چهارشنبه 06 فوریه 13 | 11:20

منت‌كشی سياسی به سبك آمريكايی‌ها

محمد كاظم انبارلويی

این پاسخ روشن ما به آقای جوبایدن و حسن نیت او برای برقراری ارتباط و مذاکره با تهران است! این پاسخ ملت ما به منت‌کشی‌های سیاسی آمریکایی‌ها به منظور برقراری ارتباط و آغاز مذاکرات است.


محمد كاظم انبارلويی – آمریکایی‌ها از آغاز قطع رابطه دیپلماتیک با تهران بار‌ها برقراری ارتباط و آغاز گفتگو با مقامات ایرانی را مطرح کرده‌اند. اوج این منت‌کشی سیاسی در قضایای مک فارلین رخ داد که با تدابیر امام (ره) بیش از یک سال ارکان دیپلماسی داخلی و خارجی آمریکا را به لرزه درآورد و خود منشاء محاکماتی شد که در حقیقت به صورت نوعی محاکمه دیپلماسی خارجی واشنگتن درآمد.

اخیرا خانم کلینتون وزیر خارجه کناره رفته آمریکا در سرودن غزل خداحافظی چند نکته را به جانشین خود و دستگاه دیپلماسی آ‌مریکا به عنوان رهنمود یادآور شده است.

۱- مذاکره با ایران را جدی بگیرید.
۲- معامله بزرگ با ایران را پیشنهاد دهید.
۳- آمریکا بپذیرد ‌ایران یک قدرت منطقه‌ای است.

این‌ها توصیه‌های خوب و معقولی است. معلوم نیست چرا مقامات آمریکایی وقتی پست خود را ترک می‌کنند عقلانیت سیاسی آن‌ها به کار می‌افتد.

او توصیه کرده مذاکره با ایران را جدی بگیرید. یکی نیست به او بگوید تو خودت در ایامی که وزیر خارجه بودی چرا جدی نگرفتی و در این ایام عقلانیت سیاسی در اداره دیپلماسی بزرگ‌ترین قدرت جهانی را به شوخی گرفته‌ای؟!

او می‌گوید معامله بزرگ با ایران را پیشنهاد دهید. منظورش از معامله بزرگ این است که غنی‌سازی ۵ درصد را به رسمیت بشناسند و برای مصارف پزشکی تا ۲۰ درصد هم آن را ارتقاء بدهند!

خوب اگر واقعا رئیس دیپلماسی خارجی سابق آمریکا اعتراف دارد ایران می‌تواندمجاز باشد ۵ تا ۲۰ درصد حق غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد، فردا مردم جهان از این پیرزن نمی‌پرسند شما چند قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل صادر کردید و در همه قطعنامه‌ها آوردید ایران حق غنی‌سازی اورانیوم را ندارد؟! براساس این عدم حقانیت ۱۰ سال است پدال گاز تهدید و تحریم را مرتب فشار می‌دهید و کاری به ترمز حقوق بشر هم ندارید و در این مدت یک ملت مظلوم را با ماشین جنگ نرم و سخت به زیر گرفته‌اید؟!

نکته سومی که خانم کلینتون به آن اشاره کرده موضوع قدرت منطقه‌ای ایران است. او گفته آمریکا باید این قدرت را به رسمیت بشناسد. پاسخ روشن است: پذیرش یا عدم پذیرش قدرت منطقه‌ای ایران چیزی را در صورت مسئله تعریف قدرت در منطقه و جهان تغییر نمی‌دهد.

آمریکایی‌ها ۳۰ سال است قدرت ایران را به رسمیت نشناخته‌اند. این قدرت روز به روز قوی‌تر و نیرومند‌تر شده است. الان زیر گوش آمریکایی‌ها در آمریکای لاتین جمهوری اسلامی ایران حضور دارد و در منطقه هم در همسایگی رژیم صهیونیستی زندگی می‌کند و در این همسایگی سه سیلی محکم در نبرد ۳۳ روزه حزب‌الله و نبرد ۲۲ روزه و نبرد ۸ روزه حماس به رژیم صهیونیستی زده است. اگر این قدرت به رسمیت شناخته نشود آن‌ها منتظر سیلی چهارم باید باشند.

از جمله صداهایی که از واشنگتن در خصوص رابطه و مذاکره اخیرا شنیده شده است، اظهارات جوبایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکاست. او گفته است: آمریکا آماده مذاکره با ایران است. ظاهرا او این جمله را در این روز‌ها سه بار تکرار کرده که یادش نرود چه گفته است. او تاکید کرده آمریکایی‌ها
حسن نیت دارند. خوب ما جوابی که به آن پیرزن دادیم باید به این پیرمرد هم بدهیم و باید بگوییم آقای جو!

اینکه هر روز چنگ و دندان نشان می‌دهید و به ملت ایران فشار می‌آورید حتی اقلام دارویی را هم جزء لیست تحریم‌ها قرار داده‌اید این نشانه حسن نیت شما برای گفتگو است؟

اینکه تحریم‌های بانکی را به صورت یک بازی «تام و جری» در آورده‌اید و مسئولان کشور باید هر روز راهی برای دور زدن تحریم‌های بانکی پیدا کنند، یک علامت برای حسن نیت شما برای گفتگو است؟ اینکه می‌خواهید جلوی پیشرفت ایران را بگیرید و هر روز یک مانع ایجاد می‌کنید نشانه علاقه‌مندی شما به آغاز گفتگوهاست؟

اینکه با پیاده نظام و سواره نظام سرویس‌های امنیتی موساد،‌ام آی ۶ و سیا فتنه‌انگیزی می‌کنید به قول خودتان شکاف دولت و ملت را می‌خواهید فعال نگه دارید، این حسن نیت شما در برقراری ارتباط و مذاکره با تهران است؟

اینکه هر روز اخلال در روابط ایران با کشورهای جهان بویژه همسایگان پدید می‌آورید نشانه اشتیاق شما برای گفتگو و ایجاد رابطه است؟ واقعا دولت و ملت ایران چنین زبانی را نمی‌فهمد!

اگر شما با این زبان با ملت‌ها و دولت‌ها و حتی شرکای خودتان در اروپا، چین و روسیه صحبت می‌کنید و بر این اساس رابطه دارید، برای ما بیگانه است. باید یک مترجم قوی برای ترجمه حرف‌هایتان پیدا کنید.

ملت ما اکنون خود را آماده می‌کند تا با حضور در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن پاسخ این تهدید‌ها را بدهد. پاسخ ملت ما با تداوم خصومت‌ورزی آمریکا متکی به اقتدار ملی است. ملت در ۲۲ بهمن نشان می‌دهد که همه در برابر این تهدید‌ها یکصدا هستند. صدای آمریکا و صدای بی‌بی سی باید صدای ملت ایران را در روز ۲۲ بهمن به تمامی جهان مخابره کنند.

این صدا روشن، شفاف و قابل شنیدن است.
«نه» به سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکا
«نه» به نیرنگ‌های جنگ نرم آمریکا
اعلام آمادگی در برابر جنگ سخت
در سه کلمه خلاصه می‌شود:
مرگ بر آمریکا
مرگ بر انگلیس
و مرگ بر رژیم صهیونیستی

این پاسخ روشن ما به آقای جوبایدن و حسن نیت او برای برقراری ارتباط و مذاکره با تهران است! این پاسخ ملت ما به منت‌کشی‌های سیاسی آمریکایی‌ها به منظور برقراری ارتباط و آغاز مذاکرات است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.