مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران با بیان اینکه این شرکت به تنهایی ۳۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بخش خصوصی و بانکها بدهکار است، گفت: ورشکستگی وزارت نیرو را قبول ندارم و این بحث بیمعنی است.
سید زمان حسینی در پاسخ به این سؤال که وزرات نیرو به صنعت برق 20 هزار میلیارد تومان بدهکار است، آیا این احتمال وجود دارد که این بدهیها وزارت نیرو را به ورشکستگی بکشاند، گفت: ضمن اینکه صنعت برق بدهی دارد، توانمندی هم دارد و در بودجه سال جاری پیشبینی خوبی انجام شده است و به شدت دنبال این هستیم که این بحث بدهیها حل شود.
وی ادامه داد: صنعت برق وزارت نیرو روز به روز در حال شکوفایی است و امید است، با پیگیریهای انجام شده این مشکلات حل شود و رو به جلو برویم.
حسینی تاکید کرد: به هر حال بحث ورشکستگی وزارت نیرو را بنده چندان نمیتوانم بپذیرم و معنی ندارد، البته شاید طلب بخش خصوصی از وزارت نیرو یک مقدار باعث شده باشد که بخش خصوصی به مشکل بخورد، اما من به عنوان فردی که 30 سال است در صنعت برق هستم، پیشبینی میکنم که آینده خوبی در انتظار صنعت برق باشد.
وی ادامه داد: طبق اولویتبندی صورتگرفته از سوی وزارت نیرو و شرکت توانیر به مرور در حال پرداخت بدهی به بخش خصوصی هستیم و شرکت برق منطقهای نیز به طور مشخص 300 میلیارد تومان به بخش خصوصی بدهکار است که به تدریج در حال پرداخت این بدهیها هستیم.
به گفته مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران ،این بدهیهای شرکت برق منطقه ای عمدتاً به بانکها و پیمانکاران است.
پیشتر مجید نامجو، وزیر نیرو در دولت دهم درباره این سئوال که آیا شما گزارش دولت یازدهم را پیرامون اینکه وزارت نیرو در دولت دهم به دلیل بدهیهای زیاد در معرض ورشکستگی قرار گرفته بود، قبول دارید یا خیر؟ گفته بود بالاخره وزارت نیرو یکی از وزارتخانه های بزرگ در دولت محسوب می شود که دارای گردش مالی بسیار زیادی است.
وی افزود: با توجه به حجم کاری که در این وزارتخانه وجود دارد، آن بدهی ها با حجم فعالیتش تناسب داشت و در صنعت آب و برق نیز نمی توان کشور را معطل کرد، وگرنه همه چیز پشت خط آب و برق میماند.
Sorry. No data so far.