نوسازی سیستم گرمایشی مدارس در سراسر کشور، امسال بودجه ۳۰ میلیارد تومانی را به خود اختصاص داد و مقرر شد این اعتبار در اختیار آموزش و پرورش قرار بگیرد تا با شروع سال تحصیلی بتوان بخشی از سیستمهای فرسوده را نوسازی و بخاریهای نفتی را به پکیج تبدیل کرد.
هم اکنون ۲۰۰ هزار کلاس درس در سراسر کشور توسط بخاری نفتی گرم میشود که تجهیز این کلاسها به پکیج نیاز به صرف هزینه یک هزار میلیارد تومانی دارد اما مقرر شد تا با اختصاص بودجه ۳۰ میلیارد تومانی بتوان امسال بخشی از سیستم گرمایشی این مدارس را استاندارد سازی کرد.
درحالی که وزیر آموزش و پرورش از اختصاص بودجه ۳۹ میلیارد تومانی برای تجهیز سیستم گرمایشی مدارس خبر میدهد اما پس از آتش سوزی در مدرسه دخترانه ندای انقلاب روستای شین آباد شهرستان پیرانشهر نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات از موضوع جالبی پرده برداشتند.
اعتبار ۳۰ میلیاردی تجهیز سیستمهای گرمایشی مدارس که حاجی بابایی نیز خبر از آن داده بود محقق نشده است.
جبار کوچکینژاد، دبیر کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در بودجه امسال ۳۹ میلیارد تومان برای نوسازی وسایل گرمایشی مدارس در نظر گرفته شده بود، میگوید: هنوز آموزش و پرورش این بودجه را از دولت دریافت نکرده است.
وی میافزاید: آموزش و پرورش در بحث وسایل گرمایشی مدارس به شدت دارای مشکل است و نتوانسته وسایل و تجهیزات استاندارد را تامین کند و در صورت عدم اختصاص بودجه وضعیت بدتر نیز میشود.
حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش امسال تاکنون از بودجه ۳۰ میلیارد تومانی تنها توانسته ۲ میلیارد تومان برای تجهیز سیستم گرمایشی مدارس دریافت کند اما با این حال سکوت را بر اعتراض ترجیح داده و همچنان در معرض اتهام افکار عمومی قرار دارد که چرا سیستم گرمایشی مدارس به ویژه در نقاط محروم کشور را تجهیز نمیکند اما اگر نمایندگان مجلس عدم تحقق بودجه را اعلام نمیکردند کمتر کسی مطلع میشد که بدون تخصیص اعتبار نمیتوان کاری انجام داد.
Sorry. No data so far.