مهدی مجیدپور،عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر، گفت: صدا و سیما در حوزه فرهنگ و ترویج مسائل علمی نقش کلیدی دارد و اجرایی شدن نقشه جامع علمی کشور نیز برعهده دستگاه خاصی نیست و مربوط به تمام کشور است، به همین دلیل نقش صدا و سیما در ترویج نقشه جامع علمی بسیار پررنگ است.
وی افزود: صدا و سیما ظرفیتهای بسیار بالایی دارد ولی هنوز این ظرفیتها به منصه ظهور نرسیده و باید با همکاری و تعامل بخشهای علمی بحثهای علم و فناوری و آموزش و پرورش در صدا و سیما پررنگتر شود.
عضو ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: البته در دو سال اخیر فضای علمی در صدا و سیما بهتر شده ولی با توجه به اینکه علم و فناوری دغدغه مقام معظم رهبری است صدا و سیما باید به این مسئله بیشتر بپردازد.
مجیدپور گفت: در حال حاضر دو مسئله در جامعه به عنوان دغدغه مقام معظم رهبری مطرح میشود که یکی از آنها نقشه جامع علمی کشور و دیگری آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش گلوگاه سیاستگذاری کشور است، اظهار داشت: بحث آموزش و پرورش بسیار مهم است و مقام معظم رهبری در این خصوص دغدغه دارند ولی هنوز صدا و سیمای کشور به این بحث نیز وارد نشده است در صورتی که باید با دعوت از نخبگان و فرهنگیان نظرات آنها را انعکاس دهد.
عضو ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور گفت: در بحث علم و فناوری که صدا و سیما ساکت است ولی باید روی آموزش و پرورش بسیار تاکید کنیم.
مجیدپور با اشاره به اینکه برنامه «ثریا» برای ترویج علم و فناوری در کشور مناسب است، گفت: در برنامه «ثریا» به علم و فناوری در تمام زمینهها توجه میشود ولی پخش این برنامه در زمان نامناسبی است.
به نام خدا
با سلام
انصافا نا مناسب است
نماز صبح ….
با سلام
با جناب افضیان موافق،ولی تا ساعت 2 بامداد آدم پای برنامه خوب ثریا ولی با زمان پخش نامناسب بشینه کی بره نماز صبح بخونه؟!
یا باید قی ثریا رو زد یا…