سیامک عموزیدی دانشجوی دوره دکتری حقوق بین الملل دانشگاه ماستریخت هلند با حضور در جلسه مجازی شنبه شب (۳۰/۲/۹۱) اتحادیه بین المللی امت واحده به بیان مشکلات و مسائل پیش رو برای فعالیتهای فرهنگی ـ سیاسی در هلند پرداخت. وی با اشاره با عدم تمایل اکثر دانشجویان خارج از کشور به حضور در برنامههای فرهنگی سیاسی بیان داشت که یکی از دلایل این عدم تمایل، رسمی و دولتی بودن ساختارهای فعالیت برای دانشجویان است که از این رو راه اندازی تشکلهای غیر رسمی و غیر دولتی ضروری بنظر میرسد.
وی یکی دیگر از عوامل این زدگی از فعالیتهای فرهنگی ـ سیاسی را تفاوت میان گفتار و عمل برخی از مسوولین ایرانی در کشورهای مختلف دانست و بیان داشت دانشجویان تفاوتهای بسیاری را میان اصول و مبانی انقلابی و اسلامی از سویی و روابط خانوادگی و رفتار نزدیکان به برخی مسوولین و دیپلماتهای ایرانی از سویی دیگر مشاهده میکنند که طبعاً چنین شرایطی منجر به کناره گیری از فعالیتهای سیاسی فرهنگی دانشجویان میشود. در ادامه آقای عموزیدی با اشاره به تجربه موفق هیاتهای مذهبی بیان داشت، به دلیل غیر رسمی بودن تمامی فعالیتهای هیات، دانشجویان خیلی راحتتر در برنامههای آن مشارکت میکردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان محدودیتهای شدید برای فعالیتهای ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی پرداخت و تاکید کرد که اکثر گروههای ضد صهیونیستی در هلند بصورت زیر زمینی و غیر رسمی فعالیت میکنند. وی اظهار داشت به دلیل سلطه رسانهای غرب خصوصا آمریکا بر روی مردم کشورهای اروپایی، نگاه مردم این کشورها عمدتاً نسبت به اسلام، صهیونیسم، ایران و حتی مساله فلسطین کاملا کانالیزه شده است که این امر فعالیت را بسیار مشکل میسازد.
آقای عموزیدی با بیان لزوم فعالیت فرهنگی برای اصلاح این نگاه میان مردم بیان داشت، متاسفانه محصولات فرهنگیای که بتواند ما را در تغییر این نگاه مردم کشورهای اروپایی کمک کند بسیار محدود است. وی در بخشی از سخنانش بیان داشت: «بارها و بارها خواستار تهیه نسخه انگلیسی فیلم بازمانده از ایران شدم که نتوانستم پیدا کنم و در نهایت از یک سایت عربی آن را دانلود کردم و به عنوان هدیه یک نسخه از این فیلم را به هر کسی که بتوانم هدیه میدهم تا واقعیت شکل گیری رژیم اشغالگر قدس را بشناسند». وی در مورد فیلمهای ایرانی بیان داشت که متاسفانه هیچ فیلمی که تصویری صحیح و درست از ایران به مردم غرب نشان دهد وجود ندارد اکثر فیلمهای مطرح ایرانی، تصویری فلاکت بار از وضعیت مردم در داخل کشور به نمایش میگذارند.
شایان ذکر است که جناب آقای عموزیدی در ماه مارس گذشته، در جریان حضور سفیر اسرائیل در دانشگاه ماستریخت اقدام به اعتراض علنی کردند که این امر مشکلاتی را هم از جانب دانشگاه محل تحصیل و هم از جانب برخی نهادهای رسمی کشور برای ایشان بوجود آورد.
Sorry. No data so far.