شنبه 18 آگوست 12 | 14:56
توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

حسینیه هنر افتتاح شد+عکس

حسینیه هنر با حضور هنرمندان و شعرای انقلاب در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی افتتاح شد.


سه شنبه شب ضمن مراسم افطاری که در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و با حضور هنرمندان و شعرای انقلاب برگزار شد، حسینیه هنر افتتاح شد. در ابتدای این مراسم وحید جلیلی در سخنان کوتاهی اهداف حسینیه هنر را به عنوان گعده‌ای و محلی برای جمع شده هنرمندان انقلاب اسلامی دانست.

 فیاض: ایجاد حلقه‌های فکری، فرهنگی و هنری انقلاب ضروری است
در ادامه میلاد عرفان‌پور و امید مهدی‌نژاد شعر خوانی کردند و بعد از آن ابراهیم فیاض استاد علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در سخنانی ایجاد حلقه‌های فکری، فرهنگی و هنری را مهم دانست و گفت: ضرب المثلی هست که کاش پیران می‌توانستند و جوانان می‌توانستند لذا در این حلقه‌ها می‌توان دانسته‌های پیران را به توانایشی جوانان رساند.

وی با بیان اینکه در عصر حاضر سرعت واقعیت بسیار زیاد شده است، گفت: در این دورانی که تئوری‌ها کور شده‌اند عنصری که بتواند این واقعیت را احصا کند اهمیت بالایی دارد و در این میان این هنر و تخیل متعهد است که می‌تواند این واقعیت را احصا کند.

فیاض با اشاره به ضرورت‌های ایجاد حلقه‌های فکری، فرهنگی، هنری، افزود: پس از هنر، این ادبیات و سپس فلسفه است که در این دوران به کمک ما می‌آید.

 سلیمی‌نمین: خط مقدم فرهنگی کشور باید بتوانند حوادث یکی ـ دو سال اخیر را به درستی تحلیل کنند
در ادامه این نشست محمدحسین سلیمی نمین در سخنانی با بیان اینکه تجربه‌های سیاسی هم می‌تواند انسان را فربه کند برای مواجهه با حوادث آینده و هم می‌تواند انسان را مایوس و دچار سردرگمی کند، گفت: خط مقدم فرهنگی کشور باید بتوانند این حوادث یکی ـ دو سال اخیر را به درستی تحلیل کنند تا بتوانند برای رویارویی با پدیده‌های جدید آماده شوند.

وی افزود: امروز کوله‌بار سیاسی ما بیشتر از گذشته است و برخی تجربیات می‌تواند باعث فروپاشی عقاید شود لذا سردرگمی امروز در میان برخی از نیرو‌ها هست که می‌تواند به بهترین وجه ممکن تبدیل به سازماندهی ذهنی شود.

سلیمی نمین، با تاکید بر اینکه نکاتی چند سال اخیر باید مورد مطالعه دقیق‌تر قرار بگیرد، تاکید کرد: باید ببینیم چه مسایلی می‌تواند کار را منحرف کند و اگر پدیده‌هایی در جامعه وجود دارد که می‌تواند کارکرد درست جامعه را دچار اخلال کنند با آن عوامل مواجه شویم.

وی افزود: ما در گذشته درگیر برخی عوامل غیراصولی در جامع بود در حالی که کشف مکانیسم‌های غیرسالم در جامعه موضوع اصلی بوده است که باید در این دوران بیشتر به این توجه کنیم تا اگر مردم کسی را در جایی که باید انتخاب کردند یا از جایی که نباید باشد برداشتند مسئله پایان یافته است بلکه فعل و انفعالاتی در اطراف او شکل گرفته که این اتفاقات افتاده و مسئله اصلی شناخت این فعل و انفعالات است و مهار آن فرد مسئله اصلی ما نیست و اگر بتوانیم آن سازوکارهای غیردرست را شناسایی کنیم می‌توانیم بهتر جلو برویم.

