هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کرم به عنوان رویداد بزرگ قرآنی کشور که هنوز روزهای ابتدایی برپایی خود را می گذراند با مسلمان شدن یک هموطن کلیمی کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشت.
تشرف این کلیمی به دین اسلام آن هم در فضای معنوی نمایشگاه قرآن نوید تاثیرگذار بودن این رویداد مهم کشور را به همراه دارد، رویدادی که می تواند در بخش های مختلف نیز تاثیری عمیق بر مخاطبان داشته باشد.
این هموطن کلیمی که بنا به گفته کارشناسان بخش پژوهش و گفت و گوهای قرآنی نمایشگاه، حدود 60 سال سن داشته و عضو یکی از تیم های کوهنوردی تهران است علاقه بسیاری به اهل بیت علیهم السلام به ویژه حضرت ابوالفضل (ع) و حضرت زهرا (س) دارد.
او که به قصد بازدید و خرید به نمایشگاه قرآن آمده بود با دیدن فضای معنوی نمایشگاه تحت تاثیر قرار گرفته و پس از مشاوره با کارشناسان مذهبی حاضر در بخش پژوهش و گفت و گوهای قرآنی در مدت سه جلسه سرانجام تصمیم نهایی خود را گرفته و به دین اسلام مشرف شد.
کارشناس مذهبی بخش پژوهش و گفت و گوهای قرآنی نمایشگاه که با این هموطن کلیمی به مشاوره و گفت و گو پرداخته به خبرنگار ایرنا گفت: این هموطن کلیمی در بازار تهران مشغول به کار است و برخی از روحانیون، زیارتگاه ها و اماکن مذهبی ما را به خوبی می شناسد.
این کارشناس مذهبی که خواست نامش فاش نشود، افزود: کلیمی تازه مسلمان با برخی آداب و رسوم مسلمانان در ماه مبارک رمضان و مناسبت های مختلف مذهبی آشنایی دارد.
وی تصریح کرد: هموطن مذکور پس از ذکر شهادتین و مسلمان شدن تقاضای یادگیری نماز را داشته و به دنبال مکانی است تا قرآن کریم را فراگیرد.
این کارشناس مذهبی یادآورشد: یکی از ویژگی های بارز برخی اعضای اقلیت های دینی مختلف این است که ارادت خاصی به اهل بیت (ع) دارند که ما باید به این ظرفیت توجه کرده و زمینه مسلمان شدن این افراد را فراهم سازیم.
وی ادامه داد: این فرد تازه مسلمان قرار است بار دیگر در نمایشگاه قرآن حضور یافته و بسته فرهنگی شامل سی دی آموزش قرآن، عقاید و اخلاق و کتاب های دینی و آموزش احکام به زبان ساده را که توسط کارشناسان و استادان دینی تهیه شده را دریافت کند.
این کارشناس مذهبی که سال گذشته در هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم 16 نفر از ادیان و فرقه های مختلف از جمله مسیحی، اهل سنت و بهائیت را به دین مبین اسلام و تشیع هدایت کرده بود، از افشای نام هموطن کلیمی که در نمایشگاه امسال به اسلام مشرف شد، به دلایل امنیتی و جلوگیری از فشارهای هم کیشان قبلی اش به وی خودداری کرد.
این کارشناس مسایل دینی گفت: مسلمان شدن یک فرد از اقلیت های دینی همواره با واکنش تند همکیشان او مواجه می شود و فرد هیچ گونه امنیتی ندارد و متاسفانه در کشور ما هم ساز و کار و مسایل حقوقی برای این امر در نظر گرفته نشده است.
وی تصریح کرد: شدت این مساله تا آنجا است که ما در برخی موارد برای فردی که تمایل به شیعه شدن دارد تقیه می کنیم به این معنا که او در دل مسلمانی را بپذیرد اما به زبان نیاورد.
این کارشناس مذهبی اظهار داشت: اگر می خواهیم افراد بیشتری به دین مبین اسلام مشرف شوند لازمه آن حمایت همه جانبه مردم مومن و مسئولان نظام است تا فرد تازه مسلمان با اطمینان و آرامش خاطر بتواند فرامین الهی که در این دین آمده است را پذیرفته و عملی کند.
Sorry. No data so far.