شماره 97 ماهنامه خیمه با مروری بر مصاحبههای برتر منتشر شده در این ماهنامه در طول سال گذشته منتشر شد. در این بخش ویژه که در ابتدای این شماره از خیمه درج شده، بریدهای از مصاحبههای خیمه با چهرههایی چون محمود تاری، سیدمجتبی حسینی، محمدرضا طاهری، مریم حاجی عبدالباقی، حسامالدین سراج، سعید طوسی، غلامعلی حداد عادل، احمد واعظی، ناصر رفیعی، ماشاالله عابدی، علیثمری، رضا انصاریان، ابوالفضل زرویی نصرآباد، سیدمهدی شجاعی، سیدمهدی میرداماد، منصوره رحماندوست، محسن اسماعیلی، حبیبالله عسگراولادی و … درج شده است.
گفتگوی ویژه این شماره از این ماهنامه نیز با حجتالاسلام نقویان صورت گرفته که با تیتر «باید توبه نامه نوشت» چاپ شده است. نقویان در بخشی از این مصاحبه با اشاره به برخی برنامههای رسانه ملی در مورد سینما و تئاتر اظهار داشته است: در این برنامههایی که چند بار در تلویزیون برپا شد، به نام چهرههای ماندگار که الان چند وقتی است که خبری نیست، هنرپیشههای قبل از انقلاب را با شخصیتهایی مثل آیت الله حسنزاده آملی و پورفسورگلشنی را کنار هم نشاندیم و هر دو را به عنوان چهره ماندگار معرفی کردیم که در دنیا هم اینچنین نیست. ولی ما این کار را کردهایم. همه اینها را باید اصلاح کنیم و برایشان توبهنامه بنویسیم و استغفار کنیم.
گفتگو با حاج محمد مطهری نسب، فرزند مرشد اسماعیل درباره مداحی به سبک مرشد اسماعیل و خود او به همراه نگاهی به زندگی و شیوه مداحی حاج رضا فرشچی از مداحان قدیم تهران نیز از دیگر مطالب مندرج در این شماره خیمه است.
جعفر طهماسبی نیز از دیگر مداحان دوران هشت سال دفاع مقدس است که در این شماره از خیمه و در قالب گفتگویی به بیان برخی از ویژگیهای مداحی صحیح پرداخته است.
«طلب شفا از منبر سیدالشهدا» نیز عنوان یادداشتی در این شماره از خیمه است که به مرور برخی خاطرات مربوط با آیتاللهالعظمی مرعشی نجفی پرداخته است.
گفتگو با سلمان حدادی یکی از وهابیون گرویده به آئین تشیع نیز از دیگر مطالب خواندنی این شماره از خیمه است که توسط مهدی هدهدی انجام شده است.
امیر خوراکیان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هم در این شماره از خیمه به دفاع از برنامههای خود در این سازمان پرداخته است.
ماهنامه خیمه با مدیرمسئولی حجت الاسلام محمدرضا زائری و سردبیری عطاالله اسماعیلی و قیمت 3 هزار تومان منتشر شده است.
Sorry. No data so far.