سه‌شنبه 01 ژانویه 13 | 18:01

وحید جلیلی داور جشنواره فجر می‌شود

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برای حضور در بخش تجلی اراده ملی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اعلام آمادگی کرده است. این بنیاد، ضمن اعلام آمادگی برای شرکت در بخش تجلی اراده ملی جشنواره هیاتی متشکل از حسن نیکبخت، وحید جلیلی و گل علی بابایی را برای داوری فیلم های جشنواره معرفی کرده است.


بخش مرور فیلم های کشور لهستان در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بخش بین الملل این رویداد مهم سینمایی پیش بینی شده است.

این بخش در قالب مرور فیلم های کشور لهستان با هدف آشنایی مخاطبان جشنواره و ایجاد فرصت برای نگاه تطبیقی و مقایسه ای در ساختار جشنواره تعریف شده است و زمینه معرفی و آشنایی با سینمیی کشور چین به عنوان یکی از کشورهای صاحب سینما در شرق و آسیا را فراهم می آورد.

همچنین، در همین قسمت بخش مرور فیلم های کشور چین هم جزو برنامه عنوان شده است. قرار است تعدادی از آثار سینمایی کشور لهستان و چین توسط کمیته بین الملل جشنواره برای نمایش در فجر انتخاب می شود.

شرکت انجمن صنفی شرکت ها و موسسات سمعی و بصری در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر

انجمن صنفی شرکت ها و موسسات سمعی و بصری در بخش تجلی اراده ملی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر حضور می یابد.

انجمن صنفی شرکت ها و موسسات سمعی و بصری ضمن اعلام آمادگی حضور در بخش تجلی اراده ملی این دوره جشنواره اسامی هیات داوری این انجمن را در جشنواره به این ترتیب معرفی کرد: پروانه مرزبان، حبیب الهیاری و محمد حسین بنایی بر

جشنواره بین المللی فیلم فجر با نمایش تازه ترین محصولات سینمایی کشور بهترین فرصت را فراهم می آورد تا نهادها و سازمان های دولتی و حتی، بخش خصوصی مرتبط با حضور و حمایت از آن ها، علاوه بر شناسایی فیلم های مورد نظر خود، با اهالی فهیم و نخبه سینما در جهت برقراری تعامل بیشتر با آنان ارتباط موثری برقرار کنند.

در این بخش طبق رویه جاری نمایندگانی در قالب هیأت داوری از سوی نهادها و مراکز دولتی و خصوصی مرتبط، به دبیرخانه جشنواره معرفی می شوند و در پایان طی مراسم جداگانه ای با حضور مقامات و مسئولین مربوطه، جوایز و هدایای خود را به برگزیدگان و آثار منتخب اهدا می کنند.

حجت‌الا‌سلام والمسلمین اسماعیلی: تاکنون جشنواره فیلم فجر حتی در راستای نام خود هم قدم بر نداشته است.

مدیرکل رسانه‌های معاونت تبلیغ حوزه‌های علمیه در آستانه برگزاری سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در گفتگویی با بیان اینکه این رویداد سینمایی و فرهنگی می تواند نقش موثرتری در جهت دهی محتوایی تولیدات سینمایی و فیلم ها داشته باشد معتقد است تاکنون جشنواره فیلم فجر حتی در راستای نام خود هم قدم بر نداشته است.

وی افزود: علی‌رغم اینکه در سال‌های گذشته فیلم‌هایی هم در این حوزه (دینی و انقلابی) بوده که تولید شده، اما همانگونه که پیش‌تر گفتم تنها ظاهرسازی شده است و اینکه بارها شاهد اعتراضات مردمی نسبت به برخی فیلم‌های سینمایی هستیم می تواند دلیل این تحلیل باشد.

وی گفت: نقصان در فیلم‌های سینمایی نشات گرفته از ضعف فیلمنامه های آثار است. این ضعف در ساختار فیلمنامه ها باعث شده که برخی آثار به ارزش‌های دینی و دفاع مقدسی توهین می‌کنند، هر چند ممکن است ظاهری اسلامی نیز داشته باشند.

ججت‌الا‌سلام والمسلمین جواد اسماعیلی تصریح کرد: مسئولان برگزاری جشنواره فیلم فجر باید تلاش کنند که در این رویداد مهم تنها فیلم های همسو با ارزش‌های انقلاب اسلامی به نمایش در آید.

وی اظهار داشت: یکی از فلسفه‌های برگزاری جشنواره‌ها به ویژه آنهایی که در سطح بین‌الملل برگزار می‌شود، فرهنگی است، به ویژه در کشور ما که از یک صبغه اسلامی هم بهره می‌برد. در این میان زبان فیلم و سینما یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین ابزارها برای ترویج پیام‌ها است. پیرو همین موضوع بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره فیلم فجر باید با هدف صدور آرمان‌های انقلاب اسلامی جهت دهی شود.

وی متذکر شد: متاسفانه در سال‌های اخیر وضعیت در سینما به نحوی شده که برخی آثار در پی سست کردن ارزش‌‌‌های اسلامی و انقلابی قدم بر می‌دارند. این عملکرد منفی از آغاز به کار دولت اصلاحات شروع شد و متاسفانه تا به امروز هم ادامه پیدا کرده است. جشنواره فجر هم از آن دوران تحت تاثیر چنان فضایی قرار گرفت، به همین دلیل همین می‌بینیم آثاری با عناد، به ارزش‌های اسلامی حمله‌ور می‌شوند.

اسماعیلی اضافه کرد: وضعیت موجود در سینمای ایران در حالی است که هالیوود به واسطه فیلم‌های غیرمجاز و ماهواره کریه‌ترین الگوها و تفکرات را به منازل ما آورده است، ولی ما در این موضع بسیار کم کار و کم اثر بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه هر اندازه که زمان به جلوتر رفته، جشنواره فیلم فجر ظاهری دینی‌تری به خود گرفته است، اضافه کرد: این مسئله تنها به ظاهر خلاصه شده و در عمل مفاهیم پسرفت و افت داشته‌ است. این گفته به این معنا نیست‌ که آدم‌هایی که آن را برگزار می‌کنند مشکل دارند، چون هر اندازه جشنواره را در سال‌های اخیر ارزیابی کنیم متوجه می‌شویم آدم‌هایی که آن را برگزار می‌کنند افرادی دلسوز و متعهد هستند، اما این جریان ایجاد شده به خصیصه آدم‌ها کار ندارد و هر کس را در مسیرش قرار بگیرد همسو با خودش می‌کند.

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس جشنواره فیلم فجر را داوری می کند

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برای حضور در بخش تجلی اراده ملی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اعلام آمادگی کرده است. این بنیاد، ضمن اعلام آمادگی برای شرکت در بخش تجلی اراده ملی جشنواره هیاتی متشکل از حسن نیکبخت، وحید جلیلی و گل علی بابایی را برای داوری فیلم های جشنواره معرفی کرده است.

سازمان سینمایی کشور، مقارن با سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سی و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را در قالب مسابقه سینمای ایران و جهان از تاریخ 12 لغایت 22 بهمن ماه 1391 به دبیری محمدرضا عباسیان برگزار می کند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.