شنبه 07 آگوست 10 | 17:32

بیانیه سفارت آمریکا در تهران

اولویت ما افزایش فعالیت رسانه‌ای از طریق حمایت مالی از طرح‌هایی است که کاربرد رسانه‌های جدید و شبکه‌های اجتماعی اینترنتی به منظور دسترسی به مخاطبین بیشتر را تقویت می‌کنند.


تریبون مستضعفین- چندی پیش سفارت امریکا در افغانستان بودجه و برنامه سالیانه خود برای گسترش فرهنگ آمریکایی از جمله گسترش زبان انگلیسی، جامعه مدنی، حقوق زنان، تقویت همکاری و همبستگی بین افغانستان و آمریکا را اعلام کرد. (منبع)

آنچه در ادامه می‌خوانید متن گزارش مذکور است که در آن نام افغانستان به ایران و نام کابل به تهران تغییر یافته است. احتمال اینکه در صورت دایر بودن سفارت آمریکا در ایران گزارش مشابه برای ایران تهیه می‌گردید جدی به‌نظر می‌رسد.

هرچند این امر منافاتی با آن ندارد که تصور کنیم ایالات متحده مبالغی کم تر یا بیشتر از آن را همانطور که در گزارش اوباما به کنگره در خصوص قانون قربانيان سانسور در ايران  که در آن گزارشی در خصوص مبلغ 55 میلیون دلار برای جنگ نرم علیه ایران اختصاص داده شده بود ارائه میکند در ایران هزینه می‌کند ولی هنوز اسناد آن افشا نگردیده است. برخی گزارش‌ها در خصوص اختصاص مبلغ یک میلیارددلار برای سران فتنه سال گذشته جهت دستیابی به اهداف و مقابله با نظام اسلامی وجود دارد.

وزارت خارجه آمریکا
روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران
برنامه اعطای کمک‌های مالی محلی

عنوان بودجه: اعلامیه برنامه سالیانه بخش روابط عمومی سفارت تهران
شماره بودجه:
شماره کاتالوگ کمک‌های داخلی فدرال – برنامه‌های دیپلماسی عمومی در ایران
تاریخ:
مأمور مروبطه اداره فدرال:
ایمیل:

الف: شرح برنامه اعطای بودجه

بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران مفتخر است اعلام دارد که فرصت دریافت بودجه بر اساس برنامه کمک‌های مالی دیپلماسی عمومی سفارت آمریکا، فراهم گشته است. لطفا تمام دستورالعمل‌های زیر را به دقت اجراء نمایید.
هدف کمک مالی: کمک‌های مالی محلی مختص نمایندگان محلی جامعه مدنی، برای مثال سازمان‌های غیر دولتی و دانشگاه‌ها هستند. این کمک‌های مالی در جهت تأمین بودجه پروژه‌هایی هستند که:

1. فعالیت‌های رسانه‌ای را گسترش می‌دهند.
2. ظرفیت ارتباطاتی مردم و دولت ایران را افزایش می‌دهند.
3. با تبلیغات افراطگرایان در حوزه‌های عضوگیری، گمراه‌سازی و استثمار مقابله می‌کنند.
4. روابط مردمی را تقویت می‌کنند تا همکاری و همبستگی بین جوامع ایرانی و همچنین بین ایران و آمریکا را افزایش دهند.
این بودجه در اختیار پروژه‌هایی قرار می‌گیرد که ظرفیت و دامنه مشارکت جامعه مدنی را در فرایند ایجاد بخش‌های ارتباطاتی و رسانه‌ای ایران افزایش می‌دهند؛ رسانه‌ها و ارتباطاتی که از صدای ایرانی ها و خلق رهبران جدید در جبهه مقابله با افراطی‌گری و همچنین از جامعه مدنی و افزایش ظرفیت نهادی حمایت می‌کنند. طرح‌های پیشنهادی باید در جهت ایجاد یا بسط جامعه‌ای متشکل از افراد و گروه‌های اصلاح‌طلب بوده و حاوی یک یا چند اولویت بخش روابط عمومی سفارت آمریکا باشد.

