همایش ملی اهتمام با موضوع انگارههای تولید ملی در اقتصاد مقاومتی صبح امروز در دانشگاه علوم اقتصادی آغاز به کار کرد.
در ابتدای این مراسم مهدی صادقی شاهانی، رئیس دانشگاه علوم اقتصادی اظهار داشت: اگر بخواهیم اقتصاد را به شرایط قابل قبول هدایت کنیم، راهی جز اجرای اقتصاد مقاومتی نداریم و باید در این زمینه راهکارهای عملی ارائه شود.
وی افزود: سؤال اساسی در این زمینه، این است که در فضای اقتصاد مقاومتی باید چگونه عمل کرد.
صادقی تصریح کرد: آنچه مسلم است اینکه ما در این زمینه یک تجربه بینالمللی داریم و معمولاً در اقتصادهای بعد از جنگ، محور فعالیتها بر اقتصاد مقاومتی است و اقتصادهای ژاپن و آلمان بعد از جنگ دو نمونه بارز از پیادهسازی فرامین اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در سه حوزه باید شاهد تحول اساسی شود گفت: اولین حوزه فضای مرتبط با تولید است که در این همایش به طور مفصل بررسی خواهد شد.
این استاد اقتصاد ادامه داد: محور دیگر تحول در ساختار مصرف و تقاضا است و محور سوم نهادهای مرتبط با حیطه تولید و مصرف است.
صادقی اظهار داشت: امروز در کشور ما فرسودگی و سنتی بودن در نهادهای اقتصادی ما را به این نکته می رساند که نهاد بانک، بیمه و گمرک از جمله نهادهایی هستند که باید دستخوش تحول اساسی شوند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم اقتصادی به عنوان نهاد علمی تخصصی در این زمینه وظیفه بررسی این موضوع و ارائه راهکارهای عملی در زمینه اقتصاد مقاومتی را بر عهده دارد.
Sorry. No data so far.