چهارشنبه 18 جولای 12 | 11:02

کافه-کتاب به یاد میرزا تقی‌خان امیرکبیر! +گزارش تصویری

کافه کتاب امیر کبیر در محل کتابفروشی موسسه در حد فاصل خیابان 12 فروردین و اردیبهشت آغاز به فعالیت کرده است. این کافه در فضایی به وسعت تقریبی 12 متر تعبیه و طراحی شده است و در آن در کنار مطالعه کتاب به حاضران پیشنهاد مطالعه کتاب نیز داده می‌شود.


به گزارش تریبون مستضعفین چند روزی است که کافه‌کتاب تازه‌ای در مقابل دانشگاه تهران افتتاح شده است. کافه کتاب امیرکبیر در محل کتابفروشی مؤسسه، در حد فاصل خیابان 12 فروردین و اردیبهشت آغاز به فعالیت کرده است. این کافه در فضایی به وسعت تقریبی ۱۲۰ متر تعبیه و طراحی شده است و در آن در کنار فروش کتاب به حاضران پیشنهاد مطالعه کتاب نیز داده می‌شود.

به گفته معاون بازرگانی این انتشارات، در محل این کتابفروشی بیش از 40 هزار عنوان کتاب در دسترس خواهد بود که نزدیک به 500 عنوان از آن نیز توسط این کافه کتاب در اختیار مخاطبان برای مطالعه نیز قرار می‌گیرد.

ساعت کاری کافه‌کتاب

دز حال حاضر ساعت کاری این کافه از ساعت 8 صبح تا 9 شب است که در ماه مبارک رمضان از اذان مغرب تا نیمه شب باز است.

بر اساس وعده‌ی مدیران این انتشاراتی، فعالیت این کافه کتاب پس از ایام ماه مبارک رمضان به صورت جدی و با برنامه‌های جذاب‌تر دنبال خواهد شد و افتتاح فعلی تنها بر اساس زمانبدی انجام شده برای آغاز به کار این مرکز بوده است. همچنین مراحل طراحی اضافه شدن بخش کودک و نوجوان به این کافه کتاب نیز در حال اجراست و قرارداد ساخت دکور آن نیز بسته شده و این بخش نیز به مساحت تقریبی 80 متر به زودی به آن اضافه خواهد شد.

درباره انتشارات امیرکبیر

یکی از بزرگترین مؤسسه‌های انتشاراتی ایران است که کار خود را در ۱۲ آبان سال ۱۳۲۸ با خرید سرقفلی اولین فروشگاه خود در خیابان ناصر خسرو تهران آغاز کرد. اولین اثر منتشر شده جزوه‌ای با نام «نماز» بود که با نظر آیت‌الله حاج میرزا خلیل کمره‌ای تهیه شده بود. مدیریت و مالکیت مؤسسه در زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ در دست عبدالرحیم جعفری بود. پس از انقلاب در سال ۱۳۵۸ جعفری مدتی را در زندان گذراند و سازمان تبلیغات اسلامی هدایت این انتشارات را در دست گرفت.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.