محمود احمدینژاد شب گذشته (یکشنبه) در جمع منتخبان مجلس نهم در محل مجلس قدیم، شرایط بینالمللی، تعامل مجلس و دولت، موضوع اقتصاد، اشتغال، تولید، کشاورزی و صنعت را از مسایل مهم کشور عنوان کرد و افزود: اگر مجلس و دولت و همه مسئولان دست به دست هم دهند، میتوانند کارهای بزرگ و اقدامات موثری انجام دهند.
وی اشاره به ظرفیت و امکانات موجود در کشور خاطرنشان کرد: همه امکانات در ایران وجود دارد و میتوان با استفاده از این امکانات و استعدادها به قله رفیع پیشرفت و تعالی دست یافت و ملت ایران این ظرفیت رشد و پیشرفت را داراست.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه «میتوان بیکاری را ظرف کمتر از ۲ سال در کشور ریشهکن کرد»، گفت: باید تک تک روستاها و شهرهای کشور را آباد کرد و این نیازمند همدلی، هماهنگی، همراهی و کار است.
رییسجمهور با تاکید بر اینکه «نباید ایران را با کشورهای منطقه و حتی برخی کشورهای اروپایی مقایسه کرد»، افزود: ایران در شرایطی قرار دارد که از نظر اقتصادی قابل مقایسه با کشورهای بزرگ دنیا است و مقایسه کردن ایران با کشورهای منطقه و حتی برخی از کشورهای اروپایی درست نیست، چرا که آنها در حد ایران نیستند.
وی با بیان اینکه «میتوان با عزم جدی، همت، همدلی، کار و تلاش همه مسئولان و مردم فقر را به طور کامل از کشور ریشهکن کرد»، خطاب به منتخبان مجلس نهم افزود: بالاترین و بهترین پشتیبان مجلس دولت است، دولت با همه بدنه کارشناسی و قدرت اجرایی حامی مجلس شورای اسلامی است؛ دولتی که رییسجمهورش به عنوان یک خادم شخصاً نامههای مردمی را دریافت میکند، میخواند و دستور میدهد.
احمدینژاد با بیان اینکه «مشکلات کلان اقتصادی از جمله کشاورزی و صنعتی به همان اندازه حائز اهمیت است که مشکلات یک ایرانی اهمیت دارد»، گفت: میشود همه اینها را انجام داد شبکه و اطلاعات کارشناسی دولت که پشتوانه نظام است حامی مجلس است.
رییسجمهور همچنین به اهمیت قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: اگر بناست عدالت و ارزشهای الهی در کشور اجرا شود در مرحله اول باید به قانونگذاری، بعد بهقضاوت و در نهایت در اجرا درست عمل کرد. قانونگذاری مساله بسیار مهم و پایه کار در کشور است و به فرموده امام راحل قانون اساسی میثاق ملی و میراث گرانقدر ملت ماست.
وی در ادامه، با بیان اینکه دولت به معنای واقعی دولت، هیچوقت در کار مجلس شورای اسلامی دخالت نخواهد کرد، گفت: دولت نهم و دهم هیچوقت در کار مجلس شورای اسلامی دخالت نکردند و کار مجلس از جمله انتخاب کمیسیونها، هیات رئیسه کمیسیونها و هیات رییسه مجلس به خود نمایندگان مرتبط میشود.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه «همه ما یک ماموریت داریم و آن، رساندن ماموریت الهی به سرانجام خود است»، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ادامه و دنباله راه انقلاب پیامبر اسلام (ص) است و هدف انقلاب رساندن بشریت به اهداف خلقت و موعود میباشد.
وی با تأکید بر اینکه «پست و مقام فاقد هرگونه ارزش است»، تاکید کرد: ما باید پیگیر آرمانهای بزرگ و زمینهساز حکومت جهانی باشیم، چراکه دنیا نیازمند یک نظم و اندیشه جدید است.
رییسجمهور با طرح این پرسش که «رمز موفقیت در انجام این ماموریت بزرگ چیست و معیار حرکت در این مسیر کدام است؟» گفت: معیار خودمان هستیم چرا انقلاب شد تا انسانها به کمال و تعالی برسند از اینرو هیچکس بیشتر از انسان شایسته رسیدن به کمال و سعادت نیست.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه زمینه رشد معنوی انسانها باید فراهم شود، افزود: بزرگترین خسارت یک انسان آن زمانی است که یک فرصت تعالی و کمال در اختیارش باشد و از آن استفاده نکند از اینرو باید دست به دست هم دهیم و شرایط اعتلای انسان را فراهم نماییم و لازمه آن حرکت و رشد خودمان است. اگر انسان از نظر معنوی و آرمانی رشد نکند، هرگز نمیتواند جامعه را به رشد و تعالی برساند افراد باید مرتب میزان اعمال خود را بسنجند و بدانند آنچه را که باعث اعتلا و رشد آنها میشود، همان معیارها به رشد و پیشرفت جامعه منجر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه «همه وجود ائمه و پیامبران برای خدمت به ملت بود و امام (ره) نیز با همین نگاه دل همه مردم را متحول میکرد»، تصریح کرد: از همین رو ما نیز باید مراقب باشیم تا این پست و جایگاه موجب ضرر و زیان ما نشود.
رییسجمهور منتخبان مجلس نهم را افرادی مومن، انقلابی و دلسوز نظام دانست و خاطرنشان کرد: انتظار مردم از دولت و مجلس این است تا کارهای انقلابی در راستای پبشرفت ایران اسلامی انجام دهند. باید تعصب حق، انقلاب، خدا، پیامبر اسلام (ص)، امام عصر (عج) و ولایت را داشته باشیم و طوری رفتار کنیم که در عمل نماینده کرامت و عظمت ملت خود باشیم چرا که ملت از همه چیزش برای این انقلاب گذشته است.
احمدینژاد به منتخبان مجلس نهم توصیه کرد که هر کجا بیعدالتی دیدند مقابل آن بایستند چرا که مسئولان تعهد دارند تا اینگونه عمل کنند و همه مسئولان باید در مدار عدالت، پاکی، انصاف و خدا و پیامبر اسلام (ص) رفتار کنند.
وی بر ضرورت تعامل دولت و مجلس تاکید کرد و گفت: فاصلهای بین مجلس و دولت وجود ندارد و برخلاف دولتهای گذشته، نمایندگان در بسیاری از جلسات دولت شرکت میکنند و تصمیمات مشترکی گرفته میشود.
در ابتدای این دیدار نیز محمدرضا رحیمی ـ معاون اول رییسجمهور، محمدرضا میرتاجالدینی ـ معاون پارلمانی رییسجمهور، سیدشمسالدین حسینی ـ وزیر اقتصاد و دارایی، حجتالاسلام حیدر مصلحی ـ وزیر اطلاعات و مهدی غضنفری ـ وزیر بازرگانی به نمایندگی از هیات وزیران در سخنانی ضمن تاکید بر ضرورت همکاری و تعامل میان مجلس و دولت به تشریح مهمترین برنامههای اقتصادی و سیاسی دولت پرداختند.
همچنین، سه منتخب مجلس نهم نیز در این جلسه به نمایندگی از منتخبان حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود درباره همکاری هرچه بیشتر بین قوه مجریه و مقننه پرداختند.
Sorry. No data so far.