«احسان-م» ضمن مقاله در وبسایت رادیو زمانه نوشت: تکلیف اصلاح طلبان معلوم نیست برخی میگویند برگردیم دوم خرداد، برخی دیگر میگویند برگردیم کف خیابان. برخی میگویند وارد فاز براندازی نخواهند شد. عدهای میگویند راهی جز انتخابات نداریم. این نوشتن و گفتنها جدالی است تا آنها تکلیف خود را بدانند هرچند که اگر تکلیف خود را هم بدانند، باز باید منتظر تعیین تکلیف خودشان از سوی نظام باشند، خواستن آنها حکایت همان شوخی رایج است که «پنجاه درصدش حل است».
وی با اشاره به آلوده شدن طیفی از اصلاح طلبان به خط تحریم انتخابات در سالهای اخیر نوشت: سالیانی است که واژه تحریم انتخابات به اردوگاه اصلاح طلبان هم راه پیدا کرده است، از زمانی که صندوقهای رای برای آنان دیگر ارمغانی نداشته. در سال ۹۰ شرکت در انتخابات مجلس برای بعضی اصلاح طلبان، چیزی شده بود در حد خیانت. اصلاح طلبان بیرون زندان اما جلسههای خود برای انتخابات را داشتند. جلساتی که از هاشمی رفسنجانی هم درباره آن نظرخواهی شد و او گفت «انتخابات آزاد هم چنان راه حل است.» خبر این جلسات به زندانیان هم رسید. جلساتی که گفته میشود عبدالله نوری مبدع آن بوده. برخی زندانیان از زندان پیام فرستادند و درباره چرایی ماجرا از نوری پرسیدند. نوری اما گفت که مقصودش از شرکت در انتخابات، شرکتی بوده که نظام را در برابر خواستههای اصلاح طلبان به چالش بکشد نه شرکتی که تنها برای تائید نظام باشد. نوری گفت که موضوع شرکت آن گونه که او میخواسته منتفی شده. دیگر اصلاح طلبان هم گفتند که «عدم شرکت فعال» گزینه نهایی است. آن هم آن گونه که باید پیش نرفت و سیدمحمد خاتمی در دماوند مهر انتخابات را به شناسنامه خود زد.
همکار فراری نشریات زنجیرهای با اشاره به اختلاف دو طیف قائل به تحریم انتخابات یا حضور در آن، مشکل ضمانت اجرایی و مشکل هر دو طیف عنوان کرده و افزود: مخالفان بازگشت به خیابان، هزینههای آن را در حالی که حاکمیت همچنان سرپاست و اینکه از ۲۵ بهمن ۸۹ این رویکرد نمودی نداشته مطرح میکنند. در مقابل طرفداران انتخابات، تجربه دوم خرداد و شکست
اصلاحات را در کارنامه دارند و البته بحث تقلب که مطرح کردهاند. گروه سوم هم دنبال کاندیدای اجارهای در میان اصولگرایان هستند.
Sorry. No data so far.