این اولویت‌ها عبارتند از:

1. افزایش فعالیت رسانه‌ای، از طریق حمایت مالی از طرح‌هایی که: قابلیت دسترسی نهادهای دولتی و سازمان‌های غیردولتی، گروه‌های زنان و مجامع حرفه‌ای را به مردم عادی افزایش و توسعه می‌دهند؛ کاربرد رسانه‌های جدید و شبکه‌های اجتماعی اینترنتی به منظور دسترسی به مخاطبین بیشتر را تقویت می‌کنند؛ پخش برنامه‌های رادیویی به زبان محلی در سطح استانی و ولایتی را به راه انداخته و افزایش می‌دهند؛ و همچنین از برنامه‌های آموزشی در رسانه‌های سنتی و همچنین آموزش در فضای وبلاگ‌ها و دیگر مکانیسم‌های شبکه‌های اجتماعی پشتیبانی می‌کنند.
2. مقابله با تبلیغات افراط‌گرایان، از طریق حمایت مالی از طرح‌هایی که: مطالب محلی معتبر[برای پخش در رسانه‌ها] تولید کرده و از آن پشتیبانی می‌کنند؛‌ با اطلاعات غلط، پیام‌ها و تبلیغات گروه‌های شورشی به مقابله می‌پردازند؛ اتحاد ملی را ترویج می‌کنند؛ اطلاعاتی دقیق در مورد همکاری‌های بین ایران و آمریکا و افق‌های جدید پیش‌رو ارائه می‌کنند؛ فرصت‌های آموزشی در اختیار جوانان ایرانی قرار می‌دهند؛ برنامه‌های آگاهی‌رسانی را در راستای دستیابی به اهداف ایران – به مانند آشتی و اتحاد ملی – ترویج می‌کنند؛ بکارگیری تکنولوژی‌ تلفن‌های همراه و دیگر ابزار ارتباطی مدرن را تشویق می‌کنند؛ و کاربرد پیامک و دیگر ابزار موجود در تلفن‌های همراه را ترویج می‌‌نمایند.
3. ایجاد ظرفیت‌های ارتباطاتی، از طریق طرح‌هایی که: قابلیت‌های ارتباطاتی دولت را در وزارتخانه‌‌ها تقویت می‌کنند و از آموزش رسانه‌ای در “مرکز اطلاعات و رسانه دولتی” حمایت می‌کنند؛ بخش‌های خلاق و ایده‌ساز یعنی روزنامه‌نگاران، هنرمندان و ناشرین را در جامعه ایرانی، ایجاد و تقویت می‌کنند؛ دسترسی رسانه‌های خبری به مناطق روستایی را تسهیل می‌کنند؛ ظرفیت‌های ارتباطاتی در مناطق روستایی پدید می‌آورند؛ ارائه خدمات تلفن‌های همراه را پشتیبانی می‌کنند؛ برنامه‌های پخش شده به زبان انگلیسی را بسط داده و تقویت می‌کنند؛ هویت ملی ایرانی را تقویت می‌کنند؛ و به برنامه‌های سوادآموزی دولت ایران یاری می‌رسانند.
4. تقویت روابط بین مردم، از طریق طرح‌هایی که: با برنامه‌ریزی‌های هدفمند با تمام ایرانی‌ها در تمام سطوح رابطه برقرار می‌کنند؛ از سیستم آموزشی ایران حمایت می‌کنند؛ از جامعه مدنی حمایت کرده و سازمان‌ها و افرادی را که در جهت دستیابی به یک جامعه مدنی هرچه قوی‌تر فعایت می‌‌نمایند تقویت می‌کنند؛ از ارتقاء و ترویج میراث فرهنگی، اشکال مردن و سنتی هنر، و دیگر نمودهای خلاقیت فرهنگ ایرانی حمایت و پشتیبانی می‌کنند؛ فرصت مبادله فرهنگی پدید می‌آورند و از طریق مبادلات فرهنگی داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی ایرانی‌ها را در معرض دیدگاه‌های بیشتری قرار می‌دهند؛ و با ارائه منابع و برنامه‌هایی به زبان انگلیسی، مهارت ایرانی‌ها در زبان انگلیسی را افزایش می‌دهند.

