دکتر حبیب الله مسعودی فرید مدیر کل امورآسیبدیدگان بهزیستی ،از نهایی شدن طرح تدوین چارچوب توانمندسازی زنان آسیبدیده (ویژه) تا اواخر تیر ماه خبر داد و گفت: با توجه به قانون سال ۱۳۵۹ طرح حمایت از زنان آسیب دیده یکی از وظایفی به عهده بهزیستی گذاشته شد که بهزیستی از همان ابتدا در حال فعالیت در این خصوص بوده است. وی افزود: بهزیستی حدود چهار مرکز در کل کشور در خصوص حمایت از زنان آسیب دیده دارد؛ اما در این چارچوب با تغییر رویکرد در خصوص زنان آسیب دیده مواجه هستیم و به توانمند سازی این قشر از جامعه توجه میکنیم.
مسعودی فرید تصریح کرد: در این چارچوب تدابیری صورت گرفته است تا پس از نگهداری شش تا هشت ماه از زنان آسیب دیده در این مرکز شرایط برای ورود به یک زندگی سالم و مستقل برای این نوع زنان امکان پذیر شود.
مدیر کل امورآسیبدیدگان بهزیستی با بیان اینکه باید یک نگاه کلی به بحث توانمند سازی این زنان داشته باشیم، گفت: ما باید جنبههای روانی، اجتماعی و اقتصادی آنها را مورد توجه قرار دهیم تا بعد از پایان دوره شش تا هشت ماهه ارتباط این افراد با مراکز قطع نشود. وی تاکید کرد: به طور قطع هرچه خدمات مددکاری پس از ترخیص تقویت شوند، ماندگاری این زنان در چرخه توانمندسازی تداوم بیشتری مییابد. شاید این افراد احتیاج به خدمات دیگری مثل مددکاری، روانشناختی، مشاوره شغلی داشته باشند. در این موقع میتوانند به مرکز مراجعه کرده و از این خدمات استفاده کنند. مسعودی فرید گفت: ارتباط مستمر با سیستمهای حمایت اجتماعی میتواند به عدم بازگشت این افراد به موضوع آسیبهای اجتماعی کمک کند.
مدیر کل امورآسیبدیدگان بهزیستی با بیان اینکه نسخه نهایی این چارچوب تا آخر تیر ماه تدوین میشود، افزود: پس از تدوین این چارچوب آموزشهای لازم را به همکارانمان در سطح کشوری خواهیم داد و از شهریور ماه اجرای آن را در دو استان تهران و خراسان رضوی آغاز میکنیم. وی تصریح کرد: پس از آن این طرح را پایلوت خواهیم کرد و بعد از اینکه نتایج آن سه ماه مورد ارزیابی قرار گرفت ورژن نهایی آن را تا پایان سال در کشور گسترش میدهیم و امیدورایم با تدوین چهارچوب توانمندسازی زنان ویژه، سازمان بهزیستی بتواند رویکرد فعالانهای را در برخورد با این زنان پیدا کند.
Sorry. No data so far.