دوشنبه 12 ژانویه 15 | 11:38

با بدترین تلفن‌های اندرویدی تاریخ آشنا شوید

امروزه و با توجه به پیشرفت دنیای تلفن‌های هوشمند، شرکت‌های تولیدکننده‌ی این گجت‌ها، کمتر اشتباهی در ساخت و توسعه‌ی محصولات خود مرتکب می‌شوند.


امروزه و با توجه به پیشرفت دنیای تلفن‌های هوشمند، شرکت‌های تولیدکننده‌ی این گجت‌ها، کمتر اشتباهی در ساخت و توسعه‌ی محصولات خود مرتکب می‌شوند. به سبب فعالیت گسترده‌تر تیم تحقیق و توسعه شرکت‌های ساخت تلفن‌های هوشمند، دیگر مدل‌های میان‌رده و یا حتی ارزان قیمت این تلفن‌ها نیز با مشکلات ساختاری و نرم‌افزاری رو به رو نیستند. با این حال در ابتدای مسیر پیشرفت این گجت‌ها، مدل‌هایی عرضه شدند که در حد و اندازه‌ی نام شرکت‌های تولیدکننده‌ی خود نبودند. مدل‌هایی که لزوما در بازار عرضه شکست نخوردند؛ اما کمتر کارشناس و کاربری از کار کردن با آن‌ها احساس رضایت می‌کرد. در ادامه به مرور پنج تلفن اندرویدی بی‌کیفیت تاریخ خواهیم پرداخت. تلفن‌های هوشمندی که به بدترین شکل ممکن از سیستم عامل انعطاف‌پذیر گوگل بهره جستند و نهایتا پس از مدتی از رده خارج شدند.

ZTE Blade

 

ZTE Blade
تلفن‌های هوشمند ZTE هواداران بسیاری در کشورهای شرقی و خصوصا بازار چین دارد؛ اما سیاست‌های غلط این شرکت در عرضه‌ی تلفن‌های هوشمند میان‌رده، سبب شده است تا غربی‌ها و خصوصا بازارهای بین‌المللی چون بریتانیا و آمریکا چندان از این برند استقبال نکنند. طی چند سال اخیر میان‌رده‌های نسبتا خوبی از طرف ZTE معرفی و عرضه شده‌اند؛ اما با این حال مدل‌هایی چون «بلید»، خود به تنهایی پتانسیل پاک کردن بخش موفق کارنامه‌ی کاری این شرکت شرقی را دارند. «بلید» زمانی عرضه شد که ZTE قصد داشت با کاهش هزینه‌ی تولید، به رقابت با دیگر برندهای هم‌رده‌ی خود بپردازد. نتیجه‌ی سیاست‌های اشتباه چشم بادامی‌ها این شد که باتری «بلید» در کمتر از دو ساعت به طور کامل خالی می‌شد و شارژ کردن دوباره‌ی آن نیز به زمانی بیش از دو ساعت نیازمند بود. به این مورد، کیفیت بدنه و صفحه نمایش پایین را هم اضافه کنید تا «بلید» به عنوان بدترین تلفن هوشمند تاریخ ZTE شناخته شود.

Motorola Droid

 

Motorola Droid
موتورولا دیگر آن کمپانی محبوب سال‌های دور نیست. آن‌ها با ورود تلفن‌های هوشمند به فاز جدید حیات خود، نتوانستند آن‌طور که باید با موج‌های جدید همراه شوند و نظر مخاطبان این گجت‌ها را به خود جذب کنند. با این حال مدلی که ما مد نظر داریم، در بازار فروش عملکرد نسبتا خوبی داشته است. موتورولا «دروید»، از آن دست تلفن‌های هوشمندی بود که در طولانی مدت با مشکلات متعددی رو به رو می‌شد. همین مسئله سبب شد تا در ابتدای عرضه، نقدهای مثبتی برای گجت تازه‌وارد یانکی‌ها نوشته شود. مهم‌ترین مشکل «دروید»، سخت‌افزار نسبتا ضعیف و بازدهی به شدت پایین آن بود. برخی تست‌های سخت‌افزاری نشان می‌داد که کارآیی حافظه رَم این دستگاه، تا میزان 75% افت می‌کند. علاوه بر این، بسیاری از کاربران گزارش کردند که تلفن هوشمند موتورولای آن‌ها، پس از مدتی از کار می‌افتد و تنها با گذراندن پروسه‌ی پنج دقیقه‌ای خاموش و روشن کردن دستگاه به حالت اولیه خود بازمی‌گردد.