فعالیت‌هایی که بودجه بدان‌ها تعلق می‌گیرد عبارتند از: (البته لزوما فقط محدود به این موارد نمی‌شوند)

1. برنامه‌های رادیویی؛
2. رسانه‌های جدید به منظور دستیابی به مخاطبین بیشتر؛
3. پروژه‌های آموزش رسانه‌ای؛
4. برنامه‌های زبان انگلیسی؛
5. طرح‌های توسعه برنامه‌های مبادله فرهنگی؛
6. برنامه‌هایی که قابلیت‌های ارتباطاتی بخش دولتی و خصوصی را تقویت می‌کنند؛
7. پروژه‌های خدمات “جامعه جوانان” که در جهت تمرین دموکراسی و ایجاد حس همکاری‌های داوطلبانه در میان جوانان ایجاد می‌شوند؛
8. پروژه‌های آموزش و تربیت عمومی که بر تقویت فرایندهای دموکراتیک متمرکز هستند.
9. طرح‌هایی که از نشر افکار و نظرات رهبران سنتی مصالحه‌جو و مداراکننده پشتیبانی می‌کنند؛
10. برنامه‌های خلاقیت، رهبری و آموزش جوانان؛
11. برنامه‌های فرهنگی؛
12. برنامه‌ریزی‌های رادویی و تلویزیون برای حمایت و پشتیبانی از چهار هدف اشاره شده در بالا.

فعالیت‌هایی که بودجه بدان‌ها تعلق نمی‌گیرد عبارتند از: (البته لزوما فقط محدود به این موارد نمی‌شوند)

1. پروژه‌های خدمات رفاهی اجتماعی؛
2. پرداخت پول به پروژه‌هایی که از بودجه‌های دیگر ارتزاق می‌کنند؛
3. پروژه‌هایی که دارای ماهیت سیاسی هستند یا در راستای کمک به تبلیغات انتخاباتی افراد و احزاب به نظر می‌رسند؛
4. مسافرت‌های بین‌المللی، مگر اینکه در پروژه توجیه شده باشند؛
5. برنامه معاوضه شهروند با کشورهای خارجی؛
6. پروژه‌هایی که از فعالیت‌های مذهبی خاص پشتیبانی می‌کنند.

اطلاعاتی در مورد بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران:‌ بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران در ساختمان سفارتحانه آمریکا در تهران واقع شده است. این نهاد طرح‌هایی را که در چهار مقوله فوق قرار می‌گیرند از افراد، سازمان‌های غیردولتی، بخش خصوصی و نهادهای دانشگاهی دریافت کرده و به منظور تخصیص بودجه، آنها را مورد بررسی قرار می‌دهد. نمایندگان بخش روابط عمومی در سفارت آمریکا در تهران مستقر هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بخش روابط عمومی و برنامه کمک‌های بلاعوض این بخش به آدرس اینترنتی زیر رجوع کنید:
http://tehran.usembassy.gov/

ب. اطلاعات مبلغ پرداختی

نوع ابزار بودجه‌دهی: توافقنامه
همکاری یا کمک بلاعوض
حداقل مبلغ انفرادی: 500 دلار
حداکثر مبلغ انفرادی: 10000000 دلار
بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران می‌تواند در صورت عدم وجود تقاضانامه‌های مناسب و یا در صورتی که به هر دلیل به صلاح دولت آمریکا بداند، مبالغی بیش یا کمتر از آنچه در بالا ذکر شده است را به پروژه‌ها اختصاص دهد.
زمانبندی پروژه‌ها و بودجه: پروژه‌های مرتبط با کمک‌های مالی محلی باید در عرض یک‌سال و یا در زمانی کوتاه‌تر پایان یابند. در صورت وجود بودجه، پیشرفت قابل‌ملاحظه پروژه‌ها و اطمینان از اینکه ادامه اختصاص بودجه به نفع وزارت خارجه آمریکا خواهد بود، بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران می‌تواند بودجه ارائه شده به پروژه‌ها را افزایش دهد.

