قرار است در این کنگره چندین کمیسیون تخصصی شامل نقد علوم انسانی متداول، نظریههای ممتاز در علوم انسانی- اسلامی، طبقه بندی علوم انسانی- اسلامی، کاربردی سازی علوم انسانی- اسلامی، ارزیابی و آسیبشناسی علوم انسانی- اسلامی، رویکردهای رایج به علوم انسانی- اسلامی در جهان اسلام و پیوندهای بین رشتهای علوم انسانی و علوم طبیعی تشکیل شود.
هدف از برگزاری این کنگره، نگاه و نگرش دینی به بازخوانی و بازتولید علوم انسانی در کشور است تا ضمن ارزیابی آسیبشناسانه از دستاوردهای این حوزه، نقاط قوت ارتقا داده شود و نقاط ضعف نیز برطرف شود.
همچنین مدیران و سیاست گذاران عرصه علوم انسانی پس از برگزاری این کنگره از روند تغییرات و نوآوریهای حوزه کاری خود مطلع خواهند شد و یکی از تفاوتهای این کنگره با برنامههای مشابه در این حوزه، عنوان این کنگره است که حکایت از جدیت برای رسیدن به مولفه علوم انسانی – اسلامی دارد.
حداقل ۶۳۵ چکیده مقاله و۴۰۰ مقاله دبیرخانه این کنگره ارسال شده که ۳۰ مقاله برای ارائه به کمیسیونهای مربوطه انتخاب شده است.
در کنگره بین المللی علوم انسانی- اسلامی اندیشمندانی از کشورهای مختلف مانند آمریکا، انگلستان، کانادا، هند، مالزی، سنگاپور، ترکیه، تانزانیا و لبنان در این کنگره شرکت کرده و مقالات خود را ارائه خواهند داد.
Sorry. No data so far.