T-Mobile G2x

 

T-Mobile G2x
طی سال‌های اخیر ال‌جی چندین همکاری موفق با شرکت‌های مختلف داشته و در حال حاضر، به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان دنیای تلفن‌های هوشمند شناخته می‌شود. با این حال اگر بخواهیم بهترین مدل‌های ساخته شده توسط ال‌جی را مشخص کنیم، قطعا همکاری این شرکت با کمپانی تی-موبایل و تولید تلفن‌های هوشمند G2x جایی در لیست ما نخواهد داشت. بر خلاف عموم تلفن‌های هوشمند میان‌رده‌ی آن زمان، G2x از نظر سخت‌افزاری و خروجی نهایی مشکل چندانی نداشت؛ در واقع این ظاهر و طراحی نه‌چندان هوشمندانه‌ی این تلفن هوشمند بود که آن را به عنوانی یکی از بدترین تلفن‌های اندرویدی زمان خود مطرح کرد. سطح پشتی این تلفن هوشمند با نواری فلزی پوشیده بود و همین مسئله، ضعف ال‌جی در طراحی این محصول را بیش از پیش به رخ می‌کشید. تنی چند از کارشناسان مطرح دنیای فناوری، به G2x لقب «برادر بدقیافه‌ی O2x» را دادند.

Sony Xperia U

 

Xperia U
اگر پیگیر اخبار دنیای صفر و یک باشید، حتما روزهای نه‌چندان موفق سونی در ابتدای ورود این کمپانی به بازار تلفن‌های هوشمند را به یاد دارید. در آن روزها سونی با معرفی سری اکسپریا، توجه بسیاری از دوستداران تلفن‌های هوشمند را به خود جلب کرد؛ اما عرضه‌ی مدل‌های میان‌رده‌ی بی‌کیفیت، سبب شدند تا پرچم‌داران و مدعیان اصلی سامورایی‌ها در حاشیه قرار بگیرند و سیاست‌های سونی برای همیشه تغییر کند. یکی از این میان‌رده‌های بی‌کیفیت، اکسپریا U بود. مدل مذکور تمامی فاکتورهای لازم برای تبدیل شدن به یکی از بدترین تلفن‌های هوشمند تاریخ اندروید را داراست. طراحی ضعیف، پشتیبانی کوتاه مدت و البته سخت‌افزار به شدت آسیب‌پذیر سبب شدند تا سران سونی پس از مدت کوتاهی خط تولید U را متوقف کنند. علاوه بر این، رنگ‌بندی عجیب این تلفن هوشمند نیز به عدم محبوبیت آن نزد منتقدین و کاربران دامن زدند.

HTC Wildfire

 

HTC Wildfire
به‌مانند سونی، HTC هم روزهای ناموفقی را در ابتدای مسیر خود در دنیای تلفن‌های هوشمند پشت سر گذاشت. در آن روزها چندین مدل ناموفق هم‌چون مدل‌های مختلف مجموعه‌ی Evo روانه‌ی بازار شدند؛ اما اگر بخواهیم ضعیف‌ترین محصول HTC طی چند سال فعالیت این شرکت در زمینه‌ی تلفن‌های هوشمند را مشخص کنیم، به «وایلدفایر» خواهیم رسید. «وایلدفایر» از همه نظر یک تلفن هوشمند میان‌رده و به شدت ضعیف بود. فضای ذخیره اطلاعات 150 مگابایتی در کنار حافظه‌ی جانبی محدود سبب شدند تا حتی کاربران نیمه حرفه‌ای نیز از عملکرد «وایلدفایر» ناراضی باشند. شخصی‌سازی نه‌چندان مناسب اندروید توسط تیم HTC نیز به مشکلات این تلفن هوشمند دامن زدند و آن را عملا ناکارآمد کردند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.