او بهعنوان یک نویسنده، کتابخانهسازی را پیشنهاد میکند و میگوید: «کتابخانه «فاطمهها» بهعنوان کوچکترین کتابخانه کشور در اتاقی 9 متری و خشت و گلی با سقفی چوبی که هماکنون جهانی شده، یکی از نمادهای همین مشارکتهای عامالمنفعه است.
راهاندازی کوچکترین کتابخانه ایران در روستایی دورافتاده به نام «دهگان» یکی از این نمونههاست. در 30کیلومتری کهنوج که سه قلب بزرگ در آن میتپید، سه دختربچه به نامهای فاطمه از تیرماه سال 89 سعی کردند با جمعآوری کتابهای شخصی و کمک معلمشان کتابخانهای را در روستای خود راهاندازی کنند.
حرکت فرهنگی فاطمهها به صورت یک موج همه جا را در برگرفت و کتابخانه کوچک و خشتی و گلی آنها که تنها 9متر مساحت دارد هماکنون جهانی شده. با راهاندازی این کتابخانه کوچک طی ماههای گذشته با کمک اهالی فرهنگدوست جنوب کرمان وبسایت این کتابخانه نیز راهاندازی شده و هماکنون این کتابخانه دهها عضو افتخاری دارد، در کنار این اقدام و درحالی که تاکنون مسوولان فرهنگی جنوب کرمان و امور کتابخانهها و حتی مسوولان استان کرمان کاری برای توسعه این کتابخانه خودجوش انجام ندادهاند اما مردم ایرانزمین با اهدای هزاران جلد کتاب به این کتابخانه کمک کردند. سقف چوبی و شکننده کتابخانه فاطمهها همچنان سرپناه سه فاطمه و صدها کودکی است که هماکنون کنار این کتابداران کوچک گرد هم آمدهاند و در این مکان هم درس میخوانند، هم کلاسهای قرآن برگزار میکنند و هم امور کتابخانه را میگذرانند.
این حرکت یک نهضت کتابخانهسازی را در روستاها به راه انداخت، که ماه رمضان فرصت خوبی برای همراهی خیرین با این نهضت است. هر کس هر کمکی که در توان دارد را باید صرف این موضوع کند. یک نفر اگر حتی به اندازه اهدای چند کتاب بضاعت دارد، همان کتابها را هدیه کند. و البته درباره کتابهای اهدایی هم باید تنوع را حفظ کرد تا کودکان و نوجوانانمان به کتابخوانی علاقهمند شوند. یا حتی مبالغی که افراد برای نذوراتشان در طول سال پرداخت میکنند را میتوانند در یک قلک جمعآوری کرده و صرف این کتابخانههای کوچک کنند. میتوان به بهانه یک رویداد مذهبی یعنی ماه مبارک رمضان، با وسعت دید و اندیشه، کودکان ایران را به ضیافت کتاب و مطالعه دعوت کرد.»
Sorry. No data so far.