 گلریز: مسئولان موسیقی تنها تماشاچی هستند
در ادامه این مراسم محمدرضا گلریز در سخنانی گفت: با توجه به شبیخون فرهنگی، ما از لحاظ هنری در معرض خطر هستیم لذا باید صراحتا از صداوسیما، ارشاد و حوزه هنری انتقاد شدید داشته باشم.

وی افزود: نمی‌دانم این دوستان چه تفکری دارند در حالیکه غرب در تلاش است که ذهن جوانان ما را منحرف کند و در مقطع بسیار حساسی هستیم، نشسته‌ایم و داریم تماشا می‌کنیم.

گلریز با بیان اینکه داریم خودمان را از چاله به چاه می‌اندازیم اظهار داشت: به عقیده مسئولان آنچه در حوزه موسیقی پاپ شکل گرفته می‌تواند بسیاری از جوانان را ارضا کند اما اشعار و موسیقی‌هایی که می‌شنوم ابتذال بسیاری دارد.

وی افزود: از مسئولان می‌خواهیم که به خود بیایند و اگر غافل شویم در آینده ذهن ما به انحراف کشیده می‌شود و هنر بسیار برنده است و اگر در مسیر نادرست باشد ما را به انحراف می‌کشاند.

 قاسمی: اقتصاد مقاومتی، دانشگاه مقاومتی، صداوسیما و قوه قضائیه مقاومتی می‌خواهد
در ادامه مراسم افتتاح حسینیه هنر سعید قاسمی نیز سخنارنی کرد و با بیان اینکه فتنه ۸۸ ملاک انقلابی‌گری این روزهاست، گفت: هر کس اعتقاد به شیعه دارد برای صحنه‌ای خاص و عاشورا آماده می‌شود.

وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی چیزهایی از نبرد امام حسین (ع) چیزهایی فهمیدم، افزود: در فتنه ۸۸ فهمیدم ۳ جنگ اتمام علی (ع) در ۵ سال با نیروی داخلی چه معنی دارد.

وی با اشاره به ۳۰ شهید گمنام در فتنه که به بهانه از بین رفتن وحدت سیاسی اسمی از آن‌ها برده نمی‌شود، گفت: پارسال در ۲۰ کیلومتری حلب در یک روستایی در حریتان درباره ندا آقاسلطان از من پرسیدند و این جنگ رسانه‌ای و غول رسانه‌ای است که چنین قدرتی دارد.

قاسمی افزود: من این جنگ رسانه‌ای و غول رسانه‌ای را چون واقعه کسوف می‌دانم، مثل اینکه دو بعد از ظهر باشد اما هوا تاریک شده و رسانه چنان خیمه‌ای می‌زند بر روی شما که پاهای شما را بی‌حس می‌کند.

وی با اشاره به برنامه ریزی ۱۵ ساله دشمن برای شکل‌گیری فتنه ۸۸، تصریح کرد: قبل از هر عملیات و پس از آن باید علل شکست و پیروزی را تعیین کرد و حال باید پرسید آیا بعد از فتنه ۸۸ علل بررسی شد؟

قاسمی افزود: دارند برای آینده و برای فتنه جدید برنامه‌ریزی می‌کنند و برخی ساکتان فتنه در سالگرد ۹ دی به گونه‌ای صحبت کردند که گویا فتنه‌گران از مریخ آمده بودند و دیگر وجود ندارد و بدانید براساس تجربه ۳ دهه دوباره به ما می‌زنند و این بستگی به مدل انسجام حزب‌آللهی‌ها دارد.

وی با بیان اینکه جریان انقلاب در شعب نیست و در بدر و خیبر است گفت: این به معنی آن است که در بدر و خیبر فرمانده می‌گوید که کجا محل درگیری باشد کسی به ما چیزی را تحمیل نمی‌کند.

سعید قاسمی در ادامه سخنان خود با اشاره به تاکید اخیر مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی، گفت: اقتصاد مقاومتی، دانشگاه مقاومتی، صداوسیما و قوه قضائیه مقاومتی می‌خواهد.

