مجید عسگری دبیر مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس، در گفتگو با تریبون مستضعفین تأکید کرد: ستاد مردمی حیات طیبه (ستاد دعوت از دکتر سعید جلیلی) با همکاری مجموعههای مختلف مردمی، و نخبگانی از سراسر کشور شکل گرفته است و رایزنی با تشکلها و مجموعههای انقلابی شهرهای مختلف برای سازماندهی و تجمیع ظرفیتها در حال انجام است. ستاد کشوری در تهران و هم چنین بعضی ستادهای منطقهای شکل گرفته است و در برخی استانها ستادها اعلام موجودیت کردهاند.
عضو ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در انتخابات مجلس هفتم در توضیح نام گذاری ستاد اشاره کرد: حیات طیبه شعار دکتر جلیلی در انتخابات مجلس هفتم در شرایطی بود که دعواهای سیاسی حاد در کشور، آدرسهای غلط و رو به گذشته را مطرح میکرد. انتخاب این عنوان، برای ستاد مردمی دعوت از دکتر جلیلی برای نشان دادن رویکرد ایجابی و رو به فردایی است که نه تنها در مقابل ارتجاع خواهد ایستاد، که با غلبه بر چالشها، جهش به سمت جامعه نمونه اسلامی را فراهم میآورد. حیات طیّبه، ثمره تحقق عدالت و پیشرفت است.
این فعال دانشجویی دههی هفتاد با رد شایعات مبنی بر عدم حضور دکتر جلیلی، گفت: برآورد ما این است که تلاش های صورت گرفته در دو-سه هفته اخیر، پاسخ منفی دکتر جلیلی را درباره حضور در انتخابات کمرنگ کرده و امیدها را برای ورود ایشان به انتخابات افزایش داده است.
وی با رد شبهه کمبود وقت برای مشخص شدن کاندیدای نهایی گفتمان انقلاب اسلامی در انتخابات گفت: در حالی که هیچ کدام از جریان های اصلاح طلب، کارگزاران، راست سنتی و دولت تاکنون حاضر به معرفی کاندیدای نهایی خود نشده اند، و حتی احتمال حضور چهرههایی که حتی نامشان تا کنون به عنوان کاندیدا مطرح نبوده وجود دارد، ایجاد فضای هیجانی و شتاب بیمورد برای مشخص شدن کاندیدای نهایی جبهه انقلاب اسلامی وجهی ندارد و با توجه به حضور هوشیارانه و فعالانه حامیان گفتمان انقلاب اسلامی در صحنه و طرح شاخصه های اصیل و معیارهای ارزشی، مشخص کردن کاندیدای نهایی یک ماه پیش از شروع تبلیغات انتخاباتی ضرورتی ندارد.
عسگری گفت: ستادهای دعوت از دکتر جلیلی به تلاش خود برای به صحنه آوردن ایشان ادامه خواهد داد و معتقدند امکان برهم افزایی همه ظرفیتهای فعالان حزباللهی برای رای آوری کاندیدای اصلح در چند هفته آینده وجود خواهد داشت.
وی همچنین تاکید کرد: فعالیت ستادهای دعوت از دکتر جلیلی با احترام کامل به دیگر کاندیداهای گفتمان انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه خواهد داد و مطمئناًً هیچ حرکتی در تضعیف دیگر کاندیداهای گفتمانی از سوی این ستاد صورت نخواهد گرفت و در نهایت امیدواریم ظرفیت های مردمی انقلاب اسلامی بتوانند با همدلی و همافزایی نتیجه انتخابات را به نفع آرمانهای انقلاب اسلامی و آینده روشن اسلامی-ایرانی رقم بزنند.
این فعال فرهنگی با اشاره به تجمیع نخبگان و اساتید انقلاب افزود: تبلیغات انتخاباتی غیر از آن که باید تلاش برای رأی آوردن گزینهی اصلح باشد، فرصت استثنایی برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی است. بنای ستاد کشوری نیز بر ترویج این گفتمان، و نمایش کارآمدی آن برای حل مسائل ایران امروز است.
مجید عسگری در پایان خاطر نشان کرد: سایت ستاد مردمی حیات طیبه برای دعوت از دکتر جلیلی به آدرس drjalily.com به انتشار اخبار این ستاد و فعالیت های صورت گرفته در شهرهای مختلف خواهد پرداخت و تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی در رابطه با فعالیت های این ستاد دعوت خواهد بود.
موضوع خيلي مبهم است.
ستادهائي در تهران و شهرستانها اعلام موجوديت كرده اند. ستادهائي كه آنها را به صراحت “ستادهاي انتخاباتي دكتر جليلي” نام گذاري نكرده اند بلكه فقط ستادهاي دعوت از دكتر جليلي هستند.
دعوت نياز به ستاد دارد؟
ظاهرا دوستان ميخواهند آقاي جليلي را در مقابل فشار افكار عمومي قرار دهند.
اگر ايشان خودشان به اين نتيجه برسند كه تكليف دارند و بايد بيايند، حجت شرعي بر ايشان هست كه بيايند. اگر هم هنوز به جمع بندي نرسيده باشند هم با كار رسانه اي و تشكيل ستاد نميتوان اين جمع بندي را برايشان ايجاد كرد.
در واقع به نظر ميرسد كارهائي مثل تشكيل ستاد و اين جور كارها بيشتر براي اثر گذاري بر اجتماع انجام ميشود نه براي اثر گذاري بر تصميم و دعوت از يك فرد!
مواظب باشيم گل به خودي نزنيم.
در ابتداي خبر هم گفته بودند “….با رد شایعات و سخنان بیپایه مبنی بر عدم حضور دکتر جلیلی،….” ولي سخنگوي جبهه پايداري دقيقا جزئيات نحوه مذاكره و دعوت از آقاي دكتر جليلي را تشريح كردند كه همچين بي پايه هم نبود!
دكتر لنكراني به عنوان موفق ترين وزير دولت نهم و با برنامه بودن و اسلامخواهى بهترين گزينه رياست جمهورى هستند.
دكتر جليلى هم بايد به عنوان رئيس مجلس آتى(دو سال ديگر)وارد عرصه شوند.(يادمان نرود مجلس در رأس امور است)