محمدحسین عماد برگزاری سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی را در صورت درست اجرا شدن آن، فرصتی برای ارتباط هنر ایران با دنیا دانست.
این هنرمند مجسمهساز دربارهی برگزاری ششمین دورهی سمپوزیوم مجسمهسازی تهران، اظهار کرد: برگزاری برنامههایی مانند سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی باعث میشود این هنر در جریان باشد و حرکتش را حفظ کند. موضوع مهم دیگر، ارتباط مردم با این هنر بهواسطهی برگزاری این رویداد هنری است. آنها میتوانند با حضور در بخشهای مختلف این برنامه، بیشتر با این هنر آشنا شوند.
او ادامه داد: هنرجویان و هنرمندان ایرانی هم فرصت دارند با دیدن هنرمندان خارجی و آثار آنها، ارتباط جهانی داشته باشند. برپایی سمپوزیومهای بینالمللی و بهطور کلی، برنامههایی که به هنر جهانی مرتبط است، تعریف خاص خود را دارد که باید براساس آنها پیش رفت. کارهایی باید انجام داد که در چارچوب برپایی این رویداد هنری باشد. در این صورت است که برگزاری سمپوزیوم مفید واقع میشود.
عماد همچنین گفت: در نخستین دورههایی که این سمپوزیوم برگزار میشد، یکی از مشکلات، نگهداری و استفاده از مجسمههای برگزیده در سطح شهر بود. در آن دورهها چون مطالعهی درستی روی رزومه هنرمندان نمیشد، کسانی به سمپوزیوم میآمدند که توانایی اجرای کار نداشتند یا خود برنامهریزان سمپوزیوم، برنامهای برای مجسمههایی که ساخته میشد، در نظر نمیگرفتند. این موضوع موجب میشد که برخی آثار، جایی برای نصب نداشته باشند و پس از مدتی، آنها تخریب یا به مکانهای دیگری منتقل میشدند.
این هنرمند افزود: خوشبختانه در چند دورهی اخیر، از این مسائل عبور کردهایم و سازمان زیباسازی و هیئت انتخاب آثار، نگاه درستی به هنرمندان و آثارشان دارند.
Sorry. No data so far.