دوشنبه 29 اکتبر 12 | 11:19

پشت صحنه جبهه اصلاحات لو رفت

به عقیده ما، اصلاح طلبی، اصل و بنای حرکت و مبارزه برای بهبود اوضاع جامعه است، اما وقتی این راه به بن بست برسد، نه اینکه رهبران اصلاح طلب بخواهند به سراغ انقلاب یا براندازی بروند…


مصاحبه عضو شورای مرکزی حزب منحله مشارکت با روزنامه اعتماد که در آن به طور تلویحی به تلاش جبهه اصلاحات برای براندازی نظام اشاره کرده بود، با استقبال و ذوق زدگی سایر گروه‌های ضد انقلاب خارج نشین روبرو شد.

علی شکوری راد که برخی از مدعیان اصلاحات با کنایه به او لقب «دهن لق» داده‌اند در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفته بود؛ «به عقیده ما، اصلاح طلبی، اصل و بنای حرکت و مبارزه برای بهبود اوضاع جامعه است، اما وقتی این راه به بن بست برسد، نه اینکه رهبران اصلاح طلب بخواهند به سراغ انقلاب یا براندازی بروند، بلکه وقتی اصلاحات به بن بست رسید، یا باید به وضع موجود رضایت داده شود یا مبارزه به دلیل تصلب حکومت به سمت براندازی یا انقلاب سوق پیدا می‌کند این یک قصد یا تصمیم نیست که مسئول یا متولی داشته باشد. یک جبر است، یک اقتضاء است، خواه و ناخواه اتفاق می‌افتد. این براندازی هم گاهی در حد براندازی حاکمان است و‌گاه به براندازی کل نظام منجر می‌شود.»

در بخش دیگری از این مصاحبه طولانی خبرنگار از وی می‌پرسد؛ نظر شما درباره عبارت «براندازان فرنگ نشین چیست» که درباره برخی منتقدان خارج از بدنه اصلاحات به کار برده می‌شود؟ و آقای دهن لق که می‌داند این واژه باعث عصبانیت گروه‌های ضد انقلاب و هم پیمان جبهه اصلاحات در فتنه ۸۸ شده است و مخصوصا داد سازمان منافقین و بهایی‌ها را درآورده است، در پی دلجویی از گروه‌های یاد شده برآمده و می‌گوید؛

«این عبارت در نامه‌ای که برای تبریک تولد آقای خاتمی نوشته شده بود، بیان شد و خیلی افراد هم به آن اعتراض داشتند و قرار بود که این عبارت حذف شود و به نظر من عبارت خوبی نبود» و بلافاصله اضافه می‌کند که حزب مشارکت با گروه‌های برانداز مقابله نخواهد کرد و می‌گوید «حزب ما وظیفه‌ای برای مقابله با معارضین نظام ندارد»!

گفتنی است این بخش از مصاحبه شکوری راد که در آن ماهیت ضد انقلابی و براندازانه حزب مشارکت و جبهه اصلاحات را نه فقط نفی نکرده بلکه تلویحا بر آن تاکید ورزیده است، با استقبال فراوان گروه‌های اپوزیسیون خارج کشور روبرو شده است و این استقبال در حالی که بیش از یک هفته از مصاحبه یاد شده می‌گذرد، همچنان ادامه دارد.

برخی از جریانات ضد انقلاب نظیر سلطنت طلب‌ها ضمن استقبال از نظر شکوری راد، وی را یک مهره دست چندم در حزب مشارکت معرفی کرده‌اند که نمی‌توان روی اظهارات او حساب ویژه‌ای باز کرد.

از سوی دیگر اظهارات شکوری راد با انتقاد درون گروهی شدید مدعیان اصلاحات به وی روبرو شد و از روزنامه اعتماد نیز به خاطر انجام و انتشار این مصاحبه گلایه شد. این در حالی است که به نظر می‌رسد مصاحبه مورد اشاره با هدف تلطیف روابط گروه‌های داخلی فتنه با دنباله خارجی آن انجام شده باشد و شکوری راد با این انگیزه برای مصاحبه انتخاب شده است که در میان هم حزبی‌های خود به «دهن لق» و کسی که از هوش سیاسی لازم برای تشخیص شرایط برخوردار نیست، شناخته می‌شود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.