در فرخنده بامداد عید پاکی ها، «عید قربان»، در برنامه این هفته «عهد آدینه» در تپه نورالشهداء کلکچال، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان عید قربان را معرف درست ترین تصور از دین دانست و آن را پس از پرداخت خمس و زکات و انفاق در راه خدا، لازمه دینداری و کسب یقین از پذیرش آن از سوی خداوند عنوان کرد و تمنا برای پذیرش قربانی را از لوازم آن برشمرد.
ایشان با اشاره به داستان حضرت ابراهیم(ع) در قربانی کردن حضرت اسماعیل(ع)، قربانی دادن را نشانه بندگی و عبودیت برشمرد و اظهار داشت: «اسلام دینی است که باید در آن قربانی داد. به همین جهت بندگان خیلی خوب خدا باید عزیز ترین کسانشان را برای خدا قربانی کنند.»
پناهیان علت کشته شدن هابیل توسط قابیل را پذیرفته نشدن قربانی قابیل به درگاه خداوند عنوان کرد و افزود: «زشت ترین حسادتها، حسادت معنوی است. قابیل و قابیلیان انسانهای کافر لجوج نیستند بلکه عبادت کنندگانی هستند که عبادت برای آنها توقع برتر بودن ایجاد کرده و به این سبب به کسانی که از لحاظ معنوی برتر از آنها هستند حسادت می کنند.»
ایشان با تاکید بر اینکه نمی توان بدون قربانی دادن، دیندار بود؛ فرازی از دعای عهد که در آن درخواست شهادت در رکاب امام زمان (عج) مطرح می شود را مرحله پس از قربانی دادن اعلام کرد و آن را قربانی شدن برای معبود و محبوب نام نهاد. پناهیان از واقعه کربلا و قربانی شدن عزیز ترین پسر رسول الله، حسین ابن علی(ع)، بعنوان ذبح عظیم یاد کرد و ثواب گریه بر ابا عبدالله الحسین را از ثواب قربانی کردن اسماعیل(ع) نزد خدا بیشتر دانست.
در ابتدای این مراسم دعای عهد قرائت و در پایان نیز نماز باشکوه عید قربان به امامت حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان در زیر بارش رحمت الهی در جوار مزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس اقامه شد.
Sorry. No data so far.