مسئول مبارزه با بیماریها دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: بسیاری از مبتلایان به دیابت از بیماری خود که زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی است آگاه نیستند.
حسین بیگلری اظهار کرد: روز هفتم مهر ماه مصادف با 29 سپتامبر به نام روز جهانی قلب نامگذاری شده و علت نامگذاری این روز آگاهی مردم نسبت به روشهای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی است.
مسئول مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه عنوان کرد: تمامی محققان بر این باورند که با داشتن تحرک بدنی مناسب، ورزش، تغذیه مناسب، عدم استعمال دخانیات، کنترل بیماریهای زمینهای همچون دیابت و فشار خون بالا، کنترل استرسها و فشارهای روحی میتوان از بروز بیماریهای قلبی پیشگیری کرد.
بیگلری گفت: داشتن وزنی ایدهآل همراه با زندگی پر تحرک یکی از راهکارهای مناسب در جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی است و از آنجایی که بسیاری از افراد از بیماری دیابت خود که زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی است آگاه نیستند مراجعه مستمر به پزشک، کنترل فشار خون و انجام آزمایشات کامل سالیانه الزامی است.
وی انجام آزمایشات کامل و کنترل فشار خون را برای همگان بهویژه افراد دارای اضافه وزن، بیتحرک، سیگاری و افراد مسن ضروری دانست و افزود: سبزیجات تازه، ماهی، مغز گردو و گوشت سفید از جمله مواد غذایی هستند که مصرف آنها توصیه می شود.
مسئول مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بر پرهیز از استفاده زیاد نمک و محدود کردن مصرف گوشت قرمز و غذاهای پرچرب تأکید و بیان کرد: افرادی که دخانیات مصرف میکنند در صورت امکان مصرف سیگار را قطع یا حداقل تعداد کمتری را در روز مصرف کنند.
بیگلری با بیان اینکه افراد سیگاری باید از استعمال سیگار در اماکن عمومی، سربسته و در کنار خانواده پرهیز کنند افزود: افرادی که به طور تحمیلی در برابر دود سیگار قرار دارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی قرار میگیرند.
وی گفت: بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا که از عوامل زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند با مراجعه به پزشک، انجام معاینه، آزمایشات و تجویز دارو در صورت صلاحدید پزشک معالج می توانند ابتلای خود را به بیماریهای قلبی به تعویق اندازند.
Sorry. No data so far.