ج. اطلاعات مربوط به شایستگی و استحقاق دریافت بودجه: نامشروط

بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران از سازمان‌های فعال در جامعه مدنی، بخش خصوصی، نمایندگان محلی جامعه مدنی، سازمان‌های غیرانتفاعی و دانشگاه‌های متعهد و سازمان‌یافته دعوت به ارائه تقاضانامه می‌کند.
بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران از متقاضیان دعوت می‌کند که منابعی دیگر برای پشتیبانی مشارکتی از هزینه‌های پروژه‌های‌شان معرفی نمایند. بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران همچنین از همکاری داوطلبین واجد شرایط و ماهر در پروژه‌ها استقبال می‌کند. در تقاضانامه‌ها باید دیگر منابع اخذ بودجه و همچنین نحوه فعالیت داوطلبین به دقت ذکر شوند.

د. آخرین مهلت و چگونگی ارسال تقاضانامه

پیش‌نویس طرح‌ها باید از طریق آنلاین در وب‌سایت www.grants.gov ثبت شده و یا به آدرس ایمیل kabulpdproposals@state.gov ارسال شوند. تقاضانامه‌ها و پاسخ بدان‌ها فقط به زبان انگلیسی مقدور خواهد بود.
متقاضیان برای ارسال پیش‌نویس طرح از طریق وب‌سایت Grants.gov باید در این وب‌سایت ثبت‌نام نمایند. متقاضیان باید دقت داشته باشند که مهلت ثبت‌نام در Grants.gov ده روز است. در زمان ارسال پیش‌نویس طرح از شما خواسته می‌شود که تقاضانامه کمک مالی فدرال (فرم استاندارد 424) را نیز ارسال دارید. این فرم و همچنین نحوه پر کردن آن در وب‌سایت www.grants.gov و یا http://fa.statebuy.state.gov/content.asp?content_id=20&menu_id=68 قابل دسترسی است.
– مشروح پیش‌نویس طرح – متقاضیان باید فرم تقاضانامه کمک‌های مالی محلی را طبق فرمتی که بدین اعلامیه الصاق شده، ارائه کنند.
– مشروح بودجه و توجیه بودجه – متقاضیان باید شرح بودجه و چگونگی مصرف آن را ارائه کنند.

