گوردون داف تاکید کرد :«ایده قهرمانی، اعطای جوایز نظامی و فداکاری در مجموع نوعی فریبکاری است. آنها در واقع برای صدها سال یا بیشتر این ایده را به مردم فروختهاند.»
وی با انتقاد از تصمیم دولت امریکا در اعطای جایزه به هدایتگران پهپادها و حملات سایبری گفت ایده اعطای مدال به علت شرکت در نبردی که هزاران مایل از جبهه جنگ فاصله دارد چیز جدیدی نیست.
داف افزود :«شما میتوانید انتقاد کنید و مطمئنا همه این توانایی را دارند، این ایده که امریکا در صدد القای آن است … آنها آن را «مدال حرفهایها» برای جنگجویان سایبری مینامند.»
وی تصریح کرد دولت امریکا در واقع به کسانی جایزه میدهد که همانند بازیهای ویدئویی با جان دیگران بازی میکنند.
این تحلیلگر سیاسی خاطرنشان کرد مردم امریکا همه چیز را درباره جنگهای کنونی این کشور فراموش کردهاند چرا که روزنامهها هیچ گزارشی در این باره منتشر نمیکنند و هیچکس نامی از آنها به میان نمیآورد.
داف در پایان تاکید کرد :«ما چیزی در روزنامهها نمیبینیم، هیچکس نمیخواهد در این زمینه چیزی بشنود و مطمئنا هیچ علاقهای (برای پرداختن) به اعضای ارتش، رفاه آنها، کهنه سربازان و خانوادههایشان وجود ندارد. ما چیزی در این زمینه نمیشنویم و اگر بخواهیم روراست باشیم و صادقانه صحبت کنیم باید بگویم که این افراد از توجه کمتری برخوردارند.»
پنتاگون ۱۳ فوریه اعلام کرد که در حال تهیه «مدال جنگهای پیشرفته» است تا آن را به سربازان امریکایی که هدایت حملات تروریستی پهپادها و نبرد سایبری را به عهده دارند اهدا کند. لئون پانتا، وزیر دفاع امریکا روز چهارشنبه (۲۵ بهمن) گفته بود، هدایتگران هواپیماهای بدون سرنشین و حملات سایبری شایستگی این را دارند که این مدال را به علت اجرای عملیات مستقیم نظامی از راه دور دریافت کنند.
امریکا از هواپیماهای بدون سرنشین خود در کشورهای یمن، پاکستان، افغانستان و سومالی استفاده میکند و در توجیه این حملات مدعی است که این هواپیماها شبهنظامیان را هدف قرار میدهند. با این وجود، غیرنظامیان اصلیترین قربانیان حملات پهپادهای امریکا هستند.
Sorry. No data so far.