به گزارش تریبون مستضعفین شماره ۵۸ نشریه راه به عنوان ویژهنامهی جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد.
این شماره از نشریهی راه که به معرفی و بررسی آثار ارائه شده در دورههای اول تا سوم جشنواره مردمی فیلم عمار میپردازد، در سرمقالهاش به قلم وحید جلیلی با عنوانِ «جمهوریت در برابر اشرافیت/ جشنواره عمار و لایروبی قنات سینمای ایران» آورده است:
جشنواره عمار ذیل جنبش مردمی ۹ دی قابل فهم و تحلیل است؛ جنبش دفاع از جمهوریتی که اسلام در برابر منافع نامشروع اشراف و بیگانگان، نگهبان و پاسدارش است. جشنواره عمار یک نوع جمهوریخواهی در عرصه هنر، سینما و رسانه است. جنبش دفاع از حقوق عامه در برابر منافع خاصه است؛ جنبشی که حقوق مساوی برای شهری و روستایی، تهرانی و غیرتهرانی قائل است. متأسفانه سینمایی که سالی ۱۰۰ فیلم میسازد که هشتاد نود درصدش در شمال شهر تهران است، نام خودش را سینمای ایران میگذارد. سینمای شمال شهر تهران متأسفانه شناسنامهای به نام سینمای ایران برای خود جعل کرده است!
بخش ابتدایی این ویژهنامهی ۳۰۰ صفحهای با عنوان «درباره جشنواره»، از خلال انتشار گفتوگوها و نوشتههای هنرمندان و فعالان فرهنکی و دستاندرکاران جشنواره عمار، به بررسی انگیزههای راهاندازی جشنواره و آثار مثبت آن پرداخته است. آثار و گفتوگوهایی از وحید جلیلی، نادر طالبزاده، محمدرضا زائری، حسن رحیمپور ازغدی، علیرضا پناهیان، حسن عباسی، شهریان بحرانی، ابوالقاسم طالبی، جمال شورجه، ناصر هاشمزاده، رحیم مخدومی، رضا برجی، محمدحسین نیرومند، وحید یامینپور، محمد حسین بدری و … را در این بخش میخوانید.
در بخش «جشنواره اول» به شروع این جشنواره جریانساز و بررسی برخی از آثار مهم جشنواره اول پرداخته شده است.
در بخشهای بعدی، آثار این سه دورهی جشنواره مردمی فیلم عمار ذیل این عناوین معرفی و بررسی شده اند: تاریخ انقلاب اسلامی، نقد درونگفتمانی، جنگ نرم، بیداری اسلامی، انیشمیشن، فیلم کوتاه.
«برگزیدگان» عنوان بخش بعدی این ویژهنامه است که به معرفی آثار برگزیده دو دوره اول جشنواره و انتشار گفتوگوهایی با آفرینندگان آثار برگزیده و نقد و بررسیهایی درباره این آثار اختصاص یافته است.
«گزارش تصویری» بخش بعدی این نشریه است؛ پس از آن بخش «جشنواره سوم» به معرفی آثار جشنواره امسال و سپس «اکرانهای مردمی» به گزارشها و یادداشتهایی پیرامون بدعتشکنی این جشنواره در اکرانهای خودجوش مردمی در دانشگاهها و همچنین مساجد شهرهای کوچک و روستاها پرداخته است.
شماره ۵۸ نشریه راه با بهای ۳۰۰۰ تومان روی پیشخوان روزنامهفروشیهاست. این نشریه را میتوان همچنین از دفتر نشریه راه به آدرس تهران، بلوار کشاورز، خیابان ۱۶ آذر، نبش نصرت، پلاک ۶۰ نیز تهیه کرد.
Sorry. No data so far.