عیدالرحمان عِوضی، رییس انجمن دوستی ایران و کویت در دیدار با رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: ایران نقش اساسی در شکلگیری تمدن اسلامی دارد. وی تأکید کرد: با تفاهم و تعامل میتوانیم به تمدن اسلامی بازگردیم.
اعضای کویتی انجمن دوستی ایران و کویت، دیروز (دوشنبه سوم آذر) ضمن حضور در ضیافت ناهار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با ابوذر ابراهیمیترکمان رییس و سید محمدحسین هاشمی معاون فرهنگی این سازمان، دیدار و گفتوگو کردند.
ابراهیمیترکمان در این دیدار در سخنانی کوتاه خطاب به اعضای کویتی انجمن دوستی ایران و کویت، با تأکید بر بزرگی ملت کویت، گفت: در ذهن مردم ایران، همیشه بزرگی و عظمت ملت کویت وجود دارد و ما ایرانیان خود را هیچگاه از مردم و فرهنگ کویت جدا نمیدانیم.
وی افزود: بسیاری از داشتههای فرهنگی ما شبیه به هم هستند؛ زیرا پیرو یک دین هستیم، در یک منطقه زندگی میکنیم و سرنوشت مشترکی نیز داریم.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با بیان اینکه علاقه به فرهنگ ایران، دلیل حضور شما در این کشور است، ادامه داد: زبان فرهنگ، زبان بسیار تأثیرگذاری است. سیاستمداران، شیوههای گوناگونی برای ایجاد ارتباط اتخاذ میکنند؛ اما اهل فرهنگ همیشه راه دل را برای ایجاد ارتباط انتخاب میکنند.
ابراهیمیترکمان در پایان سخنان خود با سپاس از اعضای کویتی انجمن دوستی ایران و کویت در یاری رساندن به رایزنی فرهنگی ایران در کویت برای تحقق برنامهها و فعالیتهای فرهنگی، گفت: به قول شاعر «القلب یهدی الی القلب» امیدوارم که قلبهای ما به هم نزدیک باشد و بتوانیم از فرهنگ هم سود ببریم.
در ادامهی این دیدار، عیدالرحمان عِوضی، رییس انجمن دوستی ایران و کویت، به نمایندگی از کویتیها، سخنرانی کوتاهی انجام داد. وی گفت: اسلام به عنوان بهترین زبان و وسیلهی تفاهم و تعامل بین بیش از یک میلیارد نفر در جهان است.
وی ادامه داد: حضور ما در جمهوری اسلامی ایران دال بر این است که باید بین دولتها و ملتهای ایران و کویت، روابط حسنهای وجود دارد.
عِوضی همچنین با اظهار این نکته که امروزه مسلمانان نیاز بیشتری به تفاهم و تعامل دارند، افزود: متأسفانه دشمنان مشترک ما تلاش میکنند تا بین مسلمانان تفرقه و اختلاف ایجاد شود. به همین دلیل باید مسلمانان با آگاهی و هوشیاری بیشتری به اتفاقات پیرامونی خود بنگرند.
وی در ادامه ضمن یادآوری این نکته تمدن اسلامی در گذشته بیش از 800 سال بر جهان حکومت کرد، اظهار کرد: باید به این تمدن بزرگ بازگردیم و از جنبههای علمی و فرهنگی آن استفاده کنیم.
رییس انجمن دوستی ایران و کویت، همچنین افزود: همه میدانیم که تاریخ ایران پر است از علمای نامی. علمای ایرانی نقش اساسی در ساختن تمدن اسلامی داشتند و در این باره میتوانم از ابن سینا و ذکریای رازی، نام ببرم. اما متأسفانه مسلمان در حال حاضر این افراد را فراموش کردهاند.
وی در ادامه تأکید کرد: ما باید تلاش مشترک و همکاری نزدیک داشته باشیم تا بتوانیم به تمدن اسلامی بازگردیم. تأکید میکنم که دوستان شما در انجمن دوستی ایران و کویت، از هیچگونه تلاشی برای همکاریهای مثمرثمر با طرف ایرانی کوتاهی نخواهند کرد و در این راه حمایت و پشتیبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را خواستاریم.
Sorry. No data so far.