چهارشنبه 04 جولای 12 | 21:45

دستور دادگاه نیویورک برای ارائه اطلاعات یک کاربر «توییتر»

یک دادگاه در نیویورک به سرویس میکروبلاگ “توییتر” دستور داد که اطلاعات کاربری یکی از کاربرانش را که در اعتراضات جنبش وال استریت دخالت داشته است را تحویل دادگاه دهد.


به گزارش شبکه خبری فرانسه، یک دادگاه در نیویورک به سرویس میکروبلاگ “توییتر” دستور داد که اطلاعات کاربری یکی از کاربرانش را که در اعتراضات جنبش وال استریت دخالت داشته است را تحویل دادگاه دهد.

قاضی دادگاه جنایی منهتن درباره درخواست اطلاعات “مالکوم هریس” که در تظاهرات جنبش وال استریت در پل “بروکلین” در سال گذشته شرکت داشته است می‌گوید: وقتی شما مطلبی را توییت می‌کنید، همانند این است که آن مطلب را از پنجره به بیرون فریاد بزنید. در این مورد انتظار رعایت حریم خصوصی وجود ندارد.

او در این زمینه ادامه داد: قانون اساسی به شما حق انتشار را می‌دهد. اما همان‌طور که عموم مردم آموخته‌اند، عواقبی هم برای نوشته‌های عمومی وجود دارد. آن چیزی که شما به عموم ارائه می‌کنید، به فضای عمومی تعلق دارد. اما وقتی چیزی را به خودتان ارائه می‌کنید، به خودتان مرتبط است.

“توییتر” اعلام کرده است که مطالبات دولتی برای مسدودسازی یک حساب و یا ارائه اطلاعات کاربری در سال جاری میلادی افزایش داشته است.

این‌طور که پیداست از ۸۴۹ درخواست اخیر دولت ایالات متحده امریکا از “توییتر”، ۶۷۹مورد برای ارائه اطلاعات کاربری بوده که این سرویس در ۷۵درصد این موارد مقداری یا تمامی اطلاعات را تسلیم دولت کرده است.

بعد از امریکا، ژاپن با ۹۸ مورد و کانادا و انگلستان هر کدام با ۱۱مورد در رده‌های بعدی قرار دارند. البته بیش‌ترین کاربران “توییتر” در ایالات متحده امریکا زندگی می‌کنند.

علاوه بر این، “توییتر” اعلام کرده است که ۳هزار و ۳۷۸ مورد نقض قانون کپی رایت در سال جاری وجود داشته است که به ۳۸درصد این درخواست‌ها برای حذف پاسخ داده شده است.

هم‌چنین ۶مورد درخواست دولتی و قضایی درباره حذف توییت‌ها گزارش شده است که به گفته مدیر توییتر، هیچ‌کدام از آن‌ها اعمال نشده است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.