شنبه 10 ژانویه 15 | 11:45
اختتامیه بیست و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی

راه‌اندازی کمپین مقابله با افراط‌گرایی‌

رئیس شورای‌ عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: امام موسی صدر با تأکید بر وحدت اسلامی در لبنان، مناسبات و روابط خوبی بین اهل سنت و شیعه به وجود آورد و منادی گفت‌وگو و همزیستی میان اسلام و مسیحیت بود.


13901012130533_PhotoA

رئیس شورای‌ عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: امام موسی صدر با تأکید بر وحدت اسلامی در لبنان، مناسبات و روابط خوبی بین اهل سنت و شیعه به وجود آورد و منادی گفت‌وگو و همزیستی میان اسلام و مسیحیت بود.

حجت‌الاسلام حسن اختری، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) شب گذشته (جمعه 19 دی) در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی گفت: بزرگ‌ترین مشکل جهان اسلام ناآگاهی و عدم بصیرت است و ما باید دشمنان و توطئه‌های دشمن را بشناسیم.

وی ابراز داشت: همه آنهایی که برای حمایت از گروه‌های تروریستی و تکفیری چندین کنفرانس در اروپا تشکیل داده‌اند، مدتی قبل برای مقابله با داعش ائتلاف تشکیل دادند. امروز برخی شبکه‌های تلویزیونی به مقدسات مذاهب اسلامی اهانت می‌کنند که باید دید در کجا مستقر هستند و چه کسانی از آنها حمایت می‌کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تصریح کرد: تنها شبکه «بی بی سی»، داعش را دولت اسلامی می‌خواند، و این در حالی است که هیچ کسی به افراد داعش مسلمان نمی‌گوید لذا علمای اسلام باید نقشه‌ها و راه‌های نفوذ دشمن را بشناسند تا بتوانیم در برابر آنها ایستادگی کنیم.

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم که برخی عالمان بی‌بصیرت  گروه‌های تکفیری را حمایت کنند، گفت: ما بنا داریم از فردا کمپینی را برای علما و اندیشمندان اسلام راه‌اندازی کنیم تا دیدگاه‌های خود را در محکومیت افراط‌گری‌ها اعلام کنند.

اختری اظهار داشت: ما به عنوان مجمع جهانی اهل بیت(ع) به شخصیت‌ها، سیاسیون و حتی سران کشورهای اسلامی نامه ارسال کردیم و خواسته‌ایم که تا با همدیگر وحدتی را که پیامبر بر آن تأکید داشته و امروز رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید کردند را به جهانیان نشان دهیم و در برابر حرکت‌های افراطی ایستادگی کنیم.

* نقطه عطف زندگی امام موسی صدر سفر به لبنان بود

آیت‌الله محمد علی تسخیری، مشاور مقام معظم رهبری و رئیس شورای‌عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی نیز در بخش دیگری از نشست تکریم شخصیت‌های تقریبی بیست‌ و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی عنوان کرد: درباره مبارزات و تلاش‌های امام موسی صدر نمی‌توان در این زمان اندک صحبت کرد، شخصیت او جامع علم، معرفت، جهاد و آثار بزرگ در عرصه‌های مختلف است.

وی یادآور شد: امروز لبنان به خاطر دفاع از کرامت امت اسلامی در حال مبارزه با صهیونیستی است که خود را شکست ناپذیر نشان داده بود  در حالی که امت مسلمان لبنان به آنها ضربه مهمی زده است.

مشاور مقام معظم رهبری با اشاره به خاندان امام موسی صدر عنوان کرد: خاندان امام موسی صدر مانند پدر و پدربزرگ او از علمای مطرح در لبنان هستند، پدر امام موسی صدر از مراجع بزرگ لبنان است، این خانواده امثال شهید عبدالحسین شرف‌الدین را که کتابهای بسیاری را علیه استعمار نوشته و عملا نیز به مبارزه برخاسته را برای ما به ارمغان آورده است. بنابراین امام موسی صدر نتیجه دو خاندان عظیم و تربیت شده توسط اساتید نامدار چون آیت‌الله سلطانی،محقق داماد، علامه طباطبایی، آیت‌الله شیخ حلی، آیت‌الله خویی و آیت‌الله سیدرضا صدر و آیت‌الله سید محسن حکیم است و ایشان علم خود را از سرچشمه چنین علمای بزرگی فرا گرفت.

وی نقطه عطف زندگی امام موسی صدر را سفر به لبنان دانست و تصریح کرد: تلاش در رفع محرومیت اقتصادی، ایجاد پایگاه در دانشگاه برای مقابله با تهاجم فرهنگی، تأسیس مؤسسه فرهنگی جبل عامل، سازمان زنان، دارالایتام و انجمن رسیدگی به سال‌خوردگان از جمله اقدامات امام موسی صدر در جامعه لبنان است.

مشاور مقام معظم رهبری در جهان اسلام خاطرنشان کرد: شخصیت و افکار امام موسی صدر پیشتاز در مقاومت است و ایشان از نظر سیاسی و مدیریتی نیز در تأسیس مجلس اعلای شیعیان، شکل‌گیری مقاومت اسلامی در جنوب لبنان و محرومیت‌زدایی دز این منطقه قدم‌های بلندی را برداشته است.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش‌های زیاد برای متوقف کردن حرکت امام موسی صدر داشته است، گفت: امام موسی صدر با تأکید بر وحدت اسلامی در لبنان، مناسبات و روابط خوبی بین اهل سنت و شیعه به وجود آوردند به گونه‌ای که حسن خالد یکی از مفتی‌های برجسته اهل سنت بر یکسان کردن فقه شیعه و اهل سنت تأکید داشتند.

رئیس شورای‌عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: امام موسی صدر منادی گفت‌وگو و همزیستی بین اسلام و مسیحیت بودند، امام خمینی(ره) درباره ایشان می‌فرمایند: ایشان فرزند من هستند که من خودم او را تربیت کرده‌ام، همچنین شهید مطهری فرمودند ایشان درطرح مسائل پیچیده فردی توانمند هستند. امام موسی صدر تألیفاتی چون اسلام و فرهنگ قرن بیستم، منبر و محراب، احادیث صحابه، اسلام و تربیت دینی، اسلام و زن داشته است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.