ماهاتیر محمد در نشستی در خصوص اسلام و اهمیت بهداشت که در کوالالامپور برگزار شد، افزود: روابط نزدیک مالزی با چین و روسیه، به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی از سوی کوالالامپور و نقد سیاستهای آمریکا در این کشور نیز سبب شده که واشنگتن دولت کنونی مالزی را مطلوب خود نداند.
وی در ادامه به توطئههای رژیم صهیونیستی و آمریکا برای دخالت در امور انتخابات مالزی اشاره کرد و گفت: «جرج سوروس» سرمایه دار آمریکایی در تلاش است تا با برنده کردن نامزد مورد نظر خود در سیزدهمین دوره انتخابات سراسری مالزی، قدرت سیاسی را در این کشور در دست گیرد.
سیزدهمین دوره انتخابات سراسری مالزی طبق موعد رسمی باید در آوریل سال ۲۰۱۳ برگزار شود. ماهاتیر محمد سیاستمدار کهنه کار مالزی خاطر نشان کرد «سوروس» خواستار کنترل سیاست مالزی است و قصد دارد تا نامزد مورد نظر وی به نخست وزیری این کشور برگزیده شود.
هر چند ماهاتیر از نامزد مورد نظر سوروس نامی نبرد، اما وی پیش از این نیز در سخنانی آمریکا و رژیم صهیونیستی را متهم کرده بود که در تلاش هستند با انتخاب «انور ابراهیم» رهبر مخالفان دولت مالزی، یک «دولت مطیع» در مالزی تشکیل دهند.
وی افزود: دولت آمریکا امیدوار است که با رهبری جدید انور ابراهیم بتواند روابط دیپلماتیک بین رژیم صهیونیستی و مالزی را از سر بگیرد و به حمایت مالزی از فلسطین پایان دهد.
اوایل ماه جاری «اسماعیل صبری یعقوب» وزیر مصرف، تعاون و تجارت داخلی مالزی گفت: این وزارت در حال بررسی این مساله است که آیا یک سازمان غیردولتی آمریکایی که از «سوآرام» حمایت کرده است به «جورج سوروس» مرتبط است یا خیر.
سوآرام یک سازمان غیر دولتی مالزی است که دولت این کشور را به فساد مالی متهم کرده است و دولت این کشور نیز معتقد است این سازمان از منابع مالی خارجی تغذیه میشود.
سوآرام با مطرح کردن شکایتی در یک دادگاه فرانسوی، «نجیب تون رزاق» نخست وزیر مالزی را در خرید دو فروند زیردریایی در سال ۲۰۰۲ که وی وزارت دفاع این کشور را رهبری میکرده متهم کرده است.
Sorry. No data so far.