ه. فرایند بازبینی و ارزیابی

تمام تقاضانامه‌های ارائه شده بر اساس معیاری که متعاقبا اعلام می‌شود مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار خواهند گرفت. معیار مورد نظر به منظور ارزیابی کیفیت پروژه و بررسی احتمال موفقیت آن تنظیم شده است. معیارهای ارزیابی به هم مربوط و پیوسته بوده و در هنگام بررسی کیفیت کلی یک پروژه به صورت مجموع مورد نظر قرار خواهند گرفت. تنها تقاضانامه‌هایی ارزش‌گذاری خواهند شد که در چهارچوب مندرج در این اعلامیه ثبت شده باشند.
متقاضیان باید بر اساس دستور‌العمل‌ها و معیارهای ارزشیابی خاصی که در پایین نوشته شده‌اند، شرح مفصلی از پروژه مورد نظر خود ارائه کنند. دستورالعمل‌ها نشان می‌دهند که در توصیف پروژه چه چیزهایی باید گنجانده شوند. معیار ارزیابی نیز جزئیات مورد نیاز در اطلاعات مختص برنامه را اعلام می‌دارد.
صفحات ابتدایی: خلاصه‌ای از پروژه (بیش از 2 صفحه نباشد) به همراه مقدار و زمانبندی بودجه مورد نیاز ارائه کنید.
مشروح پروژه: برنامه کاری مورد نظر را ارائه کنید. در این برنامه کاری جزئیات و دامنه کارهای انجام گرفته برای تکمیل پروژه پیشنهاد شده را شرح دهید. تمام کارکردها و فعالیت‌هایی را که در تقاضانامه نام برده‌اید توضیح دهید. عوامل احتمالی تسریع و یا تعویق در کار را شرح داده و دلایل انتخاب رهیافت مورد نظر خود را توضیح دهید. تمام شاخصه‌های غیرعادی پروژه به مانند ابتکارات فنی و طراحی، کاهش در هزینه‌ها و زمان، و یا تأثیرات فوق‌العاده اجتماعی را بیان نمایید.
در مورد پروژه‌ خود و اینکه مثلا چه تعداد افراد زیر پوشش قرار خواهند گرفت یا چه کارهایی انجام خواهند گرفت، پیش‌بینی‌های ماهانه و یا فصلی ارائه کنید. اگر نمی‌توان دستاوردها را بر اساس فعالیت و یا عملکرد کمیت‌گذاری کرد در این صورت لیستی از زمان‌بندی آنها تهیه کرده و در آن جدول زمانی دستاوردها و اهداف آنها را بیان دارید. لیستی از سازمان‌ها، مشاورین، همکاران و یا دیگر افرادی را که در پروژه فعالیت خواهند کرد، تهیه کنید و به طور خلاصه ماهیت فعالیت و مشارکت آنها را توضیح دهید.
معیار ارزیابی تقاضانامه‌ها:
اهداف – پروژه باید حداکثر تأثیر را در دستیابی به نتایج و سازماندهی‌های پیشنهاد شده داشته باشد. در پروژه مذکور باید به یک یا چند اولویت بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران که در بالا مورد اشاره واقع شده‌اند، پرداخته شود. متقاضی باید بتواند موفقیت برنامه‌ را بر اساس نشانگرهای کلیدی بسنجد و ابزارهایی برای سنجش میزان پیشرفت در دستیابی به اهداف بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران ارائه کند. (30 امتیاز)
توان و ابتکار – متقاضی باید به طور شفاف بیان دارد که طرح وی برنامه مورد نظر را در زمان اعلام شده به سرانجام خواهد رسانید و اینکه در این پروژه یک استراتژی مبتکرانه به کار خواهد گرفت. پروژه مذکور باید در جامعه مدنی رهبری و ظرفیت ایجاد کرده و نشان ‌دهد که فرایند ایجاد ظرفیت تداوم خواهد داشت. (30 امتیاز)
ظرفیت سازمانی – سازمان مربوطه باید در یک یا چند اولویت بخش روابط عمومی سفارت آمریکا در تهران تخصص داشته و توان انجام فعالیت‌های پیشنهاد شده را دارا باشد. در بخش توصیف افراد فعال در پروژه، باید نقش شرکاء و همچنین سوابق اجرایی افراد مسؤول در پروژه و بخش مدیریت مالی قید ‌گردد. (30 امتیاز)
بودجه و توجیه بودجه – بودجه و شرح توجیه بودجه باید منطقی بوده و در هماهنگی با فعالیت‌های پیشنهاد شده باشد. همچنین نتایج و برنامه خدمات نیز باید واقع‌بینانه باشند. (10 امتیاز)

و. مدیریت مبلغ اعطایی

تذکرات پیرامون مبلغ اعطایی: مبلغ اعطایی و یا موافقتنامه همکاری باید توسط کارمند مسؤول کمک‌های مالی بلاعوض، نوشته و امضاء شده باشد. کارمند مسؤول کمک‌های مالی از جانب مدیریت تدارکات و آماد وزارت خارجه آمریکا وظیفه دارد تا قراردادهای مرتبط با کمک‌های مالی و توافقنامه‌های همکاری را تنظیم، نوشته و امضاء نماید. عنوان سازمان‌هایی که فعالیت‌شان مشمول بودجه نیست نیز باید به صورت کتبی درج گردند.
زمان لازم برای دریافت مبلغ مورد نظر: طی 90 روز بعد از ارسال تقاضانامه، بر اساس بررسی‌های انجام گرفته مبلغ مورد نظر در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.
لزوم ارسال گزارشات: باید در مورد تمام مبالغی که بر اساس این اعلامیه پرداخت می‌شوند، طبق شرایط مندرج در توافقنامه، گزارش‌های مالی و برنامه‌ای آماده و ارائه گردند. تمام جزئیات دیگر مرتبط با مدیریت مبالغ در توافقنامه ذکر خواهند شد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.