دوشنبه 29 اکتبر 12 | 09:12

۶تا۱۳آبان؛ «جنبش دانشجویی، عدالت‌خواهی و استکبار ستیزی»

نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به مناسبت دهمین سالگرد پیام آبان ماه سال ۸۱ مقام معظم رهبری به تشکل‌های دانشجویی، فاصله ۶ تا ۱۳ آبان را به عنوان هفته «جنبش دانشجویی، عدالت‌خواهی و استکبار ستیزی» نامگذاری کردند.


نشست خبری چهار اتحادیه دانشجویی شامل بسیج دانشجویی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، جنبش عدالتخواه دانشجویی و دفتر تحکیم وحدت، ‌ظهر دیروز(یکشنبه) پیرامون پیام ششم آبان‌ماه سال ۱۳۸۱ مقام معظم رهبری درباره پرداختن به مبحث عدالت و مورد سوال قرار دادن هر پدیده ضد عدالت در واقعیات کشور، برگزار شد.

در این نشست مهند حامد، نماینده بسیج دانشجویی پیشنهاد کرد که فاصله ششم آبان که سالروز پیام مقام معظم رهبری است را تا ۱۳ آبان که سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا است، به نام هفته عدالت‌طلبی نانگذاری شود.

این پیشنهاد با موافقت ۳ تشکل دیگر مواجه شد و در ‌‌نهایت این هفته به نام هفته «جنبش دانشجویی، عدالت‌خواهی و استکبار ستیزی» نامگذاری شد.

گفتنی است در این نشست خبری مهند حامد، نماینده بسیج دانشجویی، معین رئیسی نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، سلیمان کدیور، نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی و مهدی امیریان، نماینده دفتر تحکیم وحدت حضور داشتند.

در بخشی از پیام ششم آبان ۱۳۸۱ مقام معظم رهبری آمده است: دانشجوی متعهد و آگاه از پیش از انقلاب تا کنون همواره در جستجوی مهم‌ترین مسائل جاری کشور بوده است. او با انگیزه آگاهی و نشاطی که لازمه محیط‌های دانشجویی است، در پی آن است که آرمان‌های والا و تعهد آور خود را در پیگیری اینگونه مسائل جستجو کند و در راه تحقق آن گام نهد. این نیز خصوصیت طبیعی دیگری برای محیط‌های دانشجویی است. امروز سرآغاز فهرست بلند مسائل کشور مسئله عدالت است.

دانشجوی جوان اگرچه خود برخاسته از قشرهای مستضعف جامعه هم نباشد، به عدالت اجتماعی و پرکردن شکاف‌های طبقاتی به چشم یک آرزوی بزرگ و بی‌بدیل می‌نگرد. این احساس و انگیزه در دانشجو، پر ارج و مبارک است و می‌تواند پایه قضاوت‌ها و برنامه‌های عملی او برای حال و آینده باشد.

اگر عدالت، عدالت واقعی و ملموس و نه فقط سخن گفتن از عدالت، آرزو و آرمان و هدف برنامه‌ریزی‌هاست، پس باید هر پدیده ضد عدالت در واقعیات کشور مورد سؤال قرار گیرد.

مسابقه رفاه میان مسؤولان، بی‌اعتنایی به گسترش شکاف طبقاتی در ذهن و عمل برنامه‌ریزان، ثروت‌های سربرآورده در دستانی که تا چندی پیش تهی بودند، هزینه کردن اموال عمومی در اقدام‌های بدون اولویت و به طریق اولی در کارهای صرفاً تشریفاتی، میدان دادن به عناصری که زرنگی و پررویی آنان همه گلوگاه‌های اقتصادی را به روی آنان می‌گشاید و خلاصه پدیده بسیار خطرناک انبوه شدن ثروت در دست کسانی که آمادگی دارند آن را هزینه کسب قدرت سیاسی کنند و البته با تکیه بر آن قدرت سیاسی اضعاف آنچه را هزینه کرده‌اند، گرد می‌آورند.

این‌ها و امثال این‌ها آن نقطه‌های استفهام برانگیزی است که هر جوان معتقد به عدل اسلامی، ذهن و دل خود را به آن متوجه می‌یابد و از کسانی که مظنون به چنین تخلفاتی شناخته می‌شوند، پاسخ می‌طلبد و همچنین در کنار آن ازدولت و مجلس و دستگاه قضایی، عملکرد قاطعانه برای ریشه‌کن کردن این فساد‌ها را مطالبه می‌کند.

امروز این مهم‌ترین و مطرح‌ترین مساله کشور ماست و نسل جوان دانشجوی متعهد و مؤمن نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت بماند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.