الهى هست. ماها – من يك جور، شما يك جور، آن ديگرى يك جور، چهارمى يك جور – اگر سراغ مسائل شخصى خودمان برويم و اهداف را فراموش كنيم، البته كمك الهى هم كم خواهد شد.»
حال مناسب است نگاهی به مهمترین محورهای صحبت های مقام معظم رهبری بیاندازیم:
الف- سست و بی پایه بودن تحلیل های مانند ایجاد شکاف در نظام، حاکمیت دوگانه و گوش نکردن حرف رهبری توسط رئیس جمهور در قضیه وزارت اطلاعات
ب- حمایت صریح از دولت و شخص رئیس جمهور و تاکید بر انجام خدمت و تلاش شبانه روزی توسط آنها (با تاکید بر استفاده دشمن از جنجال بر روی قضیه وزارت اطلاعات برای تخریب دولت)
ج- تاکید بر ورودشان به قضیه وزارت اطلاعات بخاطر غفلت از مصلحتی بزرگ
د- تاکید بر مهم نبودن این موضوع و تکرار نظائر آن
ه- توصیه به عناصر داخلی، مردم و مسئولین مسائل تبلیغاتی داخل کشور برای کمک نکردن به این آشفتگی از طریق گذاشتن تحلیل بر ضد یکدیگر و تاکید بر عدم لزوم انجام چنین کاری براى هيچ و پوچ
و- تاکید بر جلوگیری ایشان از ایجاد انحراف حرکت عظیم ملت به سوی آرمانها با تمام توان و به حول و قوه الهی
با توجه به مطالب مطرح شده در این یادداشت، چند سوال مطرح می شود (بخصوص با توجه به تذکر و اشاره مستقیم و سریع مقام معظم رهبری در چهارم اردیبهشت که بدان اشاره شد):
الف- آیا تاکید صرف بر روی یکی از بخش های بیانات مقام معظم رهبری در مورد قضیه وزارت اطلاعات و بی توجهی محض (به صورت شفاف تر، سانسور) بقیه بخش های آن، ولایت پذیری محسوب می شود؟
ب- چه کسانی تحلیلهای سست و بی پایه ای مانند حاکمیت دوگانه و گوش نکردن حرف رهبری توسط رئیس جمهور در قضیه وزارت اطلاعات، را با وجود موضع شفاف و علنی مقام معظم رهبری در جامعه مطرح کرده و می کنند؟ آیا انجام این کار با موضع این افراد یا رسانه ها یا گروه ها مبنی بر ولایت پذیری و تبعیت عملی از ولی فقیه تطابق دارد؟
ج- چه کسانی ورود رهبری به قضیه وزارت اطلاعات را برخلاف بیانات صریح ایشان، بسیار مهم و برای جلوگیری از ایجاد انحرافی بزرگ در جامعه، مطرح کرده و می کنند؟ نیاز به توضیح نیست فرق زیادی است بین بیانات مقام معظم رهبری که ورود به قضیه وزارت اطلاعات بخاطر غفلت از مصلحتی بزرگ بوده و مسئله مهمی نیست و تفسیری که این افراد یا رسانه ها یا گروه ها با تاکید صرف بر محور آخر صحبت های ایشان و بی توجهی به بقیه بخش های آن مطرح می کنند.
