یکشنبه 28 سپتامبر 14 | 13:16
کجایید مردان بی‌ادعا

تجلیل از فعالان دفاع مقدس رادیو

معاون صدا در همایش نقش ماندگار رادیو در هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: رادیو هم سنگر دیروز و یار همراه و همراز رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.


9-207

معاون صدا در همایش نقش ماندگار رادیو در هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: رادیو هم سنگر دیروز و یار همراه و همراز رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

 نخستین همایش «نقش ماندگار رادیو در دوران دفاع مقدس» با شعار «رادیو همسنگر دیروز همصدای امروز رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس» امروز – یکشنبه – با حضور سردار سرتیپ بسیجی سید حسن فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، سردار سرتیپ بهمن کارگر، امیر سر لشکر عطاء الله صالحی فرمانده کل ارتش در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد.

معاون صدا یکشنبه، ششم مهرماه در همایش نقش ماندگار رادیو در هشت سال دفاع مقدس ضمن درود و سلام به روح پرفتوح امام راحل و شهدای هشت سال دفاع مقدس و آرزوی سلامتی مقام معظم رهبری بیان کرد: امام خمینی (ره) به ما درس آزادگی و شرف و ایستادگی داد وانقلاب اسلامی به برکت جانفشانی مردم و پیروی از فرامین این پیر فرزانه که پیامبرگونه به هدایت و تشویق رزمندگان همت گمارده بود به پیروزی رسید.

وی در ادامه به وضعیت کشور در آغاز دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده بود دشمانان با تحریک رژیم بعثی عراق آغازگر جنگی نابرابر بودند و این در حالی بود که ارتش از هم گسیخته و نیروهای نظامی نابسامان بودند. امام خمینی (ره) با هدایت و بسیج مردمی در برابر حکومت‌های قدرتمند ایستاد.

صوفی همچنین نقش رادیو به عنوان پیام‌رسانی فعال را نقشی برجسته دانست و گفت: همان گونه که رزمندکان در هشت سال دفاع مقدس حسین گونه در جبهه‌های حق علیه باطل جنگیدند، رادیو نیز به عنوان پیام‌رسانی صادق در راه حضرت سجاد علیه السلام قدم گذاشت و همانگونه که آن حضرت پیام عاشورا را به گوش مردم رساند، رادیو نیز راوی صادق تلاش رمندگان در جبهه‌های جنگ بود.

زمانی که هنوز ارتش و سپاه شکل نگرفته بود، رژیم بعثی عراق تصور می‌کرد در چند روز در ایران را تصرف کرده و در اینجا مصاحبه می‌کند غافل از اینکه فرزندان ملت با سلحشوری و حسینی عمل کردن به فرمان امام به سمت جبهه‌ها گسیل شدند و جانفشانی‌ها کردند و در حرکتی حسینی نقش‌آفرینی کردند.

معاون صدا در ادامه با اشاره به نقش رسانه رادیو در هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: در این میان زینب گونه عمل کردن هم اهمیت داشت تا پیام جبهه‌های جنگ را منتقل کند و رسانه رادیو پویاتر و فعال تر عمل کرد و نویسندگان و کارشناسان و گویندگان و تهیه‌کنندگان و حتی رانندگان در دو موقعیت فعال بودند، بخشی در جبهه و بخشی در استودیوهای پشت جبهه راویان صادق رزمندگی رزمندگان اسلام شدند و پل ارتباط جبهه و مردم بودند.

این مراسم تجلیل از افرادی است که نه تنها در هشت سال دفاع مقدس در جبهه‌های جنگ جنگیدند و فرهنگ ایثار و شهادت را زنده نگه داشته داشته‌اند.

صوفی افزود: رادیو همسنگر دیروز و یار همراه و همراز رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

*** رادیو مونس بچه‌های جنگ بود

دبیر نخستین همایش «نقش ماندگار رادیو در دوران دفاع مقدس» گفت: در دوران دفاع مقدس رادیو نقش بی بدیل و یگانه‌ای را ایفا کرده است و به عنوان تنها رسانه‌ای در فهرست رسانه‌های نوشتاری و بیداری قرار گرفته است که به صورت شبانه‌روزی در اختیار بچه‌های دفاع مقدس بود.

