دکتر محمد حسن طریقت صبح سه شنبه در مراسم معارفه خود که با حضور روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد گفت: در ابتدا از زحمات خواهر عزیزمان دکتر دستجردی که با تمام وجود دلسوزانه در خدمت سلامت کشور بودند تشکر میکنم. من از دوستان صمیمی مرحوم دکتر وحید و دوستان قدیمی خانم دستجردی هستم.
وی با بیان این مطلب که احساس خوبی ندارم از اینکه در جایگاه خانم دکتر بنشینم اظهار داشت: واقعیت این است که این میزها موقتی است و تنها جایی که عدالت نسبی وجود دارد در توزیع این سمتها است.
طریقت افزود: معتقدم حیاتیترین نیاز جامعه بحث بهداشت و درمان است و جدیترین وظیفه حاکمیت این است که کاری کنیم همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودهاند بیماران غیر از درد و رنج مریضی دغدغه دیگری نداشته باشند.
وی با عنوان ای مطلب که این وظیفه خطیر با همت جامعه پزشکی امکان پذیر است، اظهار داشت: حرفه پزشکی برای ما یک شغل نیست بلکه تقدس و حرمتی دارد که فلسفهاش در واقعیت ارتباط بین بیمار و پزشکی است.
سرپرست وزارت بهداشت از تشکیل ستادی در این وزارتخانه به منظور پیگیری برنامههای حوزه سلامت خبر داد و افزود: قرار نیست این ستاد ریاست یا تعیین تکلیف کند بلکه میبایست سیاستها و قوانین موجود را به مرحله اجرا برسانیم.
وی خطاب به روسای دانشگاههای علوم پزشکی افزود: به شما اطمینان می دهم این ستاد وظیفه اصلی اش انتقال امکانات کشور و دولت به شما در حد توان کمک می کند تا خدمت بیشتری به مردم ارایه بدهیم.
طریقت منفرد در ادامه به نحوه آشنایی خود با رئیس جمهور و اینکه قرار بود در ابتدای دولت نهم او به عنوان وزیر بهداشت معرفی شود اشاره کرد و گفت: بعد از انتخاب آقای احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور دولت نهم، در جلسهای که با ایشان داشتیم آقای رئیس جمهور تصمیم گرفتند بنده در خدمت این حوزه باشم ولی به دلایلی این امر منتفی شد.
وی ادامه داد: البته عنایت ایشان به نقطه نظرات بنده در این سالها کم نبوده به طوری که اخیراً گزارشی نیز از روند وضعیت نظام سلامت به آقای رئیس جمهور ارایه دادم و به دنبال آن بنده را احضار کردند.
سرپرست وزارت بهداشت افزود: در ابتدا احساس کردم احضار بنده به خاطر ارایه گزارشی بوده که به ایشان دادم ولی وقتی که خدمت ایشان رسیدم ابتدا سریع و غیرقابل انتظار از بنده خواستند که به عنوان سرپرست وزارت بهداشت در این وزارتخانه حاضر شوم.
وی گفت: این دستور آقای رئیس جمهور دفعتاً بود ولی آشنایی با مواضع و اطلاعات و همچنین آمادگی حقیر در رابطه با خدمت در این بخش سابقه طولانی دارد.
طریقت در ادامه با اشاره به وجود ستادی که وظیفه اصلیاش نظارت و پیگیری برنامههای حوزه سلامت است گفت: کسی که در این ستاد نشسته نمی تواند معجزه کند.
وی سپس به سوابق طرح پزشک خانواده در کشور اشاره کرد و گفت: در سال 71 علیرغم اینکه جامعه کارگری در مقابل برنامه پزشک خانواده خیلی مقاومت میکرد و آن را برای خود یک محدودیت میدید در نهایت موافقت کردند که این طرح در نظام درمانی تامین اجتماعی اجرا شود.
وی افزود: مراحل اجرایی این طرح مصوب شد ولی توفیق نبود پیگیر اجرای باشم.
سرپرست وزارت بهداشت در پایان اظهار داشت: اعتقاد دارم ستادی که در وزارت بهداشت تشکیل میشود وظیفه اصلیاش سیاست گذاری و برنامه ریزی است و افتخارش باید این باشد که واحدهای زیرمجموعه با فعال شدن اعضای موثر که در راس آنها پزشکان حضور دارند بتواند در خدمت نظام سلامت کشور باشد.
Sorry. No data so far.