عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: زن برای ایفای نقشهای متعدد ساخته نشده ولی وقتی مسیر بیسرانجام نقشهای متعدد زنان باز شود، ابزاری برای ایفای نقش در سناریوهای متعدد و مبتذل داخل و خارج در انواع دستگاههای رسانهای میشود که هیچ کسی جلودار این مسیر نیست.
کبری پورعبدالله شامگاه یکشنبه در نخستین همایش طلاب خواهر، حوزه، انقلاب اسلامی که در سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد بر لزوم پرهیز از فرافکنی در موضوعات مربوط به حوزههای علمیه و طلاب خواهر تاکید کرد، اظهار کرد: باید هر سرفصلی که در این زمینه باز میکنیم مخاطبش را آحاد قرار دهیم. البته بخشی از این مطالبات مربوط به مسئولان و دست اندرکاران است ولی یکی از بزنگاههایی که ما را گرفتار کرده و باعث توقف ما شده فرافکنی بوده است.
وی گفت: ما معتقدیم خواهران طلاب در هر کجای کشور و جهان هستند خط مقدم خواص جامعه بانوان هستند، چون اساس این انقلاب، اسلامی و اساس بسترها، دینی است و مفسر و مروج و مبدایی که میتواند مسیر را نشان دهد و پیشرفت و پسرفت را تعیین کند اسلام شناسان جامعه هستند.
این استاد حوزه گفت: اینکه ما طلاب خواهر بتوانیم این پیشقدمی و خط مقدم بودن را برای جامعه خودمان را داشته باشیم یک وظیفه است که از ابتدا بر دوش ما بوده منتهی برای ما به نحو مشخصی رونمایی نشده است.
پورعبدالله ادامه داد: اگر بحث اشتغال خواهران مطرح میشود الگو را زنان طلاب باید نشان دهند، اگر بحث پوشش و حجاب مطرح میشود باید پوشش خواهران طلاب الگو باشد. اگر بحث زندگی اسلامی – ایرانی مطرح میشود باید زندگی خواهران طلاب شاخص قرار گیرد. از آنجا که بستر دین ما اسلامی است و قرار است جهتها را دین مبین اسلام تعیین کند اسلام شناسان در حوزه زنان باید پیشقراول در همه عرصهها باشند.
حضور دشمن در مراکز اختصاص بانوان
وی در مورد اشاره مقام معظم رهبری به دشمن شناسی طلاب اظهار داشت: جاهایی که دشمن به طور ویژه حضور زنان را وسیله و ابزار ورود خود قرار داده و از جنسیت آنها به نفع خودش استفاده کرده میشود صحنههای حضور دشمن، دخالت و تاثیرگذاری او را مشاهده کرد.
وی مراکز اختصاصی حضور زنان در جامعه را مورد تهدید دشمنان ذکر کرد و افزود: در دو حوزه حضور زنان بیشتر از حوزههای دیگر مشهود است که یکی از آنها نهاد خانواده است و اگر دشمن توانسته در این بستر با دیدگاههای فمنیستی و چه به طور عام موفق و موثر باشند به دلیل ضعف حضور زنان در نهاد خانواده است.
به گفته این استاد حوزه، عرصه دوم که میتواند جایگاه موثری برای حضور زنان باشد عرصه کار و اشتغال است.
وی افزود: زن همانطوری که مقام معظم رهبری فرمودند سیده خانوادهاش است و ایشان با استناد به فرمایش نبوی ثابت کردند که زن مدیر خانه است.
به اعتقاد پورعبدالله دشمن به این صورت میتواند نهاد خانواده را تحت تاثیر قرار دهد: هر گاه زن به عنوان کسی که لباس طلبگی را به تن کرده است به تحصیل علم به عنوان مقدمه اشتغال نگاه کرد؛ هر گاه سطح خودش را از پرورش فرزند و همسرداری بالاتر دید و چارچوب خانه را برای خودش تنگ دید؛ هر جا زن فرمایش رهبر معظم انقلاب را در مورد ضرورت حضور اجتماعی زنان را با ظهور اجتماعی زنان اشتباه گرفت، و موازین عام در مورد نوع اختلاط را نادیده گرفت و تصور کرد حضور یعنی دیده شدن، و در نتیجه دلیل دیگری برای خروجش از چارچوب خانواده پیدا کرد؛ هر جا زن به دلایلی تشخیص داد برای نشر دانش خودش باید مدتی خانواده را ترک کند و با عنوان سفرهای تبلیغی و کار و پژوهش بیشتر و یا ادامه تحصیل که همه اینها عناوین مقدسی هستند نیازهای خانواده را فاقد اولویت قرار دهد، دچار اشتباه شده و اولویت سنجیهایش را از دست داده است. زمانی که عرصه اشتغال با عرصه تبلیغ مساوی گرفته شد.
وی با بیان اینکه زنانی که کار میکنند تا پول در بیاورند یک آسیب هستند اما طلابی که کار میکنند و خیال میکنند تبلیغ میکنند یک آسیب دیگر است، تاکید کرد: ما خواستیم طلاب خواهر پیشقراولان زنان خواص ما باشند و اولین اتفاق که در اثر سوء تفاهم نسبت به ارزش تحصیل علم میافتد از اولویت انداختن خانواده است.
قهرمان بودن زن ابزار دشمنان
پورعبدالله در مورد فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون نگاه اسلام به زن و مقایسه آن با نگاه کشورهای غربی اظهار کرد: مقام معظم رهبری بحث قهرمان بودن زن و سوء استفاده دستگاههای بیگانه نسبت به زن را مطرح کردند و فرمودند که ما از نگاه تعالیم دین مبین اسلام زن را ریحانه میدانیم و اقتضائات ریحانه بودن را در فرمایشات خودشان مطرح کردند.
وی گفت: قهرمان بودن زن یعنی در هر جایی که هر طوری که ما میخواهیم کاری که لازم باشد انجام دهد یا هنرپیشهای باشد برای نقشهایی که ما برای او تعریف میکنیم. در حالی که نظام خلقت، تعالیم دین اسلام و درخواستهای فطری زن به آن چیزی که نبی مکرم اسلام فرمودند بازگشت دارد که آن ریحانه بودن زن است.
به گفته پورعبدالله ریحانهبودن زن نشان میدهد که او پیام آفرین انسانیت و عواطف انسانی است و هر جا که باشد مدیریت گردش روابط عاطفی را به عهده دارد. پیامبر تکالیف بین زن و مردم را تقسیم کردند و کارهای خانه را به حضرت زهرا(س) و کارهای بیرون خانه را به حضرت علی(ع) سپردند ولی دشمنان و جهان غرب با شعارهای جذاب میخواهند این تقسیم انسانی که خدا در نظام خلقت انجام داده را نابود کنند.
وی افزود: دشمنی که جهان غرب با شخصیت زن کرده دشمنی از نوع قهرمان قراردادن زن بود اما آنچه که اسلام برای زن قرار داده ریحانهبودن زن است و اینکه زن برای ایفای نقشهای متعدد ساخته نشده است ولی وقتی مسیر بیسرانجام نقشهای متعدد زنان باز شود، ابزاری برای ایفای نقش در سناریوهای متعدد و مبتذل داخل و خارج در انواع دستگاههای رسانهای میشود که هیچ کسی جلودار این مسیر نیست و هر چقدر شعار و تقاضای توقف آن داده شده عملا تاثیری دیده نشده است.
Sorry. No data so far.