د- چه کسانی برخلاف توصیه رهبری از طریق گذاشتن تحلیل های مرتبط با قضیه وزارت اطلاعات بر ضد یکدیگر، به این آشفتگی کمک کردند؟ چه افراد یا رسانه ها یا گروه هایی برای موضوعی که به تعبیر رهبری، هیچ و پوچ بوده است، ماهها جنجال درست کرده و آرامش سیاسی کشور را به هم ریختند؟
ه- چه رسانه هایی با وجود تذکر رهبری مبنی بر اشتباه بودن نحوه برخوردشان با بیانات سوم اردیبهشت ایشان به این مسئله توجهی نکرده و بجای القای آرامش در كشور، القای دوگانگی و دعوا کردند؟ کدامیک از صاحبان قلم و تریبون، با وجود تذکر رهبری که القای تنش و درگیری در جامعه، خلاف شرایط كنونی كشور است به این موضوع دامن زدند؟
در پایان سه نکته خاطر نشان می شود:
الف- منظور از نوشتن این یادداشت و یادآوری این نکات، ضد ولایت فقیه جلوه دادن رسانه ها، افراد یا گروه هایی نیست که یقینا کسی که به معنای ضد ولایت فقیه در بیانات و فتاوای مقام معظم رهبری توجه داشته باشد و نخواهد به هر نحوی به رقبای سیاسی خود چنین مارکی بچسباند، متوجه است که این موضوع معنای خاصی داشته و در شرایط سختی مصداق می یابد (این یادداشت سایت مقام معظم رهبری-درباره فتوای چگونگی التزام عملی به ولایت فقیه- را بخوانید).
بلکه تذکر این موضوع است که برخورد و تحلیل بسیاری از این افراد با قضیه وزارت اطلاعات و نحوه تعاملات رئیس جمهور با مقام معظم رهبری در این قضیه، برخلاف بیانات و تحلیل معظم له بوده است (برخلاف ادعایی که مطرح می کنند) و مناسب به نظر می رسد قبل از اینکه به دیگران مارک ضد ولایت فقیه بزنند، خودشان هم توجهی بیشتری به بیانات ولی فقیه زمانشان داشته باشند.
ب- منظور از نوشتن این یادداشت و یادآوری این نکات، دفاع از عملکرد رئیس جمهور در قضیه وزارت اطلاعات و خانه نشینی پس از آن نیست که این موضوع همچنان دارای ابهامات زیادی است و با این وجود هم انتقادات زیادی به عملکرد احمدی نژاد وارد است بلکه فقط توجه دادن مخاطبان به این موضوع است که بهتر است با مطالعه دوباره بیانات صریح و علنی مقام معظم رهبری در مورد این قضیه، قضاوت منصفانه تر و واقعه بینانه تری از این قضیه داشته باشیم و گرفتار درگیرها و حب و بغض های جریانات سیاسی کشور در تحلیل وقایع روز نشویم.
ج- احتمالا بعد از انتشار این یادداشت، این موضوع مطرح خواهد شد که این مواضع مقام معظم رهبری قبل از جریان خانه نشینی 11 روزه رئیس جمهور است، برای همین دو نکته حائز اهمیت است:
– دیدار مقام معظم رهبری و بیانات ایشان در تاریخ شنبه سوم اردیبهشت ماه 1390 رخ داده است، یعنی روز چهارم خانه نشینی رئیس جمهور (البته با توجه به قول مشهور که این خانه نشینی 11 روزه بوده است و با توجه به اینکه رئیس جمهور در تاریخ یکشنبه 11 اردیبهشت با شرکت در جلسه هیئت دولت به این خانه نشینی پایان داده و به محل کار خود بازگشت.)
– بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم فارس تنها موضعگیری صریح، مستقیم و علنی ایشان در مورد قضیه وزارت اطلاعات بوده است.
پی نوشت:
یکم. با مطالعه دوباره بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم فارس (سوم اردیبهشت ۱۳۹۰) نکته مهم و قابل تاملی به نظر میرسد، مقدمه ای که معظم له در این بیانات بدان اشاره کرده و سپس وارد تبیین دیدگاه های خود در مورد موضوع تغییر وزیر اطلاعات دولت دهم و دلیل دخالت شان در این موضوع می شوند، اینگونه است:
«اين، وضعيت نظام جمهورى اسلامى است. لذا شما ملاحظه كنيد؛ تبليغات، تلاش سياسى، تلاش اقتصادى، تلاش امنيتى از سوى آمريكا و اينها متوجه به جمهورى اسلامى است. البته جمهورى اسلامى به توفيق الهى محكم ايستاده است، اما آنها دارند رذالت خودشان را ميكنند؛ آنها كوتاه نيامدهاند. استحكام نظام جمهورى اسلامى موجب شده تيغ آنها كُند شود، بر صخره فرود بيايد. و من ميخواهم بگويم اين حالت صخرهگون را ملت و دولت عزيز ما حفظ كنند. نگذاريد اختلاف به وجود بيايد. نگذاريد شكاف به وجود بيايد. نگذاريد آنچه را كه دشمن در تبليغات و در خباثتهاى سياسى و تفتينهاى سياسى ميخواهد در مورد كشور ما انجام بدهد، انجام دهد.»
