یکی از مراجع عظام تقلید گفت: در تدوین کتب درسی باید به مبانی و تعالیم اسلامی به صورت ویژه توجه شود.
آیتالله حسین نوریهمدانی ظهر امروز در دیدار معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش، تربیت آیندهسازان جامعه را انجام میدهد کار در این نهاد بسیار ظریف و مشکل است.
وی با بیان اینکه کار در آموزش و پرورش، نیازمند توفیق الهی است تصریح کرد: انسانسازی کاری است که آموزش و پرورش آن را به عهده گرفته و تاکنون در این راه موفق عمل کرده است.
این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش باید در راه تربیت نسل آینده انقلاب اسلامی به نکاتی مانند موازین و اصول تربیت صحیح توجه کند، گفت: هر کشوری برای تربیت صحیح از فرهنگی ویژه بهره میبرد که در ایران اسلامی مفتخر هستیم در تربیت فرزندانمان از فرهنگ قرآنی استفاده میکنیم.
وی تاکید کرد: کسانی که در نگارش و تدوین کتب درسی گام بر میدارند باید از سنتهای الهی و قرآنی در محتوای این کتب آموزشی بهره ببرند.
آیتالله نوریهمدانی با تاکید بر اینکه نظام آفرینش بر اساس اصول و ضوابطی خاص بنا شده است، متذکر شد: باید به فرزندانمان ضوابط این نظام را بیاموزیم و آنها را به شکر نعمت تشویق کنیم زیرا شکر نعمت موجب افزایش نعمت میشود.
وی با تاکید بر اینکه هدایت فرزندان جامعه به سمت ایمان و تقوا اهمیت فراوانی دارد گفت: این سنت الهی در هر قوم و ملتی که باشد سبب آثار و برکات فراوانی برای آنان خواهد شد.
این مرجع تقلید با بیان اینکه قرآن باید اصل و محور فعالیتهای آموزشی ما باشد تصریح کرد: باید برای نهادینه کردن آنچه که تالیف شده است تلاش کرد تا فرهنگ قرآنی در جامعه حاکم شود.
وی با تاکید بر اینکه شناخت صحیح یکی از مهمترین اصول آموزش است، افزود: همانگونه که یک پدر، تمام فرزندانش را به خوبی میشناسد، معلم و مدیر نیز باید هر یک از دانشآموزان را به خوبی بشناسد.
آیتالله نوریهمدانی با تاکید بر اینکه مدرسانی که وظیفه آموزش را در مدارس بر عهده دارند باید دارای تدین و تعهد و فرهنگ دینی باشند، تصریح کرد: در هیچ نقطهای از دنیای امروز نمیشود تربیت دینی و اسلامی را مشاهده کرد به همین دلیل شاهد جنگهای بیدلیل و خونریزیهای فراوان هستیم ولی در ایران اسلامی امام خمینی (ره) بعد از انقلاب توانست این تربیت را در کشور نهادینه و تحولی جهانی ایجاد کند.
این مرجع تقلید حس تربیتپذیری را در افراد بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: شماری از افراد تربیتپذیر نیستند به همین دلیل پیامبر اکرم (ص) زمانی که تربیت توام با رحمت را در جامعه ترویج میکرد ابوجهل و ابولهب اسلام را نپذیرفتند.
Sorry. No data so far.