به گزارش تریبون مستضعفین، تلاش جدید اپوزیسیون برای همگرایی علیه جمهوری اسلامی باز هم شکست خورد و سومین نشست با عنوان «پیشبرد اتحاد برای دمکراسی» که روز شنبه ۱۷ اکتبر در پایتخت جمهوری چک شروع شده بود، خاتمه یافت.
هرچند پیش از این تأکیدات اپوزیسیون بر این بود که در این نشست به سمت ایجاد سازوکاری برای اتحاد پیش خواهند رفت، اما باز هم نتوانستند به این توافق دست یابند و آن را به نشست بعدی در استکهلم موکول کردند. فریدون احمدی، از برگزار کنندگان این کنفرانس در گفتگو با روزآنلاین گفت که برگزار کنندگان این نشست قصد تشکیل یک سازمان یا حزب سیاسی را ندارند اما در نشست بعدی در استهکلم که او از آن به عنوان یک «نقطه عطف» یاد میکند قصد دارند برای گذار ایران به دمکراسی به نوعی «سازمان یابی» دست یابند.
در این کنفرانس ۱۲۰ نفر از چهرهها و شخصیتهای سیاسی و فعال مدنی به مدت دو روز در شهر پراگ حول محورهای مختلفی از جمله گفتمان و دیالوگ ملی، زنان، اقوام و ملیتها، اقلیتهای دینی و بحران اقتصادی به تبادل نظر و گفتگو پرداختند.
از جمله شرکتکنندگان میتوان به جمشید طاهریپور، مجید محمدی، رامین پرهام، حسن شریعتمداری، جمشید اسدی، شهریار آهی، حسن شرفی، مهران براتی، نیما راشدان، حسین علوی، عبدالله حسنزاده، ناهید بهمنی، محمد جواد اکبرین، محسن سازگارا، جواد خادم، حسین علیزاده، ناصر بلدهای، ماشاالله سلیمی، آرام حسامی رامین احمدی، فریدون احمدی،افشین الیان، ناصر ایرانپور، کاوه آهنگری، سهیلا بابک، فاریا بارلاس، حسین باقرزاده، حمزه بایزیدی، کامیار بهرنگ، رضا تقیزاده، ژاله توکلی، کیانوش توکلی، رحمان جوانمردی، جمشید چالنگی، مهدی خرازی، احمد رافت، امین ریاحی، اردشیر زارعزاده، گلاله شرفکندی، کورش صحتی، ضیا صدرالاشرافی، جواد طالعی، شهران طبری، شهلا فرید، اختر قاسمی، مژگان کاهن، حسن ماسالی، محمد مصطفایی، شروین نکویی و علیرضا نوریزاده اشاره کرد.
سایهی مدحی؛ همهجا
آنچه در این میان در عدم ایجاد توافق موثر بوده است، ترس اپوزیسیون از حضور افراد نفوذییی همچون مدحی در میان اعضا است و این باعث شده است که در این نشست هم افراد به یکدیگر اعتماد نکنند و نتوانند اتحادی را علیه جمهوری اسلامی ساماندهی کنند. کنفرانس پراگ سومین نشست این گروه در یک سال گذشته بود. نشستهای قبلی در استکهلم و بروکسل با تاکید بر ادامه دیالوگ و دموکراسی خواهی برگزار شده بود.
محمدرضا مدحی، یکی از افرادی بوده است که در سالهای اخیر با نفوذ در قلب جریان اپوزیسیون و نزدیک شدن به افرادی همچون علیرضا نوریزاده (از عوامل سرویس اطلاعاتی عربستان) و امیرحسین جهانشاهی بنیانگذار موج سبز (از عوامل سرویس اطلاعاتی فرانسه و حامی مالی سارکوزی) توانسته بود تا اطلاعات مهمی را از این گروهها به دست آورده و در نهایت با بازگشت به ایران و شرکت در یک گفتگوی خبری اطلاعات تازهای از دور بازیدادن ضدانقلاب را برملا سازد.
این همه هزینه برای هیچ
جمهوری اسلامی مثل همیشه رجزخوانی میکند
پایگاه اینترنتی خودنویس که مدیریت آن را نیکآهنگ کوثر در اختیار دارد، با حمله به این نشست حاصل این نشست را یک صفر بزرگ دانست و نوشت «که حافظه مان یاری نمیکند که همه این حرفها را از سال ۱۹۹۶ از کنفرانس اشتوتگارت گرفته تا کنفرانس لندن در سال ۲۰۰۶ بارها و بارها شنیده ایم و فوت آبیم!»
نویسنده این مطلب ادامه داده است: «کنفرانس استکهلم آمد و رفت تا به زباله دان تاریخ کنفرانسها بپیوندد، بی آنکه کسی متوجه نتیجه ملموسی از حاصل آن شده باشد و اپوزیسیون خارج کشور همچنان در جایگاه همیشگی خود و بی حرکت و بی ابتکار و بدون پایگاه اجتماعی به کار همیشگی خود، نوشتن مقالات خسته کننده تکراری و طولانی خود، که فقط اندکی خواننده دارد، ادامه داد و میدهد.»
خودنویس در ادامه آورده است: «کنفرانس استکهلم که تمام شد، کنفرانس بروکسل شروع شد. معلوممان نشد که چه چیزی در استکهلم باید مورد گفتگو قرار میگرفت که نگرفت و میبایست بار دیگر در بروکسل نشست و در باره آن گفتگو کرد؟ در بروکسل هم آمدند، نشستند، گفتند، برخاستند و رفتند. جمهوری اسلامی هم به کارش ادامه داد و کماکان ادامه میدهد. راهپیمایی موسوم به راهپیمایی قدس مثل همیشه در شهرهای اروپا برگزار شد و مردم ایران بر صفحه تلویزیونهای خود دیدند که جمهوری اسلامی مثل همیشه در شهرهای اروپا رجزخوانی و یکه سواری میکند و از اپوزیسیون هم جز در فضای مجازی خبری نیست.»
سلام به دوستان […] تریبون
آمریکا و اپوزیسیون هیچ بوقیییییییییییییی نمی تونه بخوره، باید ترسید از کی؟ از فُرشه ها و بی ام دبلیو های توی خیابون! از تبعیض، از تظاهر به دین و …..
ایناس که ریشه اسلام رو خشک می کنه./