یک منبع آگاه تعداد همراهان رئیس جمهور در آخرین سفرش به نیویورک برای شرکت در شصت و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را ۸۵ نفر اعلام کرد.
وی تصریح کرد: از مجموع ۱۶۰ اسم اعلام شده برای همراهی رئیس جمهور در سفر به نیویورک، برای ۷۳ نفر از نهاد ریاست جمهوری ویزا صادر شد که با حساب ۱۲ نفر تیم پروازی جمعا ۸۵ نفر احمدینژاد را در سفر آمریکا همراهی کردند.
به گفته این منبع آگاه، قرار بود چنانچه در مرحله دوم برای ۷ نفر دیگر که برنامه ریزی شده بود در سفر باشند، ویزا صادر شد، به هیئت جمهوری اسلامی بپیوندند اما این اتفاق نیفتاد.
وی اسامی این ۷ نفر را سردار احمد وحیدی وزیر دفاع، مصطفی محمدنجار وزیر کشور، رستم قاسمی وزیر نفت، جعفر بهداد و محمد شیخان معاونان سیاسی و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور، امیر سرتیپ حسین افشارزاده آجودان مخصوص احمدینژاد و یکی از مسئولان تشریفات نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد.
اگر چه برخی منابع نیز از عبدالرضا شیخالاسلامی وزیر کار و رفاه اجتماعی به عنوان دیگر بازمانده از همسفران احمدینژاد یاد کردند که قرار بود در صورت صدور ویزا، در مرحله دوم به نیویورک برود.
این منبع آگاه درباره علت درخواست ۱۶۰ ویزا برای همراهان رئیس جمهور نیز توضیح داد: تجربه نشان داده که همیشه برای تعدادی از همراهان رئیس جمهور ویزا صادر نمیکنند و دولت میدانست در صدور ویزای این دوره هم کارشکنی میشود، ۱۶۰ نفر برای دریافت ویزا معرفی کرد.
رئیس جمهور را در آخرین سفرش به آمریکا، اعظمالسادات فراحی همسرش و علیرضا پسرش، اسفندیار رحیممشایی رئیس دفتر رئیس جمهور و همسرش، سیدمجتبی ثمرههاشمی دستیار ویژه رئیس جمهور، غلامحسین الهام مشاور حقوقی رئیس جمهور و حمید بقایی معاون اجرایی و رئیس نهاد ریاست جمهوری همراهی میکردند.
همچنین محمدشریف ملکزاده مشاور رئیس جمهور و همسرش، همایون حمیدی معاون هماهنگی و پیگیریهای ویژه دفتر رئیس جمهور، محمدرضا فرقانی مدیرکل بینالملل دفتر رئیس جمهور و مهدی آشتیانی و مجتبی سروشپور مسئولان معاونت تشریفات ریاست جمهوری و خبرنگاران ایرنا، شبکه خبر و باشگاه خبرنگاران از دیگر همراهان رئیس جمهور بودند.
علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه، علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی، مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت و پسرش، لطفالله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور، بهروز مرادی معاون برنامهریزی نظارت راهبردی رئیس جمهور، سیدحسن موسوی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ابوالحسن فقیه رئیس جمعیت هلال احمر نیز احمدینژاد را در سفر به نیویورک همراهی کردند.
بر خلاف سفرهای گذشته، در این سفر هیچ یک از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ترکیب هیئت همراه رییسجمهور حضور نداشتند.
۱۶۰ نفر یا ۷۳ نفر چه فرقی میکند؟ خیلی عجیب است که سایتی که عنوان «تریبون مستضعفین» نام دارد، به جای اینکه از حیف و میل شدن بیتالمال در این سفر انتقاد کند، در پایان این خبر به منتقدان طعنه میزند. این نیش و کنایهها حتی اگر درست هم باشند، چیزی از کراهت تور خانوادگی رئیس جمهور استکبار ستیز و محفل انحرافی همراهش به امریکا را کم نمیکند. فکر میکنم مخارج این سفر میتوانست درد بسیاری از «مستضعفان» را دوا کند.