دوم. بعضی اوقات، برخی بیانات مقام معظم رهبری از سوی مدعیان تبعیت از ایشان خیلی جدی گرفته نمی شود و همین موضوع باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در تحلیل وقایع روز جامعه و در نتیجه غبارآلود شدن فضا می گردد، به طور مثال در قضایای مربوط به وزارت اطلاعات در اوایل سال گذشته، این بیانات معظم له در دیدار با دانشجویان (31/5/1389) بسیار راهگشا و تاثیرگذار بود که متاسفانه مورد بی توجهی قرار گرفت:
«يك سؤالى هم در خلال صحبت بود، من اين را گاهى بيرون هم شنفتهام. ميگويند آيا ما هم بايد مثل رهبرى موضع بگيريم يا نه؟ خوب، رهبرى يك تكليفى دارد، ما يك تكليف ديگر داريم. ببينيد، نبادا كسى تصور كند كه رهبرى يك نظرى دارد كه برخلاف آنچه كه به عنوان نظر رسمى مطرح ميشود، در خفا به بعضى از خواص و خلّصين، آن نظر را منتقل ميكند كه اجراء كنند؛ مطلقاً چنين چيزى نيست. اگر كسى چنين تصور كند، تصور خطائى است؛ اگر نسبت بدهد، گناه كبيرهاى انجام داده. نظرات و مواضع رهبرى همينى است كه صريحاً اعلام ميشود؛ همينى است كه من صريحاً اعلام ميكنم.
چند سال قبل كه يك قتلى اتفاق افتاده بود و دشمنان جنجال كردند، تبليغات كردند و گفتند اينها فتوا داشتند، دستور داشتند، و ميخواستند يك جورى پاى رهبرى را ميان بكشند، توى نماز جمعه گفتم: اگر من يك وقتى اعتقاد پيدا كنم كه يك نفرى واجبالقتل است، اين را توى نماز جمعه علنى خواهم گفت. نه جايز است، نه شايسته است كه مواضع ديگرى غير از آنچه كه رهبرى به صورت علنى و صريح به عنوان مواضع خودش اعلام ميكند، وجود داشته باشد؛ نه، همينى است كه دارم ميگويم.»
در همین مورد بخوانید: کدهای پشت پرده و بی توجهی به ضرورت حفظ جایگاه رهبری جامعه ی دینی
با این مطلبی که دیدم، چندان از فیلتر شدنتان ناراحت نیستم. همان بهتر که فیلتر باشید. شده اید ورژن دوم رجانیوز. رسانه ی جریان انحرافی. همان یکی برای انحراف بس است. به امید فیلتر شدنِ رجانیوز، و پیوستنِ اعضایش به خیل بیکاران… بیکارانی نظیر غلامحسین الهام؛ که از بی توجهی به فرقه شان توسط آقا برآشفته هستند.
صحیح است که آقا فرمودند مساله مهمی نیست، ولی شما دقت نداشته اید که “اهمیت” یک مقوله نسبی و تشکیکی است. یک مساله در نسبت با یک چیز بی اهمیت است، و در نسبت با چیز دیگر بسیار با اهمیت.
انحراف احمدی نژاد از تبعیت از ولی فقیه، همانگونه که آقا فرمودند، در برابر حرکت عظیم ملت و رشد جمهوری اسلامی بی اهمیت است. اما در خصوص ارزیابی ما از آدمها و مدعیان گفتمان انقلاب اسلامی بسیار با اهمیت است.
