سید ناصر حسینی شب گذشته در مراسم بیستیمن یادواره شهدای دانشجوی کهگیلویه و بویراحمد با عنوان «از فلوریدا تا فتح المبین»، به ضرورت دشمن شناسی برای درک صحیح ارزشهای دفاع مقدس و نقش شهدا اشاره کرد و گفت: اگر میخواهید قدر شهدا را بدانید، باید آن ور خاکریزیها را به خوبی بشناسید که مصداقشان افرادی چون حسین کامل بود؛ که در انتفاضه شعبانیه با 60 تانک، خطاب به امام حسین(ع) میگوید: ای حسین، تو حسینی و من هم حسینم، بجنگ تا بجنگیم!
وی با اشاره به مصادیق دیگری از آن ور خاکریزیها در هشت سال دفاع مقدس، صدام را نمونه دیگری از این گروه عنوان کرد و گفت: صدام، کسانی را که راه سرور و سالار شهیدان را انتخاب کردند و آسایش و راحتی را از تن خود راندند، نشناخت؛ پس باید تمام معادلاتش در جنگ علیه ایران به هم بریزد.
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» به نقش شهدا در بیداری و هدایت جوانان اشاره کرد و گفت: من ادعا می کنم که تولید انسان انقلابی توسط یک مشت خاک در طلائیه و فکه و شلمچه، از تولید انسان انقلابی توسط وزارت فرهنگ، سازمان تبلیغات و حوزه هنری بیشتر است؛ و این تقدس به اندازه ای است که منبع اصلی تولید انسان انقلابی و ولایی است.
حسینی با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در بعد از انقلاب اظهار داشت: نمیخواهم از جنبش دانشجویی اول انقلاب بحث کنم که به بیراهه رفت و یک جایی فرزندان عزیز بازرگان به خاطر بنی صدر، در خیابان ولی عصر 18 هزار نفر را شهید میکنند.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس اگر چه جنبش دانشجویی خوب وارد کار شد، اما پیشرو نبود و آن که پیشرو بود، جنبش دانش آموزی بود.
جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس به واکاوی شهادت شهید علم الهدی و همرزمانش پرداخت و گفت: کسانی که در کنار بازرگان بودند و در دولت بنی صدر کار میکردند، به سازمان سیا گرا دادند که بخشی از دانشجویانی که لانه جاسوسی را تسخیر کردند، اکنون در هویزه هستند و آمریکا برای رژیم بعث پالس فرستاد که کسانی امروز در هویزه هستند که روزی لانه جاسوسی را تسخیر کردند و پس از آن بنی صدر فرمان 5 کیلومتر عقب نشینی به ارتش داد و بدنهای اینها را شنیهای تانک چندین بار له کردند.
حسینی به جنبش دانشجویی در دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: آن وقت که میگفتند یک نسل باید له شود تا نسلهای بعدی پا بگیرد، حرکتی از جنبش دانشجویی مشاهده نشد.
وی افزود: در دوران اصلاحات، جنبش دانشجویی به یک گنداب و مرداب تبدیل شد. خیلی حرف بزرگی است که کاری کنند جنبش دانشجویی علیه جنبش دانشجویی باشد و در زمان اصلاحات این اتفاق افتاد. وقتی که هاجر نویدی، دختر نوجوانی که به خاطر نبود پنیسیلین مرد، خبرنگار روزنامه ابرار از رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات نظرش را پرسید، با این پاسخ رمضان زاده مواجه شد که: هاجر نویدی شهروند درجه دو است!
نویسنده کتاب «پایی که جاماند» ادامه داد: رئیس وقت بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان میگوید وقتی که دنبال چند دانشجو بودم که برای مرگ این دختر جلو وزارت بهداشت تحصن کنیم، 10 نفر حاضر نشدند، ولی وقتی پرچم آمریکا را جلو دانشکده پزشکی کشیدم، دانشجویان تحصن کردند؛ و این گونه کاری کردند که یک جوان را علیه آرمانهایش نگه دارند.
حسینی جنبش دانشجویی در دولت اصولگرای احمدی نژاد را خنثی دانست و گفت: چون دولت احمدی نژاد انقلابیترین شعارها را داده بود، جنبش دانشجویی نتوانست انقلابیتر از احمدی نژاد شعار بدهد و این باعث خنثی شدن این جنبش در دولت اصولگرا شد.
وی به جایگاه کنونی جنبش دانشجویی اشاره کرد و گفت: جایگاه جنبش دانشجویی در بیداری اسلامی، پیچ تاریخی و سوریه کجاست؛ سوریه ای که نقطه مقابل و خاکریز جبهه حق علیه باطل است.
این جانباز دفاع مقدس افزود: امروز در پاکستان، وهابیها مدرسههایشان را تعطیل میکنند و 4000 وهابی را به سوریه اعزام میکنند تا در آنجا بجنگند، ولی جایگاه و نقش ما در کجای سوریه قرار دارد؟
جالب بود.
راستي الآن جايگاه جنبش دانشجوئي كجاست؟