در حالی که بیش از ۳ سال از فتنه ۸۸ میگذرد و طی این مدت بسیاری از خواص بواسطه مواضع و عملکرد خود مورد طرد آحاد ملت قرار گرفته و عملا از معادلات سیاسی کشور حذف شدهاند، طی روزهای اخیر تعدادی از رسانههای اصلاح طلبان پروژه بازگشت بیسر و صدای فتنه گران به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را کلید زدهاند. پس از جنجال سازی گسترده روزنامه اعتماد در حمایت از ناطق نوری به بهانه اعتراض مردم مشهد به سخنرانی وی در شبهای قدر که توام با انتشار اخبار کذب علیه سردار حاج سعید قاسمی بود، روز چهارشنبه روزنامههای آرمان روابط عمومی و آفتاب یزد به صورت کاملا اتفاقی و خودجوش! رپرتاژ ویژهای در حمایت از هاشمی رفسنجانی انجام داده و حتی روزنامه آرمان به طور مستقیم موضوع کاندیداتوری هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری آینده را مطرح ساخت.
روزنامه آفتاب یزد نیز طی گفتگویی با برخی از چهرههای غیر خوشنام و حامی فتنه از «تلاش برای حذف هاشمی به روش ناجوانمردانه» خبر داد و با استناد به سخنان عسگراولادی که چندی قبل اعلام کرده بود «اگر ما به وضعیت دنیای اسلام نگاه کنیم میبینیم که آنها چراغ برداشته و به دنبال افرادی مانند هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری میگردند» از انتقاد مردم از ساکتین و پشتیبنان معنوی فتنه ابراز ناخرسندی کرد.
این در حالی است که محمد رضا باهنر نیز که به علت مواضع و عملکرد خود طی سالهای اخیر بویژه فتنه ۸۸ در انتخابات اخیر با ناکامی نسبی روبرو شد، در گفتگوی تفصیلی با یک روزنامه اصلاح طلب اعلام کرد «یک سال دیگر هم دولت احمدی نژاد را تحمل میکنیم» و مشخص نیست با توجه به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تعامل حداکثری میان قوا، این قبیل اظهارات آن هم از جانب نایب رییس مجلس نهم در گفتگو با یک رسانه حامی جریان فتنه، به چه منظور صورت میگیرد؟
به نظر میرسد با توجه به تجربه ائتلاف نانوشته میان اصولگرایان متمایل به هاشمی رفسنجانی، اصلاح طلبان و برخی ساکتین فتنه که طی آن مدیریت مجلس علی رغم انتقادات شدید مجددا تثبیت شد، پیگیری این مدل میتواند برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نیز نسخه کارآمدی برای جریان اصلاحات باشد که این روزها در منزویترین حالت خود طی سه دهه اخیر به سر میبرند.
ائتلاف فتنه گران و ساکتین فتنه بر روی یک گزینه تکنوکرات یا دو وجهی که بتواند اداره امور کشور را از دست نیروهای انقلابی خارج کند، همه آن چیزی است که در حال حاضر مدنظر جریانهای مورد اشاره میباشد و در این میان بازتولید پروژههای سیاسی مانند دولت وحدت ملی که سال ۸۷ علیه دولت نهم شکل گرفت، از راههای باقی مانده برای بازگشت بیسر و صدای فتنه گران به عرصه سیاسی است. در سال ۱۳۸۷ هاشمی رفسنجانی از علی لاریجانی و حسن روحانی به عنوان گزینههای دولت وحدت ملی نام برده بود.
این در حالی است که تودههای مردم بارها در مجامع عمومی و راهپیمایی گسترده خود از جمله ۹ دی ۸۸ بر مجازات سران فتنه و دیگر پیاده نظامهای آنها تاکید کرده و علاوه بر آن، ساکتین فتنه ۸۸ نیز طی سالهای اخیر نتوانستهاند در جمعهای عمومی به راحتی حاضر شوند و همواره مورد اعتراض ملت قرار گرفتهاند اما این تحرکات اخیر چهرههای شاخص این جریان مردود، و ارسال پالس مثبت برای فراهم کردن زمینه حضور فتنه گران در انتخابات آینده نشان میدهد ائتلاف نانوشتهای میان رقبای دیروز و متحدین امروز بوجود آمده است تا به هر نحو ممکن، دولت آینده فاقد ویژگیهای اساسی یک دولت اسلامی، گفتمان محور و انقلابی باشد.
Sorry. No data so far.