با این بازی با الفاظ، نمی توانید این نمود انحراف را بپوشانید.
خودتان را اصلاح کنید…
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به صاحبان قلم و تریبون خاطرنشان کردند: نباید به گونهای صحبت و یا مطلبی نوشته شود که القای تنش و درگیری در جامعه باشد زیرا این موضوع، خلاف شرایط کنونی کشور است.
اینجاست که خود شما حرف رهبری رو فراموش کردین و باعث شدین فیلتر بشین کاش اول کمی خود عملگرا بودین…
مطلب عالی بود
متاسفانه جریان خودی و حزب اللهی با یک خود بر حق بینی همیشگی از هر نوع تندروی و تفسیر به رای در عملکردهایش متعصبانه حمایت میکند و بر آن پافشاری جاهلانه می کند
و متوجه نیست که گاها در بازی دیگرانی از جنس دیگر و غیر ما بازی می کند و بر اساس فرمایش آقا پازل دشمن را تکمیل میکند
ای کاش کسی پیدا میشد حرف رهبری را گوش کند حق باشماست بسیاری از دوستان سخنان صریح رهبری را به نفع تحلیل های غلط خودشان مصادره می کنند توی روز روشن می گویند شب است همه هم باور می کنند
کاری که سر حاج محمود اوردند هم همینطوری است
خیلی خیرتان دهد که به بازخوانی سخنان رهبری پرداختید.
برای کسانی که وابستگی سیاسی ندارند و مطیع ولایت فقیه هستند، این سخنان یعنی دروغ بودن مطالبی که علیه دولت، رئیس جمهور و دولت مطرح می شود.
بقیه هم خوب است که این سخنان را معیار بگیرند تا در قیامت، از خسران کاران نباشند.
+ وقتی تا روز چهارم خانه نشینی، آقا می گویند که رئیس جمهور به حرف رهبری گوش کرده است،معلوم می شود که روزهای بعد از آن نیز به خاطر مخالفت رهبری نبوده است (به جز اینکه کسی ادعا کند که اول کار، رئیس جمهور با رهبری مخالفت نکرده است، اما بعد که رهبری از رئیس جمهور حمایت کرده، رئیس جمهور مخالف رهبری شده است!!!)
+ اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم، سانسور این سخنان در رسانه هایی که مو را از ماست سخنان رهبری بیرون می کشند، نشاندهنده عدم التزام آن ها به ولی فقیه است و اثبات می کند که برای کسب قدرت، به تخریب دولت محبوب آقا اقدام می کنند.
همانطور که سخنان آقا در دیدار فرماندهان سپاه 90، حرم امام (ره) 14 خرداد 90، حرم رضوی 90 و 91 و … درباره معیارهای انحراف واقعی (که با مخالفین دولت همخوانی داشت) نادیده گرفته شد، سخنان 3 اردیبهشت ایشان نیز در حمایت کامل از دولت و رئیس جمهور ولایتمدار، حذف شده است.
ما مطیع امر ولی فقیه هستیم که بعد از ماجرای وزیر اطلاعات، فرمودند «گوش نکردن رئیس جمهور به حرف رهبری، ادعایی سست و بی پایه است» و از خداوند متعال، توفیقات روزافزون این دولت خدمتگزار و صبور را می خواهیم و برای عاقبت تمام کسانی که به ولایتمدارترین و انقلابی ترین دولت کشور، تهمت زده اند نگرانیم.
+ لطفا سخنان روشنگر آقا در دیدارهای فوق را بازخوانی کنید.
اجرتان با خدا
بسم الله
سلام علیکم
بسیار مطلب برجسته و عالیای بود.
خوشحالم که سایت تریبون علی رغم فیلتر شدن باز هم دارای بیننده است و اینگونه به آن توجه میشود.
خطاب به آقای سید مهدی باید عرض کنم برادر توجه کنید که آقا خودشان بذر اختلاف با ساکتین فتنه را در سال 88 با مردود اعلام کردن آنها ریختند.
