الهام امينزاده، استاد دانشگاه درباره ساخت فيلم موهن صهيونيستي آمريكايي درباره پيامبر اكرم (ص) گفت: هر از چند گاهي توهينهايي به ساحت مقدس اسلام انجام ميشود كه واكنشهايي را در ميان مردم مسلمان جهان در پي دارد. اين بار علاوه بر اهانت اخير، در يك حركت مشكوك در درگيري مسلحانه ميان اعضاي سفارت آمريكا و مردم ليبي چهار نفر كشته ميشوند. بايد ديد كه در آينده چه بهرهبرداري سياسي از اين موضوع انجام خواهد شد.
وي با اشاره به حوادث 11 سپتامبر گفت: پس از حوادث 11 سپتامبر بهرهبرداري سياسي لازم انجام شد و آمريكا توانست در افغانستان حضور پيدا كند كه از آن زمان تاكنون اين كشور قرباني ميدهد. بر همين اساس بايد ديد كه در اين اتفاق نيز چه بهرهبرداري سياسي مورد هدف است.
اين استاد دانشگاه افزود: در تمام اسناد بينالمللي، احترام به اديان الهي و آزادي اديان بيان شده و ايالت متحده آمريكا نيز عضو اين اسناد بينالمللي است و قطعا از اين مواد اطلاع لازم دارد؛ ولي چطور اين اتفاق ميافتد هنوز معلوم نيست.
اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي با اشاره به موج بيداري اسلامي در كشورهاي عربي و تمايل مردم به اسلامگرايي، تصريح كرد: اگر آنها متوجه علاقه مردم به اسلام بوده و ترس از بيداري اسلامي داشتند بايد بيشتر به مقدسات مسلمانان احترام ميگذاشتند نه اينكه با اقداماتي باعث خشونت مردم شوند. حال اينكه آنها از اين خشم مردم و حركت نمادين در سفارت آمريكا چه بهرهبرداري ميخواهند انجام دهند معلوم نيست.
امينزاده با اشاره به تاثير اهانت اخير عليه اسلام بر موج بيداري اسلامي، اضافه كرد: اين اتفاق اخير باعث گسترش بيداري اسلامي در جهان شده است. در همين راستا اكنون ما شاهد تحولات بيداري اسلامي در قطر و اعترضات مردمي نسبت به آمريكا هستيم كه در بسياري از كشورها نيز مدارس و مكانهاي آمريكا به آتش كشيده ميشود. در واقع يا آمريكا از ضعف استنباط سياسي رنج ميبرد كه نميتواند حوادث آينده را حدس بزند و يا اينكه ميخواهد بهرهبرداري سياسي لازم را انجام دهد.
وي درباره واكنش مسلمانان نسبت به اهانت اخير، گفت: مسلمانان بايد به موازين حقوقي و بينالمللي استناد كرده و در مراجع حقوق بشري و بينالمللي از طريق NGOها، نهادهاي مردمي و حتي دولتها به كميتهي حقوق بشر سازمان ملل، كنفرانس اسلامي، جنبش نم و سازمانهاي مختلف سازمان ملل شكايت خود را نسبت به اهانت اخير عليه اسلام اعلام كند.
اين استاد دانشگاه پيشنهاد كرد كه قطعنامهاي از سوي سازمان ملل مبني بر محكوميت هر نوع توهين به اديان الهي شامل مقدسات و پيامبران صادر شود. در واقع امروز پرسشگري درباره هولوكاست جرم است اما توهين و حركتهاي خشن از سوي سازمانهاي بينالمللي جرم شناخته نميشود. اين حركت گزينشي در عرصه بينالمللي بايد از بين برود.
Sorry. No data so far.