 قاسمی: مدل زندگی امروز ما با این پیچش تاریخی که در آن هستیم مناسب نیست
وی افزود:‌ای هنرمندان، فرهنگیان، شعرا و موزیسین‌ها، ما نیاز به یک رنسانس بزرگ و به یک تغییر نیاز داریم و با این مدل تربیت فرهنگی نمی‌توان جلوی دشمن ایستاد و جهاد کرد و به برکت خون شهدایی چون شهدای هسته‌ای است که سرپا هستیم.

قاسمی ادامه داد: این مدل زندگی ما با این پیچش تاریخی مناسب نیست و اگر امروز را درک نکنیم، دوباره بوسنی را از دست می‌دهیم در حالی که دو دهه پیش با علی عزت بگوویچ در قلب اروپا بودید و آن مقطع با کریستین امانپور کار رسانه‌ای کردند و شما در بوسنی بودید و عقب‌نشینی کردید.

وی با تاکید بر اینکه بار دیگر جبهه سرود انقلاب و کاریکاتور انقلاب، عکس، مستند، فیلم، شعر و… باید به پای کار بیاید با اشاره به آیه «إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُم بُنیَانٌ مَّرْصُوصٌ» از مجمع الجزایر کار کردن فعالان فرهنگی انقلاب انتقاد کرد و گفت: این مجمع‌الجزایر بودن اهالی فرهنگ انقلاب اسلامی است که موجب حمله می‌شود اما در طرف مقابل وحدت وجود دارد؛ وقت کم داریم و باید از تجربیات سه دهه استفاده کنیم تا انشا‌الله پرچم را به دست امام زمان (عج) و صاحب اصلی آن برسانیم.

  1. دایی
    27 اکتبر 2012

    واقعا ضایع است که حسینیه هنر
    برای افتتاحش حال نداشته
    یک نفر
    تنها یک نفر از روحانیون هنرمند را دعوت کند…
    .
    نگویید نبود…
    نخواستید ببینید…
    نمایشگاه روحانیون خوشنویس هفته پیش در قم برگزار شد
    نمایشگاه روحانیون عکاس هم چند وقت قبلترش…
    .
    به فرض محال هم که نباشد،
    مگر حاج سعید هنرمند بود که دعوتش کردید!!؟
    همه هنرهای حاج سعید را حاج علیرضا پناهیان هم دارد…
    همه هنرهای حاج سعید را حاج حسین مومن هم دارد…
    .
    .
    .
    جدایی دین از روحانیت و جدایی روحانیت از جبهه فرهنگی انقلاب پروژه ای است نخ نما که دفتر به اصطلاح جبهه فرهنگی انقلاب مدتهاست پیش گرفته است…
    .
    یادش به خیر در شماره های اول سوره خوب ادعای روحانیت و هنر و… میکردید…

  2. محسن هدایت مهر
    7 می 2013

    بسم الله الرحمن الرحیم
    بله……
    قبول کنید وحید جلیلی کافره دیگه….
    امان از دست شما نو بسیجی ها که جای کار کردن دائما غرغر میکنید….
    حالا سکولار هم شدن بچه های حسینیه هنر….!
    بکبار تو دفتر مطالعات و حسینیه هنر بالا پایین برو بعدش تکفیر کن…
    به خدا اینجوری رفتار کردن گناه داره….
    با چند نفر محدود بری این جماعت را ردیف کنی بیاری افتتاحیه بذاری و کلی کار تو این مجموعه انجام بدی در سطح کشور و بین الملل بعد اینجوری حرف بزنن یک عده…..والله من که بهم ریختم…خب عزیزم هرکار وسیعی یکجاهاییش کم و کاستی داره…اصل قضیه را که نابود نکن دیگه….مردیم از دست این نگاههای صفر و صدی شماها…!

    • ناشناس
      7 می 2014

      نه بابا کافره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.