یکشنبه 10 نوامبر 13 | 14:09
معرفی بازی‌های ایرانی

بازی «بیداری- خاکسترهای سوزان»

«بیداری- خاکسترهای سوزان» نام بازی خوب و شایسته‌ای است که در سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران برای اولین بار به صورت رسمی معرفی شد.


IMAGE635196095346083188«بیداری، خاکسترهای سوزان» نام بازی خوب و شایسته‌ای است که در سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران برای اولین بار به صورت رسمی معرفی شد. این بازی حول محور انقلاب‌های منطقه است و به بیداری اسلامی در خاورمیانه می‌پردازد.

خاکستر های سوزان یک بخش از مجموعه‌ پنج‌گانه بازی‌های «بیداری» است که همگی داستانی مشابه دارند و توسط شرکت بازی رسانه طراحی می‌شوند. این بازی با حمایت مادی و معنوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای منتشر شده است.

کاربر در طول این بازی رایانه‌ای با 25 کاراکتر روبرو خواهد شد و زمان گیم پلی این بازی چهار تا پنج ساعت است؛ همچنین سبک هنری این بازی به‌طور کامل نقاشی با دست است که این ویژگی یکی از تمایز‌های این بازی محسوب می‌شود.

داستان بازی

بازی در تونس، در اواخر 2010 میلادی و در محلی فقیرنشین آغاز می شود. جایی که بن علی، رئیس جمهور وقت این کشور با طیف وسیع اعتراضات مردم مواجه شده است.

داستان بازی در دنیای کاملاً واقعی رخ می دهد و در انتهای بازی با تغییر شخصیت افراد روبرو می‌شویم. شخصیت بازی وجود خارجی داشته و فردی است که به شخصه وقایع تونس را دیده و در بازی بازگو کننده داستان است.

اوضاع اقتصادی بد است. فقر گریبان مردم تونس را گرفته و ناعدالتی اجتماعی در سطوح مختلف باعث اعتراضات پراکنده‌ای شده است. نیروهای امنیتی پلیس نیز مخالفان را سرکوب کرده‌اند.

راشد الغنوشی، رهبر اسلام‌گرایان تونس 20 سال است که در تبعید بسر می‌برد. با این حال، سخنرانی‌های انقلابی‌اش از طریق شبکه‌های اجتماعی بین مردم مخالف دولت پخش می‌شود.

دولت بن‌علی دسترسی به اینترنت را محدود کرده است. زمزمه‌هایی از پخش شدن اعلامیه‌های راشد الغنوشی در شهرهای مهم تونس به گوش می‌رسد. مخالفان به بیکاری، فساد اداری و گرانی مواد غذایی معترض هستند. تونس در آستانه‌ انقلاب، همچون انبار باروتی است که هنوز جرقه‌ آن زده نشده است.

علی مرزوقی که جوانی تحصیلکرده است به دنبال استخدام در یک شرکت بزرگ بین المللی است که دست تقدیر او را در وسط میدان جنگ مردم و دولت قرار می‌دهد و خیزش ملت های عربی در خاورمیانه را به دنبال دارد.

او طی یک حادثه خانواده اش را از دست داده و فکر انتقام از سرش بیرون نمی رود، اما ناتوان‌تر از آن است که بتواند با مسببان این حادثه (کشور های غربی) مبارزه کند.

اینجاست که گیمر باید هنر خود را نشان داده و این غیر ممکن را ممکن سازد. به گفته سازندگان این بازی، بازی بیداری بیش از 150 میلیون تومان هزینه برداشته است تا بتواند گیمرها را چه ایرانی و چه خارجی راضی کند. همچنین سازندگان، نوید این را هم داده اند که عنوانشان را تا پایان امسال در جهان منتشر کنند.

محوریت اصلی بازی

گیم پلی این بازی بر خلاف دیگر بازی های ایرانی که سیر نزولی و افت جذابیت دارند سیر صعودی داشته و رفته رفته بازی کننده را به بازی مشتاق می‌کند.

محوریت اصلی گیم پلی این بازی حل معماست و این معماها خیلی پیچیده نیستند، مسائلی هستند که در زندگی روزمره با آنها برخورد می کنیم و بازی کننده در نقش شخصیت اصلی بازی به زندگی پرداخته و داستان بازی را ادامه می‌دهد.

گرافیک بازی

متاسفانه در ایران بازی کننده‌های آماتور، گرافیک بازی‌ها را ملاک برتری یک بازی می‌دانند، اما در گذشته ما شاهد بازی های زیادی بودیم که با گرافیک متوسط، اما با گیم پلی و داستان جذاب توانسته اند طرفداران زیادی را جذب کنند و جزو بهترین ها باشند.

البته این بازی هم از این قاعده مستثنا نیست و ممکن است برخی بازدیدکننده ها به گرافیک بازی توجه کنند که البته بازی بیداری این افراد را هم جذب خواهد کرد.

نقاط قوت بازی

جدا از گرافیک و طراحی محیط بازی باید به نورپردازی قوی این بازی اشاره کرد که کمک زیادی به طبیعی بودن آن کرده است. همچنین کیفیت صداگذاری این بازی نیز فوق العاده و قابل تقدیر است. تراک‌های موسیقی خاص برای اتمسفرهای مختلف داستان نیز از دیگر نقاط قوت این بازی محسوب می‌شود.

سبک بازی

بازی ایرانی «بیداری، خاکسترهای سوزان» با سبک ماجراجویی و اشاره کلیک، دوبعدی و سوم شخص است که سازندگان این بازی آن را قابل رقابت با بازی‌های خارجی در همین ژانر عنوان کرده اند. همچنین موتور این بازی Winte Mate و پلتفرم آن PC و Mac است.

عناوین بدست آمده بازی

حضور بازی در نمایشگاه گیمزکام آلمان.

دیپلم افتخار بهترین بازی بزرگ غیرمستقل.

نظر تولیدکنندگان

کریمی، مدیرعامل موسسه بازی رسانه با تاکید بر اینکه بازی رایانه ای بیداری از نظر ساخت و کیفیت هیچ کاستی نسبت به بازی‌های رایانه ای خارجی سبک ماجراجویی ندارد، تصریح کرد: برای موفقیت در رقابت با بازی‌های رایانه ای خارجی نیازمند یک اهرم قدرت هستیم.

وی بازی رایانه‌ای را رسانه ای کم خرج و جذاب عنوان کرد و گفت: از نظر گرافیکی و داستانی بازی رایانه ای «بیداری» با بازی های روز خارجی این سبک کاملاً برابری می‌کند.

مدیر پروژه بازی بیداری با بیان اینکه برای این بازی حدود 150 میلیون تومان سرمایه گذاری شده است، تاکید کرد: این بازی در سه پرده تولید شده که پرده اول و دوم آن در جشنواره بازی‌های رایانه ای برای داوری ارائه شده است و با تکمیل پرده سوم امید می رود تا پایان تابستان امسال وارد بازار توزیع شود.

سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی

سیستم عامل: Windows XP/Vista/7/8

پردازنده: 2 گیگاهرتز

کارت گرافیک: 256 مگابایت

حافظه و سازگار با DirectX 9c

حافظه: 4 مگابایت

دیسک سخت: 5 گیگا بایت فضای خالی

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.