این که کجا اختلاف را کم کنیم و کجا زیاد تشخیصش به عهده آقاست وگرنه با امریکا هم باید طبق این صحبت ائتلاف کرد!!
سایت تریبون خوب است بداند که خود را با خیلیها در انداخته است. صد البته مربوط دانستن این سایت به واسطه این سخنان به دولت (موسوم به جریان انحرافی!) تهمتی است که به شما میزنند. من از قول مقام عظمای ولایت عرض میکنم همین خون دلها، همین بد و بیراههایی که تحمل میکنید آن دنیا برای شما اجر کبیر خواهد بود انشاءالله.
محکم به حرف ولی بچسبید که عین حق و حقیقت است.
البته حواسمان باشد که جانب اعتدال را حفظ کنیم و بدانیم که دولت در موضوع وزارت اطلاعات مرتکب اشتباه شد و البته بخشی از حمایتهای ولایت از دولت پس از آن ماجرا برداشته شده است ولی به هر حال پروژه انداختن دولت به بیرون از نظام از سوی حسودان انجام میگیرد و بعضاً با نام انقلابی گری اتفاق میافتد.
عیبی نداره من هم بخاطر اینکه گفته بودم نظرهای رسمی رهبری رو قبول دارم و نقول قول در گوشب رو نمی پذیرم از کارم توی یکی از نهادهای انقلابی اخراج شدم …ولی مهم نیست… مهر احمدی نژاد را خدا تو دل آما انداحته و به زور و زر کیهانیان از دل نرود
سلام بسیارمتعجبم ازاین آقایان که اینگونه دیدگاه خودرابیان میکنند.برادران روانیست باهراتفاقی افرادزحمتکش راازکشتی انقلاب پیاده کنیداگرکسی دههافرمایش رهبری رااجراواطاعت کندولی احیانادرجایی لغزش داشته باشدمنحرف است؟آیا محمدحنفیه سماعة بن مهران حربن یزیدریاحی وغیره تاآخرموردنکوهش بودند؟قدری بیاندیشیددایره انقلاب را ضیق نکنید.آیارییس جمهورتنش ایجادکرد؟مثل موسوی 17بیانیه داد؟خودشماآقای rfgاین حرفتان دررابطه بافیلترشدن چقدربافرمایش آقادرباره آزاداندیشی سازگاراست؟همینطورنشستیدباافکاربسته خودتان آدمهارابهشت وجهنمی میکنید؟اتقوالله اتقوالله اتقوالله
تاکید صرف بر روی یکی از بخش های مطلوب نظر در بیانات مقام معظم رهبری در مورد قضیه وزارت اطلاعات و بی توجهی به بقیه بخش های آن، ولایت پذیری محسوب نمی شود . در خصوص قضیه وزارت اطلاعات جریان نفاق شیطنت کرد و الا قضیه اصلاً مخالفت احمدی نژاد با مقام ولایت نبود. قضیه جور دیگری بوده لیکن بزرگنمایی و وارونه نمایی شده است
سلام
نظرم را ميگذارم هر چند كمي دير شده؛
اصل قضيه يك چيز است كه جزئي از تاريخ شده و بايد از آن عبرت گرفت و من و شما هم موظف به تبيين شفاف آن هستيم؛ و بزرگ كردن آن و اينكه دشمن با استفاده از آن بهره خودش را ببرد يك مسئله ديگري است. بنده فكر ميكنم حضرت آقا مرادشان قسمت دوم است يعني نفي ادعاي دشمن در مورد شكاف در حاكميت جمهوري اسلامي و ناكارآمدي نظام و اينها كه بله ما هم سعي ميكنيم بهانه دست دشمن ندهيم.
سلام. آفرین بر شما آدم های با انصاف. به مطلب خوبتان لینک دادم. از هیچکس تو حقگویی در این زمینه نترسید. خدا با حامیان مظلوم است.