وجود برخی ظروف در آشپزخانه گاهی اوقات مفید هستند و کارها را آسانتر میکنند.
برخی از ظرفها واقعاً کارهای مربوط به آشپزخانه را آسان میکنند و داشتن برخی از آنها در آشپزخانه واقعاً ضروری است.
اسپری آبلیمو: معمولاً آب لیمو گرفتن، به مچ دست و انگشتان فشار میآورد و هستههای آن داخل ظرف ریخته میشود؛ با این اسپری دیگر این مشکلات را ندارید و آب لیمو را به صورت آب پاش میتوان بر روی غذا یا سالاد ریخت.
کاسهای برای افراد تنها: کاربر میتواند در زمان غذا یا سوپ خوردن گوشی خود را لبه کاسه قرار دهد و در حین غذا خوردن با یکی از اقوام یا آشنایان خود صحبت کند.
تقسیمکردن مواد: با این وسیله میتوان خیار، موز یا کدو را به برشهای یک اندازه تقسیم کرد.
دستگاهی برای شکستن تخم مرغ: این دستگاه تخم مرغ را بدون آن که ذرهای از پوسته تخم مرغ در ظرف بریزد میشکند.
قالب: برخی از کودکان خیلی بد غذا هستند اما با این قالبها که به شکل فیل، ماهی و خرس هستند مادران دیگر با این مسئله مشکلی پیدا نمیکنند و میتوانند پوره سیب زمینی، تخم مرغ و حتی کوکو را در آنها درست کنند تا کودکان برای خوردن غذا تشویق شوند.
بُرش دادن آناناس: آناناس به راحتی با این وسیله به برشهای یک اندازه تقسیم میشود.
برای پخت مربای توت فرنگی، کیک توت فرنگی، مارمالاد توت فرنگی یا سالاد میوه باید برگ آن گرفته شود؛ با این وسیله میتوان به سرعت و به راحتی برگ توت فرنگی را از آن جدا کرد.
ماشین دوخت: این ابزار برای دوباره بستن سر پاکت چیپس یا هر ماده غذایی که نیمی از آن در پاکت باقی مانده مناسب است.
قیچی: با این قیچی میتوان لوبیاها را سریعتر ریز کرد.
هستههای بزرگ میوههایی مانند آواکادو با این دستگاه راحتتر خارج میشود.
این دستگاه باعث میشود دست شما هنگام له کردن سیر بو نگیرد.
ریز کن سیر: با این دستگاه میتوان سیرها را به یک اندازه ریز کرد.
با این وسیله میتوان سبزیجات مانند سالاد، سبزی و بادمجان را رنده کرد.
برش گوشت: با این ابزار میتوان گوشتها را به برشهای مساوی برید.
قیچی مخصوص برش پیتزا: این چاقوی برای برش دادن به پیتزا، کوکو و ته چین استفاده میشود.
Sorry. No data so far.