دوشنبه 28 آوریل 14 | 15:01

میوه‌هایی که روند سفیدی مو را کند می‌کند

نکته دیگر در رابطه با تغذیه است همان‌طور وجود ویتامین‌‌های خانواده‌ی B و میوه‌های قرمز مانند انار، انگور و خرمالو و تمشک و گریپ‌فروت و … که از آنتی‌اکسیدان خوبی برخوردار هستند می‌تواند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کند.


محمد رضوانی متخصص پوست و مو و زیبایی گفت: سفیدی زودرس مو در سفیدپوستان قبل از سن 20سال و در سیاه‌پوستان زیر 30سالگی است که در پوست سلول‌هایی به نام “ملاناسیک” وجود دارند که مسئول رنگ‌دانه‌های مو هستند.

این متخصص پوست و مو افزود: سلول‌های رنگ‌دانه‌ساز مو عمر کوتاه‌‌تری نسبت به سلول‌های ساختمان‌ساز مو دارند به همین دلیل افراد با افزایش سن علی‌رغم اینکه موی زنده‌ای دارند و موهایشان رشد می‌کند رنگ موهایشان به سمت سفیدی می‌رود یعنی عمر سلول رنگ‌دانه‌ساز موجود در جوانه‌های رشد مو تمام شده است و در نتیجه موهای فرد دیگر رنگ دانه ندارند و سفید هستند.
وی اشاره کرد: افسردگی و رشد سفیدی مو با هم در ارتباط است و می‌تواند روند سفیدی مو را تشدید کند و کسی که گرفتاری و مشغله‌ی کاری دارد بعد از مدتی موهایش تا حدودی رو به سفیدی می‌رود.
وی اظهار داشت: نکته دیگر در رابطه با تغذیه است همان‌طور وجود ویتامین‌‌های خانواده‌ی B و میوه‌های قرمز مانند انار، انگور و خرمالو و تمشک و گریپ‌فروت و … که از آنتی‌اکسیدان خوبی برخوردار هستند می‌تواند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.