شنبه 29 دسامبر 12 | 15:35
برگزیده جشنواره عمار:

علیه فیلم‌سازان سیاسی جوسازی می‌کنند

یکی از برگزیدگان جشنواره عمار و سازنده دو مستند درباره فتنه 88 گفت: رسانه‌های داخلی علیه فیلمسازان سیاسی جو روانی سنگین ایجاد و آنها را متهم به حکومتی بودن می‌کنند که البته این بازی رسانه‌ای غرب است.


جواد مزدآبادیمهدی نقویان از برگزیدگان دور دوم جشنواره عمار که سال جاری با دو اثر در این جشنواره شرکت کرده است در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی فارس، گفت: امسال دو کار دارم یکی «انتخاب دهم» و دیگری ویدئو کلیپ «بابا خون داد» به تهیه‌کنندگی مؤسسه رسانه‌ای اوج است.

«بابا خون داد» را از شهدای انقلاب به شهدای هسته‌ای متصل کرد

وی با اشاره به کلیپ «بابا خون داد» افزود: من یک سی‌دی به دستم رسید که صد تا از سرودهای انقلابی در آنها بود که 20 ـ 30 تای آنها را خیلی شنیده‌ایم اما 70 درصد آن مجموعه را که با اسم «نجوای انقلاب» موجود است شنیده نشده و همان دو ـ سه سال اول انقلاب پخش شده و بعد فراموش شده است.

نقویان با بیان اینکه در میان این آثار «بابا خون داد» برایم جذاب بود، ادامه داد: این سرود را بچه‌ها اجرا می‌کنند و تنظیم آن توسط احمدعلی راغب انجام شده و این سرود هم متن و اجرای خوبی داشت و ما آن را پیاده کردیم و فیلمنامه آن را نوشتیم و سازمان اوج حمایت کرد.

وی با اشاره به نحوه ساخت این اثر، ادامه داد: خط اصلی این کلیپ شهدای انقلاب است که به شهدای امروز و در نهایتا شهدای هسته‌ای منتقل می‌شود.

«انتخاب ده» یک ثبت تصویری از انتخابات دهم ریاست جمهوری است

این مستندساز به ساخت مستند «انتخاب ده» نیز اشاره کرد و گفت: این مستندی 55 دقیقه‌ای درباره اتفاقات انتخابات سال 88 است و در آن هم سعی کردیم به صورت گزارشی و بی‌طرفانه از زمانی که نامزدهای انتخاباتی وارد عرصه شدند تا زمانی که شورای نگهبان انتخابات را تائید کرد را مرور کردیم.

وی افزود: این فیلم 3 سال پیش شناخته شد و هدف اول و آخر من در «انتخاب ده» این بود که آن دوران را یک ثبت تصویری بکنم و چون قدرت رسانه‌های غربی بیشتر است آنها هر ساله انتخابات‌های ما را با مستند و با نگاه خودشان مرور می‌کنند و من هم با نگاه خودم این را بررسی کردم.

نقویان با بیان اینکه «انتخاب ده» در آرشیو صداوسیما خاک می‌خورد، درباره چرایی پخش نشدن آن از صدا وسیما گفت: نمی‌دانم اما شاید اگر کسی این مستند را به مسئولان صداوسیما نشان بدهد می‌گوید پخش کنید اما اوضاع آرشیو در هم است و به نظرم فیلم به دلیل سهل‌انگاری به فراموشی سپرده شده است.

وی با بیان اینکه صداوسیما باید به نیروهای این جشنواره توجه داشته باشد، تصریح کرد: چرا نباید آقای ضرغامی به این جشنواره بیاید و چهار فیلم ببینید و چهار تا فیلمساز کشف کند.

علیه فیلمسازان سیاسی جو روانی سنگین ایجاد می‌کنند

این مستند ساز همچنین درباره اقدامات برای ساختن فیلم‌های سیاسی و مستند سیاسی، و مشکلاتی که برای مستندسازان داخلی پیش می‌آید، گفت: فیلم سینمایی «آرگو» را آمریکایی‌ها ساختند چرا کسی نمی‌گوید بن افلک یک نیروی حکومت آمریکاست و داستان این فیلم هم داستان نیروی سیا در هالیوود است اما فیلمسازان ما برای وقایع انقلاب فیلم نمی‌سازند.

وی درباره چرایی ورود نکردن فیلم‌سازان به این عرصه، افزود: علت این است که جو روانی سنگینی بر آنهاست که آنها را متهم به حکومتی بودن می‌کنند که البته این بازی رسانه‌ای غرب است که برخی در داخل هم دنبال می‌کنند.

نقویان موضوع «پرونده مک فارلین» را یکی از سوژه‌هایی در این زمینه دانست که می‌تواند بعد بین‌المللی هم داشته باشد و ادامه داد: چگورا مهمتر است یا امام خمینی(ره)؟ چرا امام خمینی بایکوت خبری است؟ این همان دلیل از دست دادن مخاطب در سینماست و این همان بن‌بست در سینماست.

جدی‌تر شدن جشنواره عمار تکمیل انقلاب فرهنگی است

نقویان همچینی در پاسخ به سوالی درباره چرایی شرکت در جشنواره عمار، گفت: بیشتر رشد عمار برایم مهم است و به نظرم هر چه جدی‌تر شدن عمار آن انقلاب فرهنگی که باید واقعا اتفاق می‌افتاد را جدی‌تر و تکمیل می‌کند و هر کمکی در این زمینه از دستم بر بیاید آن را انجام می‌دهم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.