در مراسمي رسمي با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاونان هنري و مطبوعاتي اين وزارتخانه و سخنگوي وزارت امور خارجه از دو تن از عوامل «ناتوي فرهنگي» تقدير گشت و «نشان درجه يك هنري» به آنان اهداء شد. اين نشان كه در مراسم «عصري با هنرمندان» به «بهروز غريب پور» (مديرعامل پيشين خانه هنرمندان و از شركاء سياسي رامين جهانبگلو و كيان تاجبخش) تعلق گرفت، يكي از بالاترين نشان هاي رسمي جمهوري اسلامي است. يكي از شرايط دريافت نشان، كوشش در جهت «پيرايش جامعه از فرهنگ منحط بيگانه» و «گسترش فرهنگ غني ايراني اسلامي» است و دارنده آن را از امتيازات ويژه اي برخوردار مي كند. همچنين «نشان درجه يك هنري» به «مريم زندي» (عكاس ضدانقلاب و همكار رسانه هاي اپوزيسيون برانداز) نيز تعلق گرفت، اما زندي در پاسخ به دعوت نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نوشت كه اين نشان را قبول نمي كند، چون جمهوري اسلامي دوستان و همكارانش (يعني روزنامه نگاران جاسوس) را به زندان انداخته و اشتياقي ندارد كه چنين نشاني را در كارنامه اش داشته باشد! با اين حال «بهروز غريب پور» با اجابت اين دعوت، اين نشان را دريافت كرد!
اهداء «نشان درجه يك هنري» به «بهروز غريب پور» در حالي صورت مي گيرد كه از سال 1385 نقش مؤثر وي در پروژه كودتاي مخملي افشا شده است و همين افشاگري ها سرانجام به استعفاي اجباري وي در سال 1386 از مديريت عامل خانه هنرمندان ايران انجاميد. غريب پور كه در عصر اصلاحات، مشاور فرهنگي «غلامحسين كرباسچي» (شهردار تهران) و مدير «فرهنگسراي بهمن» به شمار مي رفت، سال ها در پوشش برگزاري برنامه هاي فرهنگي و هنري با سفارتخانه هاي كشورهاي سوئيس، فرانسه، هلند، لهستان، چك و… ارتباطات گسترده اي داشت. از سال 1383 وي از «رامين جهانبگلو» (جاسوس تابلودار CIA) براي برگزاري جلسات سياسي- فرهنگي در خانه هنرمندان دعوت كرد و اين جلسات كه گاهي با حضور سفير لهستان براي تئوريزه كردن «استراتژي جنگ نرم» تشكيل مي شد، تا هنگام بازداشت جهانبگلو نيز به اتهام «اقدام عليه امنيت ملي» ادامه داشت.
يكي از مهمترين اقدامات مشترك غريب پور و جهانبگلو دعوت از 3 تن از «رهبران كودتاي مخملي اروپاي شرقي» و يكي از جاسوسان آمريكايي- كانادايي به خانه هنرمندان بود. «الكساندر اسمولار» و «آدام ميچنيك» (رهبران فروپاشي لهستان) به همراه «آگنش هلر» (از رهبران فروپاشي مجارستان) كه اسناد جاسوسي آنان براي CIA سالهاي پيش در رسانه هاي جهان منتشر شد، يكماه پيش از برگزاري انتخابات رياست جمهوري سال 1384 به تهران آمدند و ضمن توهين به انقلاب اسلامي، در خانه هنرمندان پيرامون «گذار به دموكراسي» و شيوه دگرگون كردن نظام هاي سياسي سخنراني كردند. همچنين غريب پور سال ها امكانات خانه هنرمندان را به پيشبرد برنامه هاي «كيان تاجبخش» (عامل جرج سوروس و جاسوس CIA) اختصاص داد. تاجبخش با هماهنگي و همكاري مديرعامل وقت خانه هنرمندان در اسفند 1383 از رئيس مجلس سناي كشور هلند- كه بودجه 15 ميليون يورويي براي براندازي جمهوري اسلامي را تصويب و تاييد كرده- براي حضور در خانه هنرمندان دعوت كرد. تاجبخش در سال 1386 و 1388 دوبار بازداشت شد و به جاسوسي براي آمريكا اعتراف كرد و سرانجام در دادگاه حوادث پس از انتخابات مجرم شناخته شد.
با اين همه، اهداء «نشان درجه يك هنري» به «بهروز غريب پور» نشان از نفوذ يك جريان مرموز و مشكوك در پشت صحنه سياستگذاري هاي فرهنگي دولت دارد؛ جرياني كه هنوز ابعاد عملكرد و شناسنامه كامل آن افشا نشده و از قضا مي كوشد تا با سوءاستفاده از تابلوي اصول گرايي، پروژه كودتاي ايدئولوژيك عليه انقلاب اسلامي را پيش ببرد. از وزير فرهنگ و معاونان وي كه مواضع انقلابي دارند، انتظار ويژه مي رود تا تسليم اين جريان نفوذي نشوند و نگذارند برخي عناصر نفوذي آنان را ناخواسته به سوي ليبراليسم فرهنگي و حمايت از كارگزاران پروژه ناتوي فرهنگي و جنگ نرم بكشانند.
روزنامه كيهان براي اولين بار طي سلسله مقالاتي از 3 سال پيش (خرداد 1386) به افشاگري هاي مستند و مفصل پيرامون همراهي و همكاري نزديك «خانه هنرمندان ايران» با پروژه كودتاي مخملي پرداخت كه اين افشاگري ها پس از 2 ماه سبب بركناري «بهروز غريب پور» شد. ابعاد تكان دهنده اين افشاگري حتي سبب شد تا دادستان وقت كل كشور يكي از مشاوران ويژه خود را مأمور رسيدگي به اقدامات ضد مردمي غريب پور و ابعاد وابستگي وي به بيگانگان كند. با ادامه فعاليت مشكوك خانه سينما، روزنامه كيهان مجدداً طي مقاله اي 3 قسمتي (15 تا 17 مرداد 1386) به بررسي جامع عملكرد «خانه هنرمندان ايران» و ارتباطات گسترده آن با محافل جاسوسي غرب و سفارتخانه هاي خارجي پرداخت. ضمناً، كيهان با انتشار كتاب «شواليه هاي ناتوي فرهنگي»- نيز اسناد و زواياي ديگري از پروژه اي با عنوان «مثلث شوم دولت اصلاحات» شامل «خانه هنرمندان ايران»، «دفتر پژوهش هاي فرهنگي» و «انجمن ايرانشناسي فرانسه» را منتشر كرد.
گفتني است از آنجا كه بر اساس رويه قانوني موجود، امكان استرداد نشان هاي دولتي پيش بيني شده است، انتظار مي رود كه وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي «نشان درجه يك هنري» را از «بهروز غريب پور» پس بگيرد.
چهارشنبه 28 جولای 10 | 13:00
تقدیر ویژه وزارت ارشاد از ۲ عامل انقلاب مخملی
در مراسمي رسمي با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاونان هنري و مطبوعاتي اين وزارتخانه و سخنگوي وزارت امور خارجه از دو تن از عوامل «ناتوي فرهنگي» تقدير گشت و «نشان درجه يك هنري» به آنان اهداء شد.
اخرین اخبار
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
پربازدیدترین
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.