حجتالاسلام و المسلمين ميرلوحي بعداز ظهر دیروز در آيين اختتاميه كنگره ملي امام حسن عسگري (ع) با اشاره به اينكه پيامبر (ص) دو امانت مهم يعني قرآن و عترت را در ميان مسلمانان به يادگار گذاشتند، افزود: متاسفانه آنچنان كه بايد در ميان ائمه (ع) دو امام دهم و يازدهم شناخته نشدند و از جهت توجه و شناخت مظلومترين ائمه هستند و از اين دو امام عزيز حداكثر 200 حديث ميتوان پيدا كرد، زيرا آنها تحت نظر حكومت و در دسترس نبودند.
وي ادامه داد: حرم ائمه معصومين (ع) همواره پايگاه تشيع بوده اما در حرم اين دو امام جايي كه پدر و مادر امام زمان (عج) دفن هستند اذان مخالف پخش ميشود و آنگونه به مرقد و گنبد شريف آنها جسارت صورت ميگيرد كه در فاصله چند سال سه بار بمبگذاري ميشود.
مدير كل روابط عمومي و امور بينالملل دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به پيام مقام معظم رهبري در خصوص فاجعه سامرا مبني بر اينكه « نگذاريد اين فاجعه فراموش شود»، گفت:سامرا خانه امام زمان (عج) بوده و ايشان در آنجا به دنيا آمده است بنابراين بيتوجهي ما به سامرا دليلي ندارد، اما در سايه همين بيتوجهي سه بار گنبد وگلدستههاي حرم اين بزرگواران منهدم شد.
وي خاطر نشان كرد: البته اين فاجعه باعث شد غيرت و هميت شيعيان تكان بخورد تا توجه لازم را به امامين عسكريين داشته باشند.
ميرلوحي همچنين با اشاره به خصوصيت شخصيتي امامين عسكريين(ع) گفت: در دوره اين دو امام شيب خاصي درجامعه شيعي پيدا شد تا شيعه براي دورهاي بدون امام و بيسرپرست و در واقع براي دوره غيبت آماده شود، بنابراين اين دو بزرگوار شيعه را براي دوره غيبت آماده كردند.
وي افزود: امامين عسكريين (ع) با ايجاد سازمان وكالت توانستند مكتب تشيع و كيان شيعه را حفظ كنند و ايشان توجه به وكلا و نواب خاص امام عصر(عج)را ترويج كردند و در واقع زمينهساز ولايت فقيه عادل و جامع را فراهم كردند.
دبير كنگره ملي امام حسن عسگري (ع)تاكيد كرد: بالاترين خدمت آن حضرت، حفظ عقيده و ايمان جوانان شيعه در دوران غيبت كبري بود.
ميرلوحي در پايان با اشاره به فعاليتهاي دفتر اعظام مبلغ دانشگاه امام صادق (ع) در اين خصوص گفت: ساخت نرمافزار زيارت مجازي سه بعدي مرقد ائمه معصومين (ع) به ويژه سامرا ساخت و توليد و فيلم سينمايي انيميشن براي از مهجوريت در آوردن امامين عسكريين (ع) از جمله فعاليتهاي است كه از دانشجويان دانشگاه امام صادق (ع) انجام شده است.
Sorry. No data so far.