دومین سمینار تخصصی شرکت سنگین ماشین ایستا با حضور مرتضی طلایی نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران و علی ابوالحسنی معاون و مشاور سابق وزیر صنعت، معدن و تجارت نمایندگان مجلس و شرکت های مختلف از سراسر کشور در سالن همایش های بین المللی هتل المپیک برگزار شد.
مرتضی طلایی نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم اظهار داشت: امیدوارم سمینار شرکت سنگین ماشینایستا به برکت ایام محرم و صفر و هفته بسیج پربار و اثر بخش برای کشورمان باشد.
نائب رئیس شورای شهر تهران مردم را ضلع سوم سمینارها و نشستها برشمرد و تاکید کرد: اگر مسئولان سهم مردم در راستای اطلاع از نفع و سودی که کارها و اقدامات برای آنها به همراه دارد و دانستن اینکه پروژهها تا چه زمانی به طول میانجامد را در دستور کار خود قرار دهند و اطلاعرسانی مناسبی در این راستا داشته باشند و با این رویکرد کارها را پیش ببرند.
طلایی افزود: در واقع توانستهاند مردم را در کارها سهیم کنند و اگر مردم افکار و روحشان با فعالیتهای ما درگیر شود و مشارکت داشته باشند سبب میشود ما موفقترین مدیر و مسئول باشیم.
وی همچنین بر افزودن پیوست های فرهنگی – اجتماعی به پروژهها تاکید کرد و گفت: ما باید در کارهای خود یک پیوستی با عنوان پیوست فرهنگی و اجتماعی آن پروژه اضافه کنیم در این صورت بهتر میتوانیم خدمات فرهنگی و اجتماعی را ارائه دهیم.
علی ابوالحسنی مشاور سابق وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این سمینار با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در بزرگترین پروژه های تونلی کشور اظهار داشت: به طور کلی همه فعالان اقتصادی باید محیط اقتصادی را شناسایی و تحلیل کنند و در کشور هدفی که میخواهند فعالیت اقتصادی انجام دهند با محیط آشنا باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه یک فعال اقتصادی بدون بررسی محیط نمی تواند به فعالیت بپردازد، عنوان کرد:. مدیران باید فاصله تکنولوژی را در ساخت محصولات داخلی با محصولات وارداتی و خارجی کم کنند.
معاون و مشاور سابق وزیر صنعت با اشاره به اینکه برخی از فعالان عرصه اقتصاد به تکیه به توان داخلی و حمایت از تولید محصولات توانستند تحریم ها را دور بزنند، تاکید کرد:برخی از فعالان اقتصادی با رونق بخشیدن تولید ملی توانستند تحریم ها را دور بزنند.
ابوالحسنی به اصل خصوصیسازی اشاره کرد و گفت: اصل ۴۴ قانون اساسی میگوید تصدیگری دولت باید کاهش یابد، و این به این معنا است که بخش خصوصی باید رونق پیدا کند.
وی همچنین تصریح کرد: کشور ما از نظر موقعیت ژئوپولتیک و ژئواستراتژیک در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و کریدور ترانزیت شمال به جنوب در کشور بسیار عالی است و اینها فرصتهای بسیار خوبی برای فعالان اقتصادی کشور است.
معاون و مشاور سابق وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه به راههای برون رفت از رکود اقتصادی اشاره کرد و افزود: تصحیح نگاهها به مسائل اقتصادی کلان، لحاظ کردن واقعیتهای ساختاری و در نظر گرفتن متغیرهای مربوط به حوزه اقتصاد سیاسی از جمله راههای برونرفت از رکود تورمی است.
ابوالحسنی در پایان در راستای برونرفت از شرایط رکود تورمی پیشنهاداتی ارائه داد و خاطرنشان کرد: جهتدهی منابع پولی، مالی و ارزی به سمت فعالیتهای مولد با نظارت، اعمال کنترل قیمتها، تنظیم و اصلاح مقیاس بنگاهها، تنظیم سیاستهای تجاری و مهار و مسدود کردن بخش نامولد از جملهراههای برونرفت از شرایط رکود تورمی میتواند باشد.
همچنین این دومین سمینار تخصصی شرکت سنگین ماشین ایسنا است که با حضور اندیشمندان، نخبگان و صاحبنظران عرصه صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
Sorry. No data so far.