حمید شیخ محمدی روز یک شنبه در نخستین همایش نقش ماندگار رادیو در دوران دفاع مقدس گفت: رادیو اخبار دفاع مقدس را به گوش مردم می‌رساند و به صورت 24 ساعته در خدمت مردم و بچه‌های جنگ بود و اخبار و اطلاعات خوش و ناخوش آن دوران را به گوش‌ها می‌رساند.

وی افزود: رادیو در کنار اطلاع رسانی یار و یاور همه‌ی رزمندگان بوده و به عنوان مونس بچه‌های جنگ نیز لقب دارد.

وی اظهارکرد: در زمان نبودن عملیات، رادیو به عنوان پلی بین پشت جبهه و جلوی جبهه ایفای نقش می‌کرد؛ اتفاقات جلوی جبهه را به مردم پشت جبهه می‌رساند و همدلی و حمایت مردم را به گوش رزمندگان می‌رساند.

مدیر شبکه رادیویی ایران خاطرنشان کرد: به گفته‌ خیلی از فرماندهان، رادیو تنها خوشی بچه‌های جنگ بود و آنها دوست داشتند که خبر پیروزی‌هایشان را از رادیو بشنوند.

***

 در بخش ابتدایی این مراسم، از برنامه‌سازان رادیو در هشت سال دفاع مقدس تجلیل صورت گرفت. همچنین اعلام شد قرار است از 120 نفر از برنامه‌سازان دوران دفاع مقدس تقدیر شود.

اجرای این مراسم برعهده نظام اسلامی از مجریان و برنامه‌سازان دفاع مقدس بود.

در بخش دیگری از این مراسم از صدای ماندگار و چهره سال‌های دفاع مقدس – محمد صادق آهنگران – تقدیر شد.

وی برای دقایقی بر روی صحنه آمد و آن قطعه معروف «کجایید مردان بی‌ادعا» را برای حضار خواند.

 در بخش ابتدایی این مراسم از تعدادی از برنامه‌سازان هشت سال دفاع مقدس تقدیر شد که اسامی آنها عبارتند از:

غلامعلی سطح‌آبادی، از برنامه سازان سال‌های دفاع مقدس

محمود شاهرخی، از رانندگان فعال تراوری در دوران دفاع مقدس

اکبر اورعی، گزارشگر فعال

آصف افسرده دل، از صداوسیما اردبیل

سعید زرمهر، صداوسیما اصفهان

سید حسن محمودزاده‌، صداوسیما خراسان رضوی

احمد رحیمی، گزارشگر دفاع مقدس از مرکز خلیج فارس

احمد سرگزی، صدا و سیما سیستان و بلوچستان

عبدالمطلب خادمی، صدا و سیمای کیش

منوچهر قاضی، پیشکسوت مرکز صدا و سیمای گلستان

احمد طبعی، گزارشگر هشت سال دفاع مقدس

عباس موسایی سنجری، گزارشگر دفاع مقدس

علی اصغر فوادیان، گزارشگر دفاع مقدس

سید حسین آقامیری، گزارشگر دفاع مقدس

سید محمد سبزهاشمی، مدیر رادیو آبادان در دفاع مقدس

محمد جهانی، گزارشگر دفاع مقدس

اسماعیل براری، گزارشگر دفاع مقدس

سعید گودرزی، گزارشگر دفاع مقدس

مراسم تقدیر از برنامه سازان در بخش دوم ادامه دارد

سرلشکر فیروزآبادی، حجت الاسلام الله محمدی (نماینده مقام معظم رهبری در اوقاف) و سردار بهمن کارگر از دیگر سخنرانان این همایش بودند و در خصوص نقش رادیو در دفاع مقدس